- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
melankolik takılmana sebep olan sorun nedir arkadaşım ? hani sorunu söylersen yardımcı olabıliriz diye sordum .
Profile pic'ın değişti değil mi.
Yanlış anımsamadı isem tabi.
Kendime dahi söyleyemediğim net bir nedeni var tabi arkadaşım.
Yazamıyorum net olarak Sashamia88.
Öyle dertleniyorum kendi halimde.
Çözüm söylemek kolay, belki de değil.
Uyulamak zor.
Kendime dahi söyleyemediğim net bir nedeni var tabi arkadaşım.
Yazamıyorum net olarak Sashamia88.
Öyle dertleniyorum kendi halimde.
Çözüm söylemek kolay, belki de değil.
Uyulamak zor.
hayatının sadece daha iyi olmasını istemek suç değil.. ama sonuçları iyi de olsa senin, kötü de olsa senin.. ya bunları kabullenip, bir parçan olarak görüp mutlu yaşayacaksın, ya da sürekli depresif takılacaksın.. bir süre sonra kendinden yorulacaksın.. dışlanacaksın.. kendine acıyacaksın.. sürekli şebnem senin, teo benim gezip duracaksın.. böylece başkalarının imrenerek baktığı yılları çook gerilerde bırakacaksın.. ya da;
hatalarını, seçimlerini kısaca kaderini kabulleneceksin.. hatalarınla kendini sevmeyi öğreneceksin.. yalnızlık çok etkilemeyecek seni çünkü kendine yetmeyi öğreneceksin.. blog aç kendine, yaz yaz yaz sonra sil, çok rahatlatıyor.. kendini dinleme ama kendinden de kaçma.. bir süre sonra şebnemin "hoşçakal" şarkısı damar değil de sadece hüzünlü bir hal alıyor :)
ewt can sıkıntısı
neden sordunuz ?
bazen kendımıze kuruntuda yapabılıyoruz yanı bıze dağ gıbı gelen dert farklı bakış açısından bakılınca okadar buyuk olmadığını göruyoruz
ruh halin genel olarak mı böyle ? hep mi mutsuzsun ? kendine dahi söyleyemediğin problemin temeli nedir ? aşk meşk işleri mi yoksa hayatla ilgili sorguların mı var ?
..........................................................................................................
Hoşçakal....
Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum.
Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm.
Bu garip bir veda olacak çünkü aslında hep içimdesin.
Ne kadar uzağa gitsem de gittiğim heryerde benimlesin.
Söylenecek söz yok.
Gisiyorum ben.
Hoşçakal.
Hoşçakal.
Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya.
Şahlanıp koşmak içimde var.
Hoççakal.
Biraz su biraz yeşillik her yer benim evimdir.
Taşırım dünyayı sırtımda, her dil benimdir.
Ama söylenecek söz yok.
Gidiyorum ben.
..................................................................................
Ben de biliyorum bu sözleri sadece hüzünlüymüş gibi dinleyebilmeyi. Ama şimdi değil. Şu an değil.
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak.
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak.
işte asıl cevapta yukarıda değilmi....
Hayatı sıfırlamak, herşeyi unutmak...
Unutmak istemediğimiz icinmi mutsusuz? yada sil baştan yaşamaya mı korkuyoruz? Kendimizi nasıl mutlu edeceğimizi bilmiyoruz... Belkide kendimizi tanımıyoruz ...
tabi ki şu anda değil.. ama bir gerçek var; yara bandı çeker gibi, ne kadar hızlı o kadar iyi.. hiçbir şey ama hiçbir şey senin hayatından çalınan 1 saniyeden daha önemli değil.. akıl vermeyi hiç sevmem, çünkü herkesin "olması" için geçmesi gereken aşamaları vardır.. bu da senin "olman" için çekmen gereken ufak bir sıkıntı diyelim.. dediğim gibi yaz, yazarsan rahatlarsın :)
aç eğlenceli bi müzik göbek at kurtul bu halinden ne dertlerim var bi bilsen... depresif olmak kalıcılığa yol açar aman dikkat diyim
Hayatla ilgili Sashamia88.
Hep döyle değilim.
Genelde rolüme bürünüp iyi de oynuyorum.
Ama özüm bu benim.
Özüm sorgulayan.
Ve mutlu olduğu söylenemez.
Ama çok şükür.
Sağlığım için ve şu an olduğum durum için çok şükür.
Anladım .ama süreki depresif bir modda olup böyle müzikler dinlersen ,bu ruh halinden çıkamazsın .O ruh halinde takılıp kalırsın .Sürekli olduğun yerde takılmak yerine çözüm aramaya odaklı ilerlersen bu ruh halinden kurtulabilirsin .Sen çözüm aramak yerine olduğun yerde sorgulamayı orada takılıp kalmayı tercih ediyorsun .Bu durum da seni depresyona doğru sürükler .
Sorununu tam bilmediğim için birşey diyemiyorum .Ancak unutma ki ; Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez .O yüzden şuan her ne yaşadıysan/yaşıyorsan bu sürecin geçeceğini bilmeni isterim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?