Sil baştan mı yapmalıyız?

demrelimadam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
250
88
13
40
Arkadaşlar iş imkanları sınırlı bir ilçedeyiz asgari ücret maaşlar, mesai yok ikramiye yok yıllardır aynı firmada asgari ücretliyim nerdeyse 10 yıl olacak.İkimizde çalışıyoruz.Eşimle bu düzenin böyle gitmeyeceğine karar verdik.Şuan için para sıkıntımız yok . Ama yerimizde saymaktanda memnun değiliz.

iki şehirde tamamen akraba iş dolayısıyla söyledim eşime kalsa izmir :)

Son düzenleme:
Antalya'yı bilmiyorum ama bileğim kadarıyla Bursa pahalı bi şehir Bursa'yı pek düşünmeyin derim. Eğitim durumlarınız nedir çocuğunuz kaç yaşında. Şu an me kadar giriyor evinize ve kira bakıcı masrafı çıkınca ne kalıyor bunlar da önemli

İkiside yaşanılacak şehirler

Antalya kültür düzeyi daha yüksek daha ferah bir şehir

Bursa iş imkanları en yüksek illerden biri

Akrabadan yarar gelmez zarar gelir heleki eş akrabası

Kesin karar vermeden iyice araştırın

Daha fazla bilgi verecek birileri çıkar umarım

Asgari ücret giriyor.

Orasınında çok göç aldıgını duydum ve dil olması lazım
Akrabalar için ne desem bilemedim

Yani ilçede kira vE bakıcı masrafıyla şehirdeki baya farklı olur gibi geliyor bana. En uygun evi 550-600 kiraya tutsanız 800/900 de bakıcı 1350/1500 arası zaten direk gider olur bide şehirde işe yakın ev bulmak zor uzak olursa yol parası var. Antalya olurdasın azından yakıt gideri çok olmaz.
Açıkcası iki asgari ücretle ilçede yaşadığınız standartı bulamayabilirsiniz. Ha ama şehirde maaş artacaksa onu bilemem

Buranın şartlarına göre evimiz lüks yani şehirde ortalama bir ev tutabiliriz kirayı düşünmüyorum.kafa kafaya çıkar. Burda da ordada kreş mecburi zaten
Şehirdede belki asgari ücret olur ama mesaisi olur ikramiyesi olur erzak yardımı olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…