• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sildim seni dedi bana...:(

önceki konuyu biliosun tatlm... ortaya cıkma ihtimali var dye bikaç bişey anlattm..kaldıramadı ve bitirdi.nasıl bu kadar kolay silinir aklm almıyor

Ne bekliyordu? evden hiç dışarı çıkmamış, yanına erkek sinek bile yaklaşmamış olmasını mı? Dürüstlük yapıp anlatmışsın, istemesen anlatmayadabilirdin ve ilişkiniz aynı şekilde devam ederdi ama ozaman sen bu insanın gerçek yüzünü asla göremezdin. Bence anlatmakla iyi yapmışsın. "Sensiz yaşayamam, bizi ölüm ayırır" sözlerinin ne kadar boş ve bayat olduğunu görmüş olmuşsun böylece. Demek ki seni bir kalemde silip atabilecek, daha verdiği sözün arkasında duramayan boş laf müdürü bir adammış! 2 yılını vermişsin bide. Sinir oluyorum böylelerine. Seni bunun için silecekse silsin. Böyle bir adamla zaten mutlu olunmaz, ki seven insan zaten öyle kolay silemez. Yarın öbürgün dönerse de katiyen kabul etme bence.

(şunu da belirtmeden de geçemem; eğer erkek arkadaşın inançlarına yada kendi değer yargılarına göre daha önce kimseyle cinsel anlamda birlikte olmamışsa o zaman sözlerimi geri alıp, saygı duyarım kararına)

önceki konuna bi göz gezdirdim şimdi. sen sonuçta tövbe etmişsin ve Rabb'im bu kadar bağışlayıcıyken erkek arkadaşın bunu sorun etmişse, ayrılması isabet olmuş. demek ki henüz bunu idrak edebilecek olgunlukta biri değilmiş, sen Allah'ın bildiğini kuldan saklamamak için dürüst davranmışsın ki bence çok büyük bir olgunluk göstermişsin. ama o mevzuya bu açıdan bakamamış.

Allah inancı tam olan gerçek bir müslüman asla bir insanı geçmişi yüzünden böyle cezalandırmaz. bir hata yapmışsan bunun cezasını Allah verecek bilir..

inşallah pişman olup döner ama dönmezse de kısmetinde değilmiş demek ki, unutmaya calıs, dua et kolay atlatabilmek için

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır:( yüzeysel sekilde problemi anlattım ve bi sans istedm..o kadar kolay kestirip attı ki..ayrılmaya hazırmış yüzyüze ble görüşmk istemedi..

iyi de çok önceleri zaten hatalar yaptığını söylemiştin ve sevgilin " artık birlikte hatasız bi hayata başlayacağız" demişti.

şimdi sen için rahat etmediğinden detayına girmek zorunda hissettin kendini ve sevgilin de bunu kaldıramadı.

aslında vicdanen bu ilişkye layık olmadığına o kadar odaklanmıştın ki, sonunda ayrılık olacağını biliyordun.

hakkında hayırlısı olsun. o kadar kişi unut açma konuyu dedi ama rahat edemedin demek ki.

ne şekilde anlattığını inan çok merak ediyorum.

kimsenin kimse için ölebileceine inanmam can tatlı çünkü onu yapcam bunu yapcam diyenlere inanmayan zamanla değişiyo hepsi bi bakıyosun bambaşka biri olmuş. Kendini yıpratmak yerine kurtuldum diye sevin kimseyi hayatınızın merkezi yapmayın.

Senin icin olurum biterim demek kolay kismi isin.
İcraata gelince fos cikiyo cogu.
Bence bitmesi hayirli olmus.
Durustce herseyi anlatmaniza ve pismanliginizi dile getirmenize ragmen gecmisi gecmiste birakamayip tek kalemde silebildiyse sandiginiz kadarda guclu bi bag yokmus demekki.mantigiyla bi kararvermis ve aslinda size bi iyilik yapmis farkinda degilsiniz.
Sizi gunahlarinizla sevaplarinizla,sizi siz oldugunuz icin sevebilecek birini cikarsin Allah karsiniza.

Erkekten erkege degisebilir bu.
Ben iki gun once tangoda, verdigin umudu geri alan, aldigi ahi geri veremez sozunu paylasmistim.
Iki saat gecmeden nerdeyse ayriligimizin ucuncu yilina girdigim eski nisanlim sozu uzerine alindi :1:
En son aylar once yine kavga etmistik halbuki, senede 3 bilemedin 4 kez didisiyoruz.
Surekli ayni sorunlari tartisiyoz, ama biz ayrildik ayrilali ben nerdeyse bir uni bitirmis bulunuyorum.
Sen kendini gelistirmeye bak, onemli olan sensin.
Kaderden oteye gidemez insan. Eger kaderindeki kisi o ise, doner dolasir yine seni bulur.
O yuzden toparlan canim, uzulmek sadece gucunu tuketmeye yeter.

Canim seni eski konularindan biliyorum :) Nisanlinla ayrilmana uzulmustum gercekten.. Bak Rabbim hala yollarinizi kesistiriyor vardir bundada bir hayir :)

Konu sahibi arkadasim uzulme.. Seni boyle kolay hayatindan cikardiysa ne beklenirdi ki :)

etrafımdaa boyle bır cırpıda sılıpte gerıye dönen çok gördüm hıc kendını uzme bıle.. sen su an aglarsın unutursun ama o pısmanlıktan daha beter olur emın ol:16:

Erkekten erkege degisebilir bu.
Ben iki gun once tangoda, verdigin umudu geri alan, aldigi ahi geri veremez sozunu paylasmistim.
Iki saat gecmeden nerdeyse ayriligimizin ucuncu yilina girdigim eski nisanlim sozu uzerine alindi :1:
En son aylar once yine kavga etmistik halbuki, senede 3 bilemedin 4 kez didisiyoruz.
Surekli ayni sorunlari tartisiyoz, ama biz ayrildik ayrilali ben nerdeyse bir uni bitirmis bulunuyorum.
Sen kendini gelistirmeye bak, onemli olan sensin.
Kaderden oteye gidemez insan. Eger kaderindeki kisi o ise, doner dolasir yine seni bulur.
O yuzden toparlan canim, uzulmek sadece gucunu tuketmeye yeter.

Canim seni eski konularindan biliyorum :) Nisanlinla ayrilmana uzulmustum gercekten.. Bak Rabbim hala yollarinizi kesistiriyor vardir bundada bir hayir :)

Konu sahibi arkadasim uzulme.. Seni boyle kolay hayatindan cikardiysa ne beklenirdi ki :)

defalarca güvendm insanlara ve defalarca üzülen ben oldum:( bu kezse toparlanmaya gücüm yok Rabbimin gücüne gitmesn isyan etmiyorum ama yorgunum kırgınım..

ne yalan söyliyim bende yorgunum bende kırgınım... ama sadece zamana ihtiyacım var bunu biliyorum bence sende bunun farkında ol. insanlar ne sorunlar yaşıyor da altından kalkıyor, Allah bizlere gerçek dertler vermesin

Kaderden ote gidemez insan, hayirlisi. Babam ama birdaha vermez beni ona.
Birde ayrildiktan sonra tanistigim insanlar oldu. Duysa kiskancligindan catlar kaldiramazki :1:

Kızlar biraz rahatsızlandım yazamadım cevap..herbirinize tsk ediyorum yorumu icin..ama bişey sorucam..benim de ona yaptığım cokk fedakarlık oldu ailemden bile ödün verdim daha neler neler..ama bunlar icimde kaldı söyleyemediğim bisürü sey var.sizce bi msj atmalımıyım yada hiç atmıym mı??????????????? atmamak mantıklı ama bilmiyorum ne düşüneceğimi sasırdım :(

Kızlar biraz rahatsızlandım yazamadım cevap..herbirinize tsk ediyorum yorumu icin..ama bişey sorucam..benim de ona yaptığım cokk fedakarlık oldu ailemden bile ödün verdim daha neler neler..ama bunlar icimde kaldı söyleyemediğim bisürü sey var.sizce bi msj atmalımıyım yada hiç atmıym mı??????????????? atmamak mantıklı ama bilmiyorum ne düşüneceğimi sasırdım :(

canımmmbende aynı durumdayım sakın ol bitti demeyle ne zMN bıtmiş kiiiiii sacmalık sınırle sındırememıs sennle anı seylerı yasadım anlattım ne var ne yoksa zort pırt basıma kalkıyo Ama sunu bıl sevmese gununu gun eder onemsemezdı bence

ben gunlerce mesaj attım kıskanclığını hırsını yenemıo suan erken sanırım bıraz kafasını toplasın

Geçmiş olsun canım bence atma mesaj senin yaptığın fedakarliklari zaten biliyor sen hatırlatınca başına kakmis gibi olursun bosver balik bilmezse malik bilir hesabı Allah bilsin.yolun açık olsun Rabbim yardımcın olsun.

Geçmiş olsun canım bence atma mesaj senin yaptığın fedakarliklari zaten biliyor sen hatırlatınca başına kakmis gibi olursun bosver balik bilmezse malik bilir hesabı Allah bilsin.yolun açık olsun Rabbim yardımcın olsun.

Back
X