- Konu Sahibi akisinabiraktim
Bosuna agliyorsun zamanla unutursun merak etme..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki konuyu biliosun tatlm... ortaya cıkma ihtimali var dye bikaç bişey anlattm..kaldıramadı ve bitirdi.nasıl bu kadar kolay silinir aklm almıyor
hayıryüzeysel sekilde problemi anlattım ve bi sans istedm..o kadar kolay kestirip attı ki..ayrılmaya hazırmış yüzyüze ble görüşmk istemedi..
Erkekten erkege degisebilir bu.
Ben iki gun once tangoda, verdigin umudu geri alan, aldigi ahi geri veremez sozunu paylasmistim.
Iki saat gecmeden nerdeyse ayriligimizin ucuncu yilina girdigim eski nisanlim sozu uzerine alindi
En son aylar once yine kavga etmistik halbuki, senede 3 bilemedin 4 kez didisiyoruz.
Surekli ayni sorunlari tartisiyoz, ama biz ayrildik ayrilali ben nerdeyse bir uni bitirmis bulunuyorum.
Sen kendini gelistirmeye bak, onemli olan sensin.
Kaderden oteye gidemez insan. Eger kaderindeki kisi o ise, doner dolasir yine seni bulur.
O yuzden toparlan canim, uzulmek sadece gucunu tuketmeye yeter.
Erkekten erkege degisebilir bu.
Ben iki gun once tangoda, verdigin umudu geri alan, aldigi ahi geri veremez sozunu paylasmistim.
Iki saat gecmeden nerdeyse ayriligimizin ucuncu yilina girdigim eski nisanlim sozu uzerine alindi
En son aylar once yine kavga etmistik halbuki, senede 3 bilemedin 4 kez didisiyoruz.
Surekli ayni sorunlari tartisiyoz, ama biz ayrildik ayrilali ben nerdeyse bir uni bitirmis bulunuyorum.
Sen kendini gelistirmeye bak, onemli olan sensin.
Kaderden oteye gidemez insan. Eger kaderindeki kisi o ise, doner dolasir yine seni bulur.
O yuzden toparlan canim, uzulmek sadece gucunu tuketmeye yeter.
defalarca güvendm insanlara ve defalarca üzülen ben oldumbu kezse toparlanmaya gücüm yok Rabbimin gücüne gitmesn isyan etmiyorum ama yorgunum kırgınım..
Canim seni eski konularindan biliyorum :) Nisanlinla ayrilmana uzulmustum gercekten.. Bak Rabbim hala yollarinizi kesistiriyor vardir bundada bir hayir :)
Konu sahibi arkadasim uzulme.. Seni boyle kolay hayatindan cikardiysa ne beklenirdi ki :)
Kızlar biraz rahatsızlandım yazamadım cevap..herbirinize tsk ediyorum yorumu icin..ama bişey sorucam..benim de ona yaptığım cokk fedakarlık oldu ailemden bile ödün verdim daha neler neler..ama bunlar icimde kaldı söyleyemediğim bisürü sey var.sizce bi msj atmalımıyım yada hiç atmıym mı??????????????? atmamak mantıklı ama bilmiyorum ne düşüneceğimi sasırdım![]()
Kızlar biraz rahatsızlandım yazamadım cevap..herbirinize tsk ediyorum yorumu icin..ama bişey sorucam..benim de ona yaptığım cokk fedakarlık oldu ailemden bile ödün verdim daha neler neler..ama bunlar icimde kaldı söyleyemediğim bisürü sey var.sizce bi msj atmalımıyım yada hiç atmıym mı??????????????? atmamak mantıklı ama bilmiyorum ne düşüneceğimi sasırdım![]()