Şuan yoksa bile bundan sonra o şekilde devam et canım boşa gider testlerin gününü bulamazsın.. haber ver :)Tamam canm onu bilmiyordum bidaha deneyeyim
Tamam canmŞuan yoksa bile bundan sonra o şekilde devam et canım boşa gider testlerin gününü bulamazsın.. haber ver :)
9 gün çok erken canım daha yeni yumurtlama olmuşturimdat 9 gün var benimde var mı yok mu kızlar yorumm yapın nolur
Çatlamadan 14 gün sonra regl geliyor. 9 günden az kalmış olabilir o zaman. Testte çizgi var gibi ama ışıktan dolayı emin olamadımyok cnm adetim bitince bi hafta geçti yumurtladım
o zaman 4 gün kalmış benim regle normalde 1 inde olmam lazım amaÇatlamadan 14 gün sonra regl geliyor. 9 günden az kalmış olabilir o zaman. Testte çizgi var gibi ama ışıktan dolayı emin olamadım
Bak tatlım buda az önce yaptigim böyle cikti yine yumurtlama olsa 3 hep aynımı çıkar çatlama olması gerekmezmiydiŞuan yoksa bile bundan sonra o şekilde devam et canım boşa gider testlerin gününü bulamazsın.. haber ver :)
Senin ovilasyon testin hangi gün piktio zaman 4 gün kalmış benim regle normalde 1 inde olmam lazım ama
Evet kesinlikle öyle çatlaması gerekirdi. Bence gebesin heveslendirmek istemiyorum ama var diye düşünüyorum inşallah vardırBak tatlım buda az önce yaptigim böyle cikti yine yumurtlama olsa 3 hep aynımı çıkar çatlama olması gerekmezmiydi
İnşallah canmEvet kesinlikle öyle çatlaması gerekirdi. Bence gebesin heveslendirmek istemiyorum ama var diye düşünüyorum inşallah vardır
Yarın testle gebelik haberini bekliyorumAğustos 11 de canm
Canm sende durumlar neovülasyonun geçmiş aslında. Niye yapıyorsun ki tekrar pik gözüküyor da. Gebelik testin yok mu gebelik testi yap istersen bi
İnşallah canm yarın gelir gelmez yapacağım gebelik testini hemen sonucu buraya atarım Allah hepimize nasip etsinYarın testle gebelik haberini bekliyorumsabah ilk idrar göstermez ovi testinde aklında bulunsun
Amin Banada dua et lütfenİnşallah canm yarın gelir gelmez yapacağım gebelik testini hemen sonucu buraya atarım Allah hepimize nasip etsin
İnşallah canm Allah hepimize nasip etsin inşallahAmin Banada dua et lütfenbenim regl günümde 1 Eylül gün sayıyorum
Karnım göğüslerim şiş bide göğüs uçları hafif sızlamaya başladı belim ağrıyor bazen onun dışında bişey yok. Heralde bu ayda olmadı benim yaCanm sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?