- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Bende aynı durumdayım bekliyorum halaKarnım göğüslerim şiş bide göğüs uçları hafif sızlamaya başladı belim ağrıyor bazen onun dışında bişey yok. Heralde bu ayda olmadı benim yasende nasıl
Bide sık idrara çıkma var şu içsem yarım saat sonra WC ye gidiyorum bugün okadar çok gittimki daraltı geldi resmen yaBende aynı durumdayım bekliyorum hala
O durum bende de var canm ama belirtilere de inanmıyorum ben artık bekleyip göreceğizBide sık idrara çıkma var şu içsem yarım saat sonra WC ye gidiyorum bugün okadar çok gittimki daraltı geldi resmen ya
Yeni geldi canm ama büyük ihtimalle sabah ilk idrarla yaparım çünkü çok su içiyorum dilim damagim kuruyor o yüzden b lki çıkmaz diye ilk idrarla yapmak istiyorumP prensoglum testlerin geldi mi
Gebelik varsa her türlü çıkıyor ama istersen idrarını bir kaç saat tutup bakabilirsin karar senin tabiYeni geldi canm ama büyük ihtimalle sabah ilk idrarla yaparım çünkü çok su içiyorum dilim damagim kuruyor o yüzden b lki çıkmaz diye ilk idrarla yapmak istiyorum
Pcos yok demiştin gebesinnnnn hadi yap ya gebelik testiniTelefondan kalite biraz düşüyor sanki ben gözle baktığımda daha koyu görünüyor
Öyle yapayım canm olmazsa bir iki saat idrarımı tutayım yapayım atarım buraya su icmemeye calisyayim bakalımGebelik varsa her türlü çıkıyor ama istersen idrarını bir kaç saat tutup bakabilirsin karar senin tabi
Yok canm pkos bende doktora gittim hiç bişey de cikmadi sadece eşimde sperm kalitesi düşük çıktı ama oda ilaç kullanıyor aslında birazda ondan ümidim yok bu ayPcos yok demiştin gebesinnnnn hadi yap ya gebelik testini
Merakla bekliyorum ben şimdiye 30 kere yapmıştımÖyle yapayım canm olmazsa bir iki saat idrarımı tutayım yapayım atarım buraya su icmemeye calisyayim bakalım
Yok canm pkos bende doktora gittim hiç bişey de cikmadi sadece eşimde sperm kalitesi düşük çıktı ama oda ilaç kullanıyor aslında birazda ondan ümidim yok bu ay
Negatif görmekten belkide korkuyorumMerakla bekliyorum ben şimdiye 30 kere yapmıştımdevamli
İnşallah canm bugün beşinci bu ovulasyon testi hepsi aynı simdigiye çatlaması gerekti ve akintimda yokYani yeni bir yumurtlama olsaydı çatlaması lazımdı. Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var ovilasyon 3 günden fazla pik veriyorsa gebelik testi yapın diyordu inşallah bebeğin seninledir belirtilerin var mı ?
Çok heyecanlı valla güzel haberler gelecek inanıyorumİnşallah canm bugün beşinci bu ovulasyon testi hepsi aynı simdigiye çatlaması gerekti ve akintimda yok
Yok canm Allah herşeyiin hayırlısı ni versin Allah nasip ederse olurUmudunu kaybetme
Belirtin var mıydı?Yok canm Allah herşeyiin hayırlısı ni versin Allah nasip ederse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?