Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi yaptım yine aynı sanki

Eklentiler

• IMG_20250821_123314.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250821_123308.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 14
Telefondan kalite biraz düşüyor sanki ben gözle baktığımda daha koyu görünüyor

Eklentiler

• IMG_20250821_123525.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 14
Yeni geldi canm ama büyük ihtimalle sabah ilk idrarla yaparım çünkü çok su içiyorum dilim damagim kuruyor o yüzden b lki çıkmaz diye ilk idrarla yapmak istiyorum
Gebelik varsa her türlü çıkıyor ama istersen idrarını bir kaç saat tutup bakabilirsin karar senin tabi

Yani yeni bir yumurtlama olsaydı çatlaması lazımdı. Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var ovilasyon 3 günden fazla pik veriyorsa gebelik testi yapın diyordu inşallah bebeğin seninledir belirtilerin var mı ?
Yok canm pkos bende doktora gittim hiç bişey de cikmadi sadece eşimde sperm kalitesi düşük çıktı ama oda ilaç kullanıyor aslında birazda ondan ümidim yok bu ay

Yani yeni bir yumurtlama olsaydı çatlaması lazımdı. Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var ovilasyon 3 günden fazla pik veriyorsa gebelik testi yapın diyordu inşallah bebeğin seninledir belirtilerin var mı ?
İnşallah canm bugün beşinci bu ovulasyon testi hepsi aynı simdigiye çatlaması gerekti ve akintimda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…