Yarın birdaha test yapmayı düşünüyorum
Valla canım bende bilmiyorum içini açıp Çek diyenler olmuş şimdi buldum testi çektim yarın sabaha randevu aldım kan vericem bu belirsizlik kalksınBenim bundan belirgin pembeydi geçen ay bebe time ama regl oldum. Bebe time yalancı pozitif çıkarıyor kesin bişey diyemiyorum buna
Testin içini açınca da böyle çıktı yarın doktora gideceğim 3.gun yarın herhalde varsa da yoksa da çıkarYap tabii, ben ilk yaptığımda adetten 1 gün önce nerdeyse hiç çizgi çıkmadı, çöpe atmak icin baktığımda çizgi gözüküyordu yarım saat sonra sonra diğerleri de cok az belli belirsizdi 3 günde arttı baya koyuluğu
Aynen belli oluyor kuzum. Çok iyi düşünmüşsün en iyis kan vermek yoksa sürekli düşünüyorsunValla canım bende bilmiyorum içini açıp Çek diyenler olmuş şimdi buldum testi çektim yarın sabaha randevu aldım kan vericem bu belirsizlik kalksın
Evet ya oldu mu olmadı mı kimyasal mi sağlıklı mı vs en azinsn pozitif yada negatif sonuç diye bı cevap alırım da ona göre de umutlanmam ama bence varAynen belli oluyor kuzum. Çok iyi düşünmüşsün en iyis kan vermek yoksa sürekli düşünüyorsun
PozitifArkadaşlar acil bakar mısınız bunlar iki gün önceki testlerim silik çıktı ilk 5 ve 10 dk içinde adetime 1 gün var şuan ama dün farklı marka test yaptım negatif çıktı. Kan vermeli miyim hevesim kaçtı son negatif testten sonra
Bende var gibi hissediyorum umutlandırmak gibi olmasın ama var BencedeEvet ya oldu mu olmadı mı kimyasal mi sağlıklı mı vs en azinsn pozitif yada negatif sonuç diye bı cevap alırım da ona göre de umutlanmam ama bence var
Negatif ti canım markası days doctor uzak durunPozitif
Bende var gibi hissediyorum umutlandırmak gibi olmasın ama var Bencede
İnşallah bebeğimAyy aşkım çok heyecanlandım sende öyle deyince yarın 9 da randevum belki bu saatlerde bebeğimi öğrenmiş olucam Allah'ın izniyle
Gözün aydın canm baya belli sen hiç beklemeden kan vermeye köşedeBu sabah tekrar test yaptim sanirim artik baya baya belli :) az once de kan verdim bakalim
Hayırlı olsun canm gözün aydın Allah tamamını erdirsinAmin insallah
Canm bu tetsin markası neBu sabah tekrar test yaptim sanirim artik baya baya belli :) az once de kan verdim bakalim
ovülasyonun geçmiş aslında. Niye yapıyorsun ki tekrar pik gözüküyor da. Gebelik testin yok mu gebelik testi yap istersen biBende yine ovulasyon testi yaptım sanki bugün daha koyu gibi sanırım yine yumurtliyormuyum
Gebelik testim yok canmovülasyonun geçmiş aslında. Niye yapıyorsun ki tekrar pik gözüküyor da. Gebelik testin yok mu gebelik testi yap istersen bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?