İki kere yumurtlaman olmuştur belkiAyın 11 de oldu yumurtlama ama hala pik oluyor Perşembe gelecek gebelik testleri eşime dedim ama bakalım alırsa unutmazsa sabah yaparim
Olabilir canm degerlendiriyoruz bakalım haktan hayirlisiİki kere yumurtlaman olmuştur belki
Canım bazen gebelik oluştuğunda ovilasyon testleri koyuluk gösterebiliyor veya pik olabiliyor.. erken gebelik yap derim gebe olabilirsin koyulaşma devam ederse. Pcos yoksa tabi.Kizlar yumurtlama olduğunda akıntı olması gerekiyor benim ovulasyon testi pik çıkıyor ama akıntı hiç yok hiç bişey anlamadım ben bu isten
Canm pcos yok erken gebelik yapmadım daha ama iki gündür ovulasyon testi yapıyorum dunkunden bugün ki daha koyu sanki alttaki dünkü üstte ki bugün ki o yüzden biraz kafam karıştı test internet ten getitiriyorum persemb elimde olcakCanım bazen gebelik oluştuğunda ovilasyon testleri koyuluk gösterebiliyor veya pik olabiliyor.. erken gebelik yap derim gebe olabilirsin koyulaşma devam ederse. Pcos yoksa tabi.
Ben ilk gebeliğimde erken gebelik yaptım silik çıkmıştı ovilasyon yaptığımda pikti.
Evet canım koyulaşma var gebe olabilirsin heveslendirmek istemem ama gün gün koyulaşıyor gebelikte. Diğer ve düşük ihtimal yeni yumurtlamadır ama bence gebesin :) geldiğinde yap hemen ovi testleri daha erken algılıyorCanm pcos yok erken gebelik yapmadım daha ama iki gündür ovulasyon testi yapıyorum dunkunden bugün ki daha koyu sanki alttaki dünkü üstte ki bugün ki o yüzden biraz kafam karıştı test internet ten getitiriyorum persemb elimde olcak
İnşallah canm Allah duysun ağzından testler gelinc hemen yapacağım hakkımızda hayırlısı artık çok teşekkür ederim güzel cevapların icinEvet canım koyulaşma var gebe olabilirsin heveslendirmek istemem ama gün gün koyulaşıyor gebelikte. Diğer ve düşük ihtimal yeni yumurtlamadır ama bence gebesin :) geldiğinde yap hemen ovi testleri daha erken algılıyor
Haberdar et lütfen inşallah güzel haberlerle gelİnşallah canm Allah duysun ağzından testler gelinc hemen yapacağım hakkımızda hayırlısı artık çok teşekkür ederim güzel cevapların icin
Ederim tabi canm Allah olmayan herkese nasip etsin inşallahHaberdar et lütfen inşallah güzel haberlerle gelne demek
Elinde fazla varsa yapabilirsin. Bu testler beta hcg ve lh yi karıştırdığı için de gebelikte böyle gösteriyor regl zamanı pik oluyor hatta. Chatgpt kullanıyorsan onada sorabilirsin. Hatta burda bi konuda bugün gördüm yumurtlama üzerinden 7 8 gün geçmiş ovi testi koyuydu gebelik yaptı pozitif çıktı silik şekilde :) Perşembe gelince de gebelik yaparsın .. hangi marka sipariş verdinYarın bı tane daha ovulasyon testi yapsam mı acaba koyulaşma varmı diye yoksa gebelik testlerini mi beklesem
Ederim tabi canm Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
Canm bugün yaptım tamamiyle silik cikti sanırım tekrar yumurtlama olmuş benim bakalım hayırlısı artık awox canm markası değerlendirdik iki günü hakktan hayırlısı artıkElinde fazla varsa yapabilirsin. Bu testler beta hcg ve lh yi karıştırdığı için de gebelikte böyle gösteriyor regl zamanı pik oluyor hatta. Chatgpt kullanıyorsan onada sorabilirsin. Hatta burda bi konuda bugün gördüm yumurtlama üzerinden 7 8 gün geçmiş ovi testi koyuydu gebelik yaptı pozitif çıktı silik şekilde :) Perşembe gelince de gebelik yaparsın .. hangi marka sipariş verdin
Sıvı alımına falan dikkat ettin değil mi?Canm bugün yaptım tamamiyle silik cikti sanırım tekrar yumurtlama olmuş benim bakalım hayırlısı artık awox canm markası değerlendirdik iki günü hakktan hayırlısı artık
Canm sabah ilk idrarla yaptinSıvı alımına falan dikkat ettin değil mi?
Yarın onu denersin bakalım inşallah vardır onda yalancı görmedim
Canım ovilasyon testi ilk idrarla yapılmaz sıvı almayacaksın 2 saat. Bide öyle deneKasık ağrım var bide alt tarafim dolgun sislik var ama akıntı hiç yok
Tamam canm onu bilmiyordum bidaha deneyeyimCanım ovilasyon testi ilk idrarla yapılmaz sıvı almayacaksın 2 saat. Bide öyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?