Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurtlama olduğunda akıntı olması gerekiyor benim ovulasyon testi pik çıkıyor ama akıntı hiç yok hiç bişey anlamadım ben bu isten

Kizlar yumurtlama olduğunda akıntı olması gerekiyor benim ovulasyon testi pik çıkıyor ama akıntı hiç yok hiç bişey anlamadım ben bu isten
Canım bazen gebelik oluştuğunda ovilasyon testleri koyuluk gösterebiliyor veya pik olabiliyor.. erken gebelik yap derim gebe olabilirsin koyulaşma devam ederse. Pcos yoksa tabi.
Ben ilk gebeliğimde erken gebelik yaptım silik çıkmıştı ovilasyon yaptığımda pikti.

Canm pcos yok erken gebelik yapmadım daha ama iki gündür ovulasyon testi yapıyorum dunkunden bugün ki daha koyu sanki alttaki dünkü üstte ki bugün ki o yüzden biraz kafam karıştı test internet ten getitiriyorum persemb elimde olcak

Eklentiler

• IMG_20250819_131459.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 24
Evet canım koyulaşma var gebe olabilirsin heveslendirmek istemem ama gün gün koyulaşıyor gebelikte. Diğer ve düşük ihtimal yeni yumurtlamadır ama bence gebesin :) geldiğinde yap hemen ovi testleri daha erken algılıyor

İnşallah canm Allah duysun ağzından testler gelinc hemen yapacağım hakkımızda hayırlısı artık çok teşekkür ederim güzel cevapların icin

Yarın bı tane daha ovulasyon testi yapsam mı acaba koyulaşma varmı diye yoksa gebelik testlerini mi beklesem

Yarın bı tane daha ovulasyon testi yapsam mı acaba koyulaşma varmı diye yoksa gebelik testlerini mi beklesem
Elinde fazla varsa yapabilirsin. Bu testler beta hcg ve lh yi karıştırdığı için de gebelikte böyle gösteriyor regl zamanı pik oluyor hatta. Chatgpt kullanıyorsan onada sorabilirsin. Hatta burda bi konuda bugün gördüm yumurtlama üzerinden 7 8 gün geçmiş ovi testi koyuydu gebelik yaptı pozitif çıktı silik şekilde :) Perşembe gelince de gebelik yaparsın .. hangi marka sipariş verdin

Canm bugün yaptım tamamiyle silik cikti sanırım tekrar yumurtlama olmuş benim bakalım hayırlısı artık awox canm markası değerlendirdik iki günü hakktan hayırlısı artık

Canm bugün yaptım tamamiyle silik cikti sanırım tekrar yumurtlama olmuş benim bakalım hayırlısı artık awox canm markası değerlendirdik iki günü hakktan hayırlısı artık
Sıvı alımına falan dikkat ettin değil mi?
Yarın onu denersin bakalım inşallah vardır onda yalancı görmedim

Bak böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20250820_130017.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250820_130015.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…