Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti göğüs ağrım var biraz ara sıra kasık ağrısı ve bel ağrısı akıntım yok hiç o yüzden çokta Umut etmek istemiyorum bakalım hayırlısı artık canm ya belirtilere çok inanmıyorum gecen ay bütün belirtileri yaşadım ama regl oldum

O durum bende de var canm ama belirtilere de inanmıyorum ben artık bekleyip göreceğiz
Aman aman belirtiler değil aslında ama belirti görmeden de çok gebe kalan var biz sanıyoruz ki aynıları bizde de olacak vücudumuz nasıl karşılık verecek bilmiyoruz aslında herkesin farklı hikayesi

Kizlar çıkmadı negatif görünüyor ama valfas diye bu marka göndermişler testi awox değil acaba test kaliteisz olduğu icinmi bide ilk idrra değil sabaha bidaha yapacam bakalım hayırlısı olmazsa eczaneden alacam

O markayı hiç duymadım açıkçası belki yüksek betayı algılıyordur .. şuan üzüldüm cidden sabah tekrarla bencede. Regle ne kadar kalmıştı

Kizlar ben bu testin içini okudum adetin geçtiği ilk günü yapılması gerek diyor 25 mlu yu olcuyormus ondanmi çıkmadı acaba anlamdim gitti test sanırım çok kalitesiz

Sanırım bu tets aynı kaset testler gibi gecikince belli ediyor ama genede bilemedim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…