- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Hadi hayırlısı olsun bakalımİşte çok sıcak basması var bu ay bide ağzım çok kuruyor
Güzel haberlerle inşallah bende heyecanlandım yapta at burayaYok canm Allah herşeyiin hayırlısı ni versin Allah nasip ederse olur
Aman aman belirtiler değil aslında ama belirti görmeden de çok gebe kalan var biz sanıyoruz ki aynıları bizde de olacak vücudumuz nasıl karşılık verecek bilmiyoruz aslında herkesin farklı hikayesiO durum bende de var canm ama belirtilere de inanmıyorum ben artık bekleyip göreceğiz
Canm sende yap da at aynıyız seninle belki sende de vardirGüzel haberlerle inşallah bende heyecanlandım yapta at buraya
Aynen öyle canmAman aman belirtiler değil aslında ama belirti görmeden de çok gebe kalan var biz sanıyoruz ki aynıları bizde de olacak vücudumuz nasıl karşılık verecek bilmiyoruz aslında herkesin farklı hikayesi
Ben dün yaptım hayalet çizgi çıktı bi kaç gün daha bekliycem erken daha galibaCanm sende yap da at aynıyız seninle belki sende de vardir
Zor çıkıyor kamerada yaResmi atsaydin canm bakardık bı bizde
erken bide bilmiyorum bende pek bişey hissedemiyorum olumlu yönde gerçi daha var regle ama ne biliyimZor çıkıyor kamerada ya
O markayı hiç duymadım açıkçası belki yüksek betayı algılıyordur .. şuan üzüldüm cidden sabah tekrarla bencede. Regle ne kadar kalmıştıKizlar çıkmadı negatif görünüyor ama valfas diye bu marka göndermişler testi awox değil acaba test kaliteisz olduğu icinmi bide ilk idrra değil sabaha bidaha yapacam bakalım hayırlısı olmazsa eczaneden alacam
Aynen canm sabah tekrar yapacam bakalım hayırlısı artık 4 gün var regleO markayı hiç duymadım açıkçası belki yüksek betayı algılıyordur .. şuan üzüldüm cidden sabah tekrarla bencede. Regle ne kadar kalmıştı
Hayırlısı olsun inşallahAynen canm sabah tekrar yapacam bakalım hayırlısı artık 4 gün var regle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?