Olabilir canım keşke geri iade etseydinKizlar ben bu testin içini okudum adetin geçtiği ilk günü yapılması gerek diyor 25 mlu yu olcuyormus ondanmi çıkmadı acaba anlamdim gitti test sanırım çok kalitesiz
Uğraşmak istemedim canm ya birdaha da almam o siteden de bakalım yaparım hergun onu olmazsa eczaneden alırım artık tabi varsa eğer hayırlısı artık sen ne yaptın yaptinmi bidahaOlabilir canım keşke geri iade etseydin
Yok kuzum yapmadım 2 gün sonra yapcam bidahaUğraşmak istemedim canm ya birdaha da almam o siteden de bakalım yaparım hergun onu olmazsa eczaneden alırım artık tabi varsa eğer hayırlısı artık sen ne yaptın yaptinmi bidaha
Yorumumu güncelliyorum şuanYok kuzum yapmadım 2 gün sonra yapcam bidaha
Ay inşallah güzel haberler alırız abla gerçektenEn doğru sonuç veren test hangisi acaba artmed almak istemiyorum o çok yalancı pozitif veriyor burda da tek o var
İnce bir çizgi çıkmış sanki kuzumEki Görüntüle 3633735 Kızlar Regle 4 gün var silik var mı ben mi öyle görüyorum
Geçen ay çok silik yaşadım pek güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım açıkçası awox yaptığım testteİnce bir çizgi çıkmış sanki kuzum
Senin ki benim kinden daha belli var gibi duruyor canımBuda aynı test fotoyla oynamadım kıl gibi çizgi
Tüh ya üzüldüm şimdi valla artımed alma da days doctor bebe time falan hepsi yanı yalancı veriyorUğraşmak istemedim canm ya birdaha da almam o siteden de bakalım yaparım hergun onu olmazsa eczaneden alırım artık tabi varsa eğer hayırlısı artık sen ne yaptın yaptinmi bidaha
Awox bende de çok silik çıkardı aynı senin attığın gibi Buda prodoctor varsa günden güne belirgenlişyor demekki çok umutlanmak da istemiyorum ama. Kaç gün var reglineGeçen ay çok silik yaşadım pek güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım açıkçası awox yaptığım testte
4 gün kaldı reglime attığımı sabah yapmıştım acaba başka yapayım mı akşam bilemedimAwox bende de çok silik çıkardı aynı senin attığın gibi Buda prodoctor varsa günden güne belirgenlişyor demekki çok umutlanmak da istemiyorum ama. Kaç gün var regline
Benimde 4 gün var. Bence iki gün daha bekleyelim bekleyebilirsek4 gün kaldı reglime attığımı sabah yapmıştım acaba başka yapayım mı akşam bilemedim
Ay hiç bekleyemiyorum geçen ay hüsran yaşadım kan verdim çıkmadı bu ay akıntım pek yok kasık ağrım var sivilce oldu regl gibi duruyor bilemedimBenimde 4 gün var. Bence iki gün daha bekleyelim bekleyebilirsek
Ablam bende artmedde çok yalancı pozitif gördüm yapıyorum çift çizgi ama kan negatif bidaha asla almam İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur yarın belki carsi merkeze gider alırım awox markaAy inşallah güzel haberler alırız abla gerçektenprodoctor bunun markası. Dün kaç tane nöbetçi eczane gezdik hep artimed days doctor kadın iki tane çıkardı ikiside bu marka yalancı pozitif çıkarıyor bunlar teşekkür ederin kalsın dedim pozitiftir ozmaan kan verdiniz mi dedi çok oldu ben bunları kullanalı negatifti zaten şikayet de çok var sağolun falan dedin çıktım en son prodoctor bulduk da aldım 4 tane
Ay evet çok ince görünüyor sanki hadi inşallahBuda aynı test fotoyla oynamadım kıl gibi çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?