Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum yapmadım 2 gün sonra yapcam bidaha
Yorumumu güncelliyorum şuan sıkışık uyandım rüyamda da test yapıyordum kabak gibi pozitifti dayanamadım test yaptım şimdi bu daha belirgin kıl gibi pembe çizgi çıktı gözle daha net görülüyor fotoda oynama yaptım baksanıza. İnşallah rüyam gerçek olur çok etkilendim

Eklentiler

• IMG_5793.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Ay bende gördüm İnşallah vardır canm bende yaptım benimde çok silik cikti gibi ama bence benim test çok dandik çünkü adet geçtikten sonra sonuç verir diyor senin testin markasi ne İnşallah bu ay ikimizde güzel sonuc alirix

En doğru sonuç veren test hangisi acaba artmed almak istemiyorum o çok yalancı pozitif veriyor burda da tek o var

En doğru sonuç veren test hangisi acaba artmed almak istemiyorum o çok yalancı pozitif veriyor burda da tek o var
Ay inşallah güzel haberler alırız abla gerçekten prodoctor bunun markası. Dün kaç tane nöbetçi eczane gezdik hep artimed days doctor kadın iki tane çıkardı ikiside bu marka yalancı pozitif çıkarıyor bunlar teşekkür ederin kalsın dedim pozitiftir ozmaan kan verdiniz mi dedi çok oldu ben bunları kullanalı negatifti zaten şikayet de çok var sağolun falan dedin çıktım en son prodoctor bulduk da aldım 4 tane

Buda aynı test fotoyla oynamadım kıl gibi çizgi

Eklentiler

• IMG_5794.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 55
Uğraşmak istemedim canm ya birdaha da almam o siteden de bakalım yaparım hergun onu olmazsa eczaneden alırım artık tabi varsa eğer hayırlısı artık sen ne yaptın yaptinmi bidaha
Tüh ya üzüldüm şimdi valla artımed alma da days doctor bebe time falan hepsi yanı yalancı veriyor

Geçen ay çok silik yaşadım pek güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım açıkçası awox yaptığım testte
Awox bende de çok silik çıkardı aynı senin attığın gibi Buda prodoctor varsa günden güne belirgenlişyor demekki çok umutlanmak da istemiyorum ama. Kaç gün var regline

Awox bende de çok silik çıkardı aynı senin attığın gibi Buda prodoctor varsa günden güne belirgenlişyor demekki çok umutlanmak da istemiyorum ama. Kaç gün var regline
4 gün kaldı reglime attığımı sabah yapmıştım acaba başka yapayım mı akşam bilemedim

P prensoglum bugün ovi testi benimde böyle çıktı 17sinde çatlama görmüştüm pcos yok acaba testler bizi mi yanıltıyor

Eklentiler

• IMG_2848.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 53
Ablam bende artmedde çok yalancı pozitif gördüm yapıyorum çift çizgi ama kan negatif bidaha asla almam İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur yarın belki carsi merkeze gider alırım awox marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…