- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Benim 3 gün kaldı normalde canm ama belli olmuyor bazen 25 gunl 28 gün arası değişiyor benimki bakalım hayırlısı artikAwox bende de çok silik çıkardı aynı senin attığın gibi Buda prodoctor varsa günden güne belirgenlişyor demekki çok umutlanmak da istemiyorum ama. Kaç gün var regline
Vence yarın sabah yine ilk idrarla yap4 gün kaldı reglime attığımı sabah yapmıştım acaba başka yapayım mı akşam bilemedim
Vallahi canm bilemedim ki çokta umutlanmak istemiyorum ben ama beş gün üst üste ovulasyon yaptım ben gördün hepsi pikti yani 5 günde çatlaması gerekti yumurtatnin şaştım kaldım bende bakalım bekliyoruz biraz daha sabır diyelim bakalım ilk mujdeli haberi hangimiz verecegizP prensoglum bugün ovi testi benimde böyle çıktı 17sinde çatlama görmüştüm pcos yok acaba testler bizi mi yanıltıyor
Senden gelecek inanıyorum benVallahi canm bilemedim ki çokta umutlanmak istemiyorum ben ama beş gün üst üste ovulasyon yaptım ben gördün hepsi pikti yani 5 günde çatlaması gerekti yumurtatnin şaştım kaldım bende bakalım bekliyoruz biraz daha sabır diyelim bakalım ilk mujdeli haberi hangimiz verecegiz
Canımsın İnşallah hepinizden gelir Allah gönlünüze göre versinSenden gelecek inanıyorum ben
AminCanımsın İnşallah hepinizden gelir Allah gönlünüze göre versin
Sence predictor pembe olandan alayım mı yapayım mı yarın ?Vence yarın sabah yine ilk idrarla yap
İncecik bi çizgi gördüm ben regle kaç gün var acabaBuda aynı test fotoyla oynamadım kıl gibi çizgi
Aynı çizgi şuan bende de var yaYorumumu güncelliyorum şuansıkışık uyandım rüyamda da test yapıyordum kabak gibi pozitifti dayanamadım test yaptım şimdi bu daha belirgin kıl gibi pembe çizgi çıktı gözle daha net görülüyor fotoda oynama yaptım baksanıza. İnşallah rüyam gerçek olur çok etkilendim
Canm flaş la çekmişsin galiba çok parlıyor fotoAynı çizgi şuan bende de var ya
İnşallah abla güzel haberler veririz inşallah birbirimizeAblam bende artmedde çok yalancı pozitif gördüm yapıyorum çift çizgi ama kan negatif bidaha asla almam İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur yarın belki carsi merkeze gider alırım awox marka
Aaa evet kuzum gördümAynı çizgi şuan bende de var ya
Gebelik olanlarda da pik çıkarıyor diye duymuştumP prensoglum bugün ovi testi benimde böyle çıktı 17sinde çatlama görmüştüm pcos yok acaba testler bizi mi yanıltıyor
Aynen canm onda çünkü yalancı pozitif lik olmuyor hakkimizda hayırlısı artıkİnşallah abla güzel haberler veririz inşallah birbirimizeaynen abla Awox bulabilirsem al
Ama 5 gün geçti daha çok erkenGebelik olanlarda da pik çıkarıyor diye duymuştum
İnşallah ablamGebelik olanlarda da pik çıkarıyor diye duymuştum
Bende kan falan vermem çok gittim vermeye adet gecikmesini beklerim yine pozitif görsemde. Akıntı bende hiç yok hele. Akıntısı olmadan gebe olanlarda da varAy hiç bekleyemiyorum geçen ay hüsran yaşadım kan verdim çıkmadı bu ay akıntım pek yok kasık ağrım var sivilce oldu regl gibi duruyor bilemedim
Bende kan falan vermem çok gittim vermeye adet gecikmesini beklerim yine pozitif görsemde. Akıntı bende hiç yok hele. Akıntısı olmadan gebe olanlarda da var
Akıntı bende de yok 17sinden beri şimdiki nasıl bi yumurtlamaysa neyse yinede değerlendirelim bakalımOzmaan bidaha çatlama olacak. Olabiliyor böyle. Çift yumurta ikizleri de böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?