Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Awox bende de çok silik çıkardı aynı senin attığın gibi Buda prodoctor varsa günden güne belirgenlişyor demekki çok umutlanmak da istemiyorum ama. Kaç gün var regline
Benim 3 gün kaldı normalde canm ama belli olmuyor bazen 25 gunl 28 gün arası değişiyor benimki bakalım hayırlısı artik

P prensoglum bugün ovi testi benimde böyle çıktı 17sinde çatlama görmüştüm pcos yok acaba testler bizi mi yanıltıyor
Vallahi canm bilemedim ki çokta umutlanmak istemiyorum ben ama beş gün üst üste ovulasyon yaptım ben gördün hepsi pikti yani 5 günde çatlaması gerekti yumurtatnin şaştım kaldım bende bakalım bekliyoruz biraz daha sabır diyelim bakalım ilk mujdeli haberi hangimiz verecegiz

Senden gelecek inanıyorum ben

Aynı çizgi şuan bende de var ya

Eklentiler

• IMG-20250822-WA0110.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20250822-WA0112.webp
    6 KB · Görüntüleme: 22
Ablam bende artmedde çok yalancı pozitif gördüm yapıyorum çift çizgi ama kan negatif bidaha asla almam İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur yarın belki carsi merkeze gider alırım awox marka
İnşallah abla güzel haberler veririz inşallah birbirimize aynen abla Awox bulabilirsem al

Ay hiç bekleyemiyorum geçen ay hüsran yaşadım kan verdim çıkmadı bu ay akıntım pek yok kasık ağrım var sivilce oldu regl gibi duruyor bilemedim
Bende kan falan vermem çok gittim vermeye adet gecikmesini beklerim yine pozitif görsemde. Akıntı bende hiç yok hele. Akıntısı olmadan gebe olanlarda da var

Bende kan falan vermem çok gittim vermeye adet gecikmesini beklerim yine pozitif görsemde. Akıntı bende hiç yok hele. Akıntısı olmadan gebe olanlarda da var
Ozmaan bidaha çatlama olacak. Olabiliyor böyle. Çift yumurta ikizleri de böyle oluyor
Akıntı bende de yok 17sinden beri şimdiki nasıl bi yumurtlamaysa neyse yinede değerlendirelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…