- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Ozmaan bidaha çatlama olacak. Olabiliyor böyle. Çift yumurta ikizleri de böyle oluyor
Canm ben degerlendirdim 5 günde bugün benim az az akıntı oldu ama tabi regl öncesi akintida olabilir benimAkıntı bende de yok 17sinden beri şimdiki nasıl bi yumurtlamaysa neyse yinede değerlendirelim bakalım
Aynen olabilir benim regl öncesi akıntısıda yokCanm ben degerlendirdim 5 günde bugün benim az az akıntı oldu ama tabi regl öncesi akintida olabilir benim
Ama hala sisliklerim devam ediyor ateş basmalari falan bugün sanki göğüs hassaiyeti daha fazla gibi belirtilerede çok güvenemiyorum ki bakalım son 3 gün hakkımızda hayırlısı artikAynen olabilir benim regl öncesi akıntısıda yok
Yurt dışı markası ayyy sonunda yaaa ama sanırım üstüne görme oluyorum kanamam var adet gibi ama değil düşükte değil çok hafif kanamaAaa evet kuzum gördümmarkası ne testin
Benim hala akıntı da yok ama değerlendircem mutlakaCanm ben degerlendirdim 5 günde bugün benim az az akıntı oldu ama tabi regl öncesi akintida olabilir benim
Simdi atayimCanm flaş la çekmişsin galiba çok parlıyor foto
Aynen canm ne olur ne olmaz belki tekrar yumurtlamisizdirBenim hala akıntı da yok ama değerlendircem mutlaka
Sanki ince çizgi var gibi canm ama yinde sabah tekrarla istersenSimdi atayim
Anında olustu çizgi gözle görülür daha net gözüküyorSanki ince çizgi var gibi canm ama yinde sabah tekrarla istersen
Bende de yok umarım gebeyizdir gBende kan falan vermem çok gittim vermeye adet gecikmesini beklerim yine pozitif görsemde. Akıntı bende hiç yok hele. Akıntısı olmadan gebe olanlarda da var
Ama hala sisliklerim devam ediyor ateş basmalari falan bugün sanki göğüs hassaiyeti daha fazla gibi belirtilerede çok güvenemiyorum ki bakalım son 3 gün hakkımızda hayırlısı artik
Kan ver istersen bi kuzumYurt dışı markası ayyy sonunda yaaa ama sanırım üstüne görme oluyorum kanamam var adet gibi ama değil düşükte değil çok hafif kanama
İnşallah son 4 gün benimBende de yok umarım gebeyizdir g
Testi tam pozitif görmeden almiyolar burda pozitiflesince gidecemKan ver istersen bi kuzum
Teste mi bakıyorlarTesti tam pozitif görmeden almiyolar burda pozitiflesince gidecem
Predictor de alacağım belki ondan da çıkarİnşallah son 4 gün benim
İdrar testine bakiyolar ondan sonra o net pozitif görünce kan aliyolarTeste mi bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?