- 16 Mayıs 2025
- 259
- 45
- 13
- 40
Canm telefon kalitesi düşüyorAnında olustu çizgi gözle görülür daha net gözüküyor
Adet günün geçtikten sonra kan ver canm diğer türlü çok stres oluyor insan yukseldimi falan diyeİdrar testine bakiyolar ondan sonra o net pozitif görünce kan aliyolar
Benimde 3İnşallah son 4 gün benim
Bilmiyorum umutsuzluk sardı beni için garibi bide sivilce çıkarıyorum ilk defa bu ayCanm sanki görünmüyor gibi yada ben göremiyorum bence sabah idrarını beklr acele etme böyle çok stres yaparsin
Canm çok stres yapma hakkında hayırlısı neyse o olsun sen sabah ilk idrarinlw yap bakalım sonra adet zamanini bekle çok insanda bir gün önce negatif olup sonra pozitif görenler var pes etme sabır deBilmiyorum umutsuzluk sardı beni için garibi bide sivilce çıkarıyorum ilk defa bu ay
Sadece 1 test kaldı awox yarın ona bakacağım artık yarın Regle 3 gün kalmış oluyor çıkmazsa yok demektirCanm çok stres yapma hakkında hayırlısı neyse o olsun sen sabah ilk idrarinlw yap bakalım sonra adet zamanini bekle çok insanda bir gün önce negatif olup sonra pozitif görenler var pes etme sabır de
Aynen çıkar ben iki gün bekliycem varsa iyice artsın şöyle pembiş görmek istiyorum çizgileriPredictor de alacağım belki ondan da çıkar
Değişikmiş ay orda burda direk kan alıyorlarİdrar testine bakiyolar ondan sonra o net pozitif görünce kan aliyolar
Baktın mı sayfaya attım resimleri aldım yaptımAynen çıkar ben iki gün bekliycem varsa iyice artsın şöyle pembiş görmek istiyorum çizgileri
Baktım bebeğim görüyorum ben hafif çizgiBaktın mı sayfaya attım resimleri aldım yaptım
Hangi fotoğrafda görüyorsun canımBaktım bebeğim görüyorum ben hafif çizgi
Baktım bebeğim görüyorum ben hafif çizgi
Bu test predictor aldığım 2 saat önce dayanamayıp yaptımBu canım
Bu da farklı bi test bunda da silik ilk idrar değil amaDeğişikmiş ay orda burda direk kan alıyorlar
Bu test predictor aldığım 2 saat önce dayanamayıp yaptım
İnşallah vardır sabah yapacağım bir daha bakalım sağ kasık ağrıyor ilk defa bakalımVar bence gördüm çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?