Görmedim canım bundaBu da farklı bi test bunda da silik ilk idrar değil ama
Ayy var gibi yaBu test predictor aldığım 2 saat önce dayanamayıp yaptım
Sabah yapacağım son testle bakalımAyy var gibi ya
At burayada canımSabah yapacağım son testle bakalım
Bişey görüyor gibiyim kuzumSabah 07:00 de yaptığım test biraz daha çizgi belli olmuş Regle son 3 yüklenince daha az belli oluyorEki Görüntüle 3634111
Belli olmaz yinede belirtiler aynı zaten regl ile kaç gün kaldı regleKizlar ben sanırım bu ay olmadı sancım var bugün Kısmet artık İnşallah sizlerde çıkar kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var bugün benim
Ama bu gönderdikleri test tam bir dandik testmisBelli olmaz yinede belirtiler aynı zaten regl ile kaç gün kaldı regle
Ovi denedin mi ? Ben gönderdikleri testten emin olamadımKizlar ben sanırım bu ay olmadı sancım var bugün Kısmet artık İnşallah sizlerde çıkar kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var bugün benim
Predictor yaptım canım bi daha çıkmadı elendim ben artık malesefBişey görüyor gibiyim kuzum
Yapmadım yapmayıda düşünmüyorum bişey hissetmiyorum bendePazartesi regl gunum canm sen ne yaptın sende durum ne
Sıkma canını nasip demekki bende bişey hissedemiyorum bende elenicem heraldePredictor yaptım canım bi daha çıkmadı elendim ben artık malesef
O da ayrı olay işine geldikleri gibi hareket ediyorlarAma bu gönderdikleri test tam bir dandik testmis
Yok canm denemedim bidaha bu seferde stres yapıyorum cokOvi denedin mi ? Ben gönderdikleri testten emin olamadım
Aynen oyl testlerede güven yok belirti olarak göğüs hassaiyeti var bende bide bugün çok halsiz gibiyim uykum var sanki devamlı böyle basım sallanıyor gibi ayağa kalkmaya halim yok gibi ama ben artık belirtilerede inanmıyorum bekleyecem mecbur pazartesi belli olur artık herşey nasipO da ayrı olay işine geldikleri gibi hareket ediyorlar
Hakkımızda hayırlısı olsun canm nasipte varsa olur inşallah hepimizin kendimizi yipratmaktan başka bişey yapmiyoruzPredictor yaptım canım bi daha çıkmadı elendim ben artık malesef
Anladım cnmYok canm denemedim bidaha bu seferde stres yapıyorum cok
aynen en iyisi beklemek bi tane testim kaldı zaten onuda salı günü yaparım çarşamba regl olmam gerekiyor zatenAynen oyl testlerede güven yok belirti olarak göğüs hassaiyeti var bende bide bugün çok halsiz gibiyim uykum var sanki devamlı böyle basım sallanıyor gibi ayağa kalkmaya halim yok gibi ama ben artık belirtilerede inanmıyorum bekleyecem mecbur pazartesi belli olur artık herşey nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?