- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Hayırlısı olsun kuzum İnşallah vardıraynen en iyisi beklemek bi tane testim kaldı zaten onuda salı günü yaparım çarşamba regl olmam gerekiyor zaten
Başta gördüysen çizgiyi kuruma değildir kuruyunca daha belirgin oluyor tabiki ama başta gördüğünden eminsen. Markası ne canımselam kızlar adetime 6 gün var dün akşam test yaptım dayanamadım hayalet bi çizgi görüyordum ama değildir dedim sabah böyleydi kuruma çizgisi mi sizce?
Eki Görüntüle 3634213
Silik gordummmmmPredictor yaptım canım bi daha çıkmadı elendim ben artık malesef
Lekenmem geldi canım regleden önce hep oluyor açık kahve hafif geldi elendim canımSilik gordummmmm
prodoctorBaşta gördüysen çizgiyi kuruma değildir kuruyunca daha belirgin oluyor tabiki ama başta gördüğünden eminsen. Markası ne canım
Hayırlısı olsun kuzum diğer aya İnşallah olurLekenmem geldi canım regleden önce hep oluyor açık kahve hafif geldi elendim canım
Bakalım öyle artık yapacak bir şey yokHayırlısı olsun kuzum diğer aya İnşallah olur
Acı kahve leke geldi ama çok silik sökülür mü bilmiyorum Regle 3 gün kaldı
Erken gelmiş sanki inşallah yerleşmedirAcı kahve leke geldi ama çok silik sökülür mü bilmiyorum Regle 3 gün kaldı
Pek sanmıyorum canım ya bakalım sen ne durumdasınErken gelmiş sanki inşallah yerleşmedir
Regl mi oluyorsun sencePek sanmıyorum canım ya bakalım sen ne durumdasın
Bence öyle yarın sökülür büyük ihtimalleRegl mi oluyorsun sence
Hayırlısı kuzum demekki zamanı varBence öyle yarın sökülür büyük ihtimalle
Aynen canım yaHayırlısı kuzum demekki zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?