Evet tatlım sanki çizgi bende gördüm telfon kalitesi çok düşüyor canm ya İnşallah Allah gonlun göre versin kaç gün kaldı regl gununeT Tanecikk P prensoglum kızlar görüyor musunuz çıplak gözle çok iyi gözüküyor ama telefondan çekince çıkmıyor düzgün ya
Bence beta değerleri yeni yeni yukseliyor ki anca daha silik çıkmaya başlıyor
Burda sanki daha görülüyor gibi
Aynen gözükmüyor düzgün benim çok net gözüküyor gözle bende Awox alıcsm yarınBende yaptım awox çok silik cikti telefonda net gorunmuyor ama
Ayy canım var gibi inşallah vardır yaT Tanecikk P prensoglum kızlar görüyor musunuz çıplak gözle çok iyi gözüküyor ama telefondan çekince çıkmıyor düzgün ya
Silik görüyorum gibi bende inşallah vardır canım yaBende yaptım awox çok silik cikti telefonda net gorunmuyor ama
Çarşamba olmam lazım işte. İnşallah vardırEvet tatlım sanki çizgi bende gördüm telfon kalitesi çok düşüyor canm ya İnşallah Allah gonlun göre versin kaç gün kaldı regl gunune
İnşallah kuzum ya vardır diye düşünüyorum bende aslında ama önceki yalancı pozitiflerden sonra bu çizglerde heyecanlandırmıyor beniAyy canım var gibi inşallah vardır yaben gördüm sen ne hissediyorsun
Bende de aynı durumlar oldu bende pek güvenemiyorum sabah kalktım regl oldum mu diye dünden sonra daha lekelenmem gelmedi belki diyorum bende işteİnşallah kuzum ya vardır diye düşünüyorum bende aslında ama önceki yalancı pozitiflerden sonra bu çizglerde heyecanlandırmıyor beni
Yinede umutlanıyor insan işte regl ne zamandı senin. Ya bu testin sonuçlarına bakıyorum markası prodoctor çoğunluk bununla öğrenmiş kimiside silikti regl oldum diyor anlayamadım ama benim beş on dakika içinde çıktı çizgi gayet te belli bilemiyorum yarın Awox alıcam baklaım salı günü yaparımBende de aynı durumlar oldu bende pek güvenemiyorum sabah kalktım regl oldum mu diye dünden sonra daha lekelenmem gelmedi belki diyorum bende işte
Regle 2 gün var canım benim de ama benim regl biliyorum da yine umutlanıyorum testin markası prodoctor mu yalancı pozitif duymuştum canım keşke awox ya da predictor yapsaydınYinede umutlanıyor insan işte regl ne zamandı senin. Ya bu testin sonuçlarına bakıyorum markası prodoctor çoğunluk bununla öğrenmiş kimiside silikti regl oldum diyor anlayamadım ama benim beş on dakika içinde çıktı çizgi gayet te belli bilemiyorum yarın Awox alıcam baklaım salı günü yaparım
Awox vardı zaten bittiRegle 2 gün var canım benim de ama benim regl biliyorum da yine umutlanıyorum testin markası prodoctor mu yalancı pozitif duymuştum canım keşke awox ya da predictor yapsaydın
Hahah aynı durumlardayız awox sipariş ettim artık yine predictor almam artıkAwox vardı zaten bittionda da silik çıkmıştı daha önce atmıştım buraya nöbetçi eczane geze gese bir hal olduk en son prodoctor vardı aldım mecbur
Bi kere aldım ben eczaneden çok pahalı o yaHahah aynı durumlardayız awox sipariş ettim artık yine predictor almam artıkpara yetiştiremiyorum walla
Reglimiz senle aynı hadi bakalım bende awox sipariş ettim artık bu ay olmazsa diğer aya kalsınBi kere aldım ben eczaneden çok pahalı o ya
Eşim diyor ki bunu koliyle alamıyoz mu yaReglimiz senle aynı hadi bakalım bende awox sipariş ettim artık bu ay olmazsa diğer aya kalsın
Walla eşime diyemiyorum gizli yapıyorum adan yalancı pozitiften umutlandı hep şimdi çıkmayana kadar kendim hal ediyorum trenyolfan 5 li bende söyledimEşim diyor ki bunu koliyle alamıyoz mu yaadam nöbetçi eczane geze geze bir hal oldu marka arayacak diye şimdilik iki Awox alıyımda trendyoldan alıcam bende 5 li falan bi kaç tane
Yalancı pozitiften sonra benimkinin testlere güveni yok artık ben istiyorum diye alıyor önceden bende gizli alıyordumWalla eşime diyemiyorum gizli yapıyorum adan yalancı pozitiften umutlandı hep şimdi çıkmayana kadar kendim hal ediyorum trenyolfan 5 li bende söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?