Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya eşim öyle şeyleri asla kullanmıyor bir gebenin günlüğünden takviye aldım bir kaç gün kullandı onları da bıraktı bi işe yaramıyor diyor ya malesef bakalım yaş da geçiyor ne yapacağız bilmiyorum

Kizlar ben elendim galiba beyaz pembe akintim geldi ama daha iki gün var adet gunune anlamadım akıntı fazla bugün beyaz uçuk pembe şeklinde bakalım hayırlısı artik

Kizlar ben elendim galiba beyaz pembe akintim geldi ama daha iki gün var adet gunune anlamadım akıntı fazla bugün beyaz uçuk pembe şeklinde bakalım hayırlısı artik
Canım bende senin gibi beklemedeyim açık kahve benimde Regle 2 gün var bakalım akşama kadar sökülecek mi sol kasık ağrım var regl gibi senin ağrın falan var mı

Canım bende senin gibi beklemedeyim açık kahve benimde Regle 2 gün var bakalım akşama kadar sökülecek mi sol kasık ağrım var regl gibi senin ağrın falan var mı
Var canm benimde sağ tarafimda arada geliyor ağrı geri gidiyor sancı böyle bakalım canm haktan hayirlisi benim kasıklarım sislikte var böyle patyacak gibi yim ablam veremedim gitti bakalım bekleyip gorecez

Ama benim goguslerimde Ağrı'da var sislerde hafiften böyle miğde bulantisi var hiç ayağa kalkmaya halim yok gibi sanki

Var canm benimde sağ tarafimda arada geliyor ağrı geri gidiyor sancı böyle bakalım canm haktan hayirlisi benim kasıklarım sislikte var böyle patyacak gibi yim ablam veremedim gitti bakalım bekleyip gorecez
Göğüsüm de çok az dokununca ağrı var miğde bulantısı falan yok bakalım akşamı bekliyorum

Ben sizde gebelik var mı o kadar merak ediyorum ki yoksa neden testler o şekilde çıktı anlamış değilim
Bende bilmiyorum canm ovulasyon testi 5 gün pik çıktı sabah test yaptım çok silik cikti yada ben oyl görmek istedim ama şimdi beyaz la karışık pembemsi kahverengi akıntım var birazda sancım var ama hala goguslerim de ağrı ve biraz miğde bulantisi bı sersemlik var üstümde bakalim canm ya hayırlısı artık

Hakkımızda ne varsa o olsun canm diyecek bişey yok artık yarın olmazsam bir test daha yaparım bakarim duruma göre

Yaş kaç ilk çocuk mu. Benim eşimde tam tersi hastaneye ilaçlara karşı hastaneye de gittik tabiki kontrol amaçlı. Hastane aşılama öneriyor ortak kararla istemiyoruz çünkü sorunumuz yok bizde şimdi doğal yöntemlerle deneyelim dedik aşılama için çok erken daha bir yıllık evliyiz

Böyle giderse ben asılama için gidecem doktora

35 evet ilk olursa olacak inşallah bizde 11 aydır evliyiz 10 aydır deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…