Ya eşim öyle şeyleri asla kullanmıyor bir gebenin günlüğünden takviye aldım bir kaç gün kullandı onları da bıraktı bi işe yaramıyor diyor ya malesef bakalım yaş da geçiyor ne yapacağız bilmiyorumYalancı pozitiften sonra benimkinin testlere güveni yok artık ben istiyorum diye alıyor önceden bende gizli alıyordumama sonuçları sormuyor bile ha bide incir falan aldım kür yapılı içicem eşimede keçiboynuzu aldım onada kür yapcam sende dene istersen bide doğal deniycem bakalım
Canım bende senin gibi beklemedeyim açık kahve benimde Regle 2 gün var bakalım akşama kadar sökülecek mi sol kasık ağrım var regl gibi senin ağrın falan var mıKizlar ben elendim galiba beyaz pembe akintim geldi ama daha iki gün var adet gunune anlamadım akıntı fazla bugün beyaz uçuk pembe şeklinde bakalım hayırlısı artik
Var canm benimde sağ tarafimda arada geliyor ağrı geri gidiyor sancı böyle bakalım canm haktan hayirlisi benim kasıklarım sislikte var böyle patyacak gibi yim ablam veremedim gitti bakalım bekleyip gorecezCanım bende senin gibi beklemedeyim açık kahve benimde Regle 2 gün var bakalım akşama kadar sökülecek mi sol kasık ağrım var regl gibi senin ağrın falan var mı
Ben sizde gebelik var mı o kadar merak ediyorum ki yoksa neden testler o şekilde çıktı anlamış değilimAma benim goguslerimde Ağrı'da var sislerde hafiften böyle miğde bulantisi var hiç ayağa kalkmaya halim yok gibi sanki
Göğüsüm de çok az dokununca ağrı var miğde bulantısı falan yok bakalım akşamı bekliyorumVar canm benimde sağ tarafimda arada geliyor ağrı geri gidiyor sancı böyle bakalım canm haktan hayirlisi benim kasıklarım sislikte var böyle patyacak gibi yim ablam veremedim gitti bakalım bekleyip gorecez
Bende bilmiyorum canm ovulasyon testi 5 gün pik çıktı sabah test yaptım çok silik cikti yada ben oyl görmek istedim ama şimdi beyaz la karışık pembemsi kahverengi akıntım var birazda sancım var ama hala goguslerim de ağrı ve biraz miğde bulantisi bı sersemlik var üstümde bakalim canm ya hayırlısı artıkBen sizde gebelik var mı o kadar merak ediyorum ki yoksa neden testler o şekilde çıktı anlamış değilim
İnşallah sende vardır canmGöğüsüm de çok az dokununca ağrı var miğde bulantısı falan yok bakalım akşamı bekliyorum
Yaş kaç ilk çocuk mu. Benim eşimde tam tersi hastaneye ilaçlara karşı hastaneye de gittik tabiki kontrol amaçlı. Hastane aşılama öneriyor ortak kararla istemiyoruz çünkü sorunumuz yok bizde şimdi doğal yöntemlerle deneyelim dedik aşılama için çok erken daha bir yıllık evliyizYa eşim öyle şeyleri asla kullanmıyor bir gebenin günlüğünden takviye aldım bir kaç gün kullandı onları da bıraktı bi işe yaramıyor diyor ya malesef bakalım yaş da geçiyor ne yapacağız bilmiyorum
Böyle giderse ben asılama için gidecem doktoraYaş kaç ilk çocuk mu. Benim eşimde tam tersi hastaneye ilaçlara karşı hastaneye de gittik tabiki kontrol amaçlı. Hastane aşılama öneriyor ortak kararla istemiyoruz çünkü sorunumuz yok bizde şimdi doğal yöntemlerle deneyelim dedik aşılama için çok erken daha bir yıllık evliyiz
gerekiyorsa yaptır abla bilmiyorum durumunuz nedir amaDoğal yoldan olmayacak belliki bizim
Çok masraf cikiyormu acaba asgari ucretle çalışan biri eşimgerekiyorsa yaptır abla bilmiyorum durumunuz nedir ama
Amin canım inşallahHakkımızda ne varsa o olsun canm diyecek bişey yok artık yarın olmazsam bir test daha yaparım bakarim duruma göre
35 evet ilk olursa olacak inşallah bizde 11 aydır evliyiz 10 aydır deniyoruzYaş kaç ilk çocuk mu. Benim eşimde tam tersi hastaneye ilaçlara karşı hastaneye de gittik tabiki kontrol amaçlı. Hastane aşılama öneriyor ortak kararla istemiyoruz çünkü sorunumuz yok bizde şimdi doğal yöntemlerle deneyelim dedik aşılama için çok erken daha bir yıllık evliyiz
Burda aşılama yaptıranlarda var o sayfalara bak bi istersen abla bi yada doktorunla konuş çok bi ücret çıkmıyor diye biliyorum devlette rapor falan çıkarttırıyorlar heraldeÇok masraf cikiyormu acaba asgari ucretle çalışan biri eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?