Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 10gun var adet olmama daha bakalım bekleyelim insallah bu ay olur
Benim 1 hafta kaldı kuzum . Değişik şeyler var vücudumda göğüslerim karnım şiş hele karnım nasıl şiş iki gündür ara ara kasık bel ağrısı oluyor. Biliyorum çok erken ama test yaptım bugün markaya da çok güvenmediğimden yapıyım çıksın aradanda dedim silik çıktı mimea markası. Awox gelsin bi kaç güne ondan yapcam

Eklentiler

• IMG_5586.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 40
Benim bugün regl günüm ama olmadım daha gecikme yok sadece olmadım eşim erken test almış sizce yapsam mı şimdi beklesem mi

Ben olsam yaparım yani
Negatif çıkacak biliyorum harcamak istemiyorum testi bide erken olabilir çıkmayadabilir bu ihtimali de düşünüyorum ve günüm bugün daha bu saate geldik olmadı gecikme yokya çıkmaz diye düşünüyorum ya kız sende iyice aklımı karıştırdın bide sabah idrarı ile yapın diyrolar

Geç döllenme olduysa evet erken olabilir ama bilemeyiz de. İşte insan heyecanlanıyor yapıyor bak benim bir hafta var şüpheyle yaptım yani normalde hayatta erken yapmam

Bende sabah ikinci idrarla yaptım aklımda yoktu çünkü yapmak hatta yapmamak için arkadaştaydı test ondan istedimde yaptımBugünde olmazsan yarın sabah ilk idrarla yap olmadı

Canm o belirtiler aynı bende dede var kasık ağrısı karın şişkinliği bel ağrısı göğüs hassaiyeti bu ay daha fazla sanki sanki dünyaları yemişim gibi karnım sis ama belirtilere inanmıyorum artık piskolojik de olabiliyor hayirsi olsun kuzum ama silik var sanki hadi inşallah bu ay ikimizde kalırız Allah gönlüne göre versin

Ama bugün ovulasyon testi yaptım adetime 7kaldi benimde ovulasyon böyle cikti yine yumurtliyormuyum acaba kaşık ve bel ağrısı çok fazla nefes alamıyor gibi şişlik hissi

Eklentiler

• IMG_20250818_200106.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20250818_200056.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 37
Test yapamayacam diyorum ama yinede dayanamıyorum ama biraz daha bekleyeceğim testler geldiginde yaparım internetten sipariş verdim Perşembe elimde olcak cuma yaparım artık hem azda kalmış olur

Kizlar bide ben size bişey sormak istiyorum ben normal de 11 de yumurtlama donemim di ama 16 sinda sadece böyle kahve rengi akinti geldi sadece bir kere bidaha da gelmedi acaba o gelen alıntı yumurtlama. Akintisimiydi yoksa yerleşme miydi acaba koyu kahverengi akıntı çok az denilecek derecede bidahada gelmedi yumurtlama olsa akıntının daha yoğun gelmedi gerekmezmiydi anlamadım gitti ovulasyon testi de böyle cikti bakalım Allah tan hayirlisi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…