Hadi inşallah kuzum bu ay daha bi heyecan bastı gerçektenCanm o belirtiler aynı bende dede var kasık ağrısı karın şişkinliği bel ağrısı göğüs hassaiyeti bu ay daha fazla sanki sanki dünyaları yemişim gibi karnım sis ama belirtilere inanmıyorum artık piskolojik de olabiliyor hayirsi olsun kuzum ama silik var sanki hadi inşallah bu ay ikimizde kalırız Allah gönlüne göre versin
Aynen zaman da geçmiş olur tam anlamıyla anlarız artık benimde o sırarlar gelir büyük ihtimalleTest yapamayacam diyorum ama yinede dayanamıyorum ama biraz daha bekleyeceğim testler geldiginde yaparım internetten sipariş verdim Perşembe elimde olcak cuma yaparım artık hem azda kalmış olur
Yerleşmede olabilir kuzum belkiKizlar bide ben size bişey sormak istiyorum ben normal de 11 de yumurtlama donemim di ama 16 sinda sadece böyle kahve rengi akinti geldi sadece bir kere bidaha da gelmedi acaba o gelen alıntı yumurtlama. Akintisimiydi yoksa yerleşme miydi acaba koyu kahverengi akıntı çok az denilecek derecede bidahada gelmedi yumurtlama olsa akıntının daha yoğun gelmedi gerekmezmiydi anlamadım gitti ovulasyon testi de böyle cikti bakalım Allah tan hayirlisi artık
Pik değil kuzum ikinci çizgininde koyu olması lazım diğeri gibi yani yumurtlama değilAma bugün ovulasyon testi yaptım adetime 7kaldi benimde ovulasyon böyle cikti yine yumurtliyormuyum acaba kaşık ve bel ağrısı çok fazla nefes alamıyor gibi şişlik hissi
Bizim yüzümüzden dayanamadın demi
Evet aşkım dayanamadım ama yalancı pozitif de olabilir Yarin kan versem miBizim yüzümüzden dayanamadın demibebe time mı
bebe time yalancı pozitif çıkarıyor ama en iyisi kan vermek en azından kesin sonuç Bencede kan ver hemde gecikme olmuş oluyor zaten. Benim yaptığım mimea mesela ona bile güvenmiyorum kimisi yalancı pozitif çıkardı diyor kimisi onunla öğrendim diyorEvet aşkım dayanamadım ama yalancı pozitif de olabilir Yarin kan versem mi
İnşallah canm hepimize bu ay uğurlu gelsinHadi inşallah kuzum bu ay daha bi heyecan bastı gerçekten
Anladım canm hayırlısı artık bakalım nasip kısmetPik değil kuzum ikinci çizgininde koyu olması lazım diğeri gibi yani yumurtlama değil
Gelsin gerçekten artık umarım yanılmam bu kadar değişikliğeİnşallah canm hepimize bu ay uğurlu gelsin
Bebe time bana net kırmızı vermişti ama kan testine gittigimde 0.100 çıktı bebe time yalancı pozitif verme olasılığı çok yüksek ama İnşallah seninki değildir bence bekle biraz daha adettine 1 kalması kan ver derim yada tekrar bı gebelik testi al ama awox en iyisi onunla dene derimBizim yüzümüzden dayanamadın demibebe time mı
Yarın kan vericem aşkımbebe time yalancı pozitif çıkarıyor ama en iyisi kan vermek en azından kesin sonuç Bencede kan ver hemde gecikme olmuş oluyor zaten. Benim yaptığım mimea mesela ona bile güvenmiyorum kimisi yalancı pozitif çıkardı diyor kimisi onunla öğrendim diyor
Tamam bebeğim güzel haberler bekliyoruzYarın kan vericem aşkım
Beraber yapalım testi haftaya senin regl ne zamanHadi hakkımızda hayırlısı ilk mujdeli haberi kim verecek bakalım
Yapalım canm 25 de benimki regl günün ben 25 günde bir oluyorum ama bazen sapıtıyor oda 28 gunede cikabiliyorBeraber yapalım testi haftaya senin regl ne zaman
Yarın hayırlı heberlerini bekliyoruzYarın kan vericem aşkım
Benimde 27 sinde kuzum. Aramızda çokta bişey yok. Benimde 28 29 arası değişiyor doktor normal dedi oynaması.Yapalım canm 25 de benimki regl günün ben 25 günde bir oluyorum ama bazen sapıtıyor oda 28 gunede cikabiliyor
Bunlara da bakar misiniz bugun normal sartlarda regl ilk gunu olmasin lazim dun ve bugun 4 markadan test yaptim son durum boyleTestlerin markası nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?