- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Bende gittim canm bana da normal dedi bakalım hayırlısı 28 ne kadar olmazsam vardır artık ama 25 kadar bekleyeceğim mecbur zaten testler de 21 de rlimde olcakBenimde 27 sinde kuzum. Aramızda çokta bişey yok. Benimde 28 29 arası değişiyor doktor normal dedi oynaması.
Benim nadir oluyor bir anda terliyorum bunalıyorum.Kizlar peki ateş basması oluyormu ben çok terliyorum gece bile su içinde uyanıyorum uykudan ateş basıyor boylr
Canm silik çizgi görünüyor ama tabi yinede testlere çok güven olmuyor kan ver bence sen İnşallah vardır Allah gönlüne göre versinBunlara da bakar misiniz bugun normal sartlarda regl ilk gunu olmasin lazim dun ve bugun 4 markadan test yaptim son durum boyle
Geciktin mi canım. Testlerde çizgi görüyorum bariz. Markaları ne kiBunlara da bakar misiniz bugun normal sartlarda regl ilk gunu olmasin lazim dun ve bugun 4 markadan test yaptim son durum boyle
Bende devamlı oturduğum yerde bile terliyorum ateş vucudumdan çıkıyor sankiBenim nadir oluyor bir anda terliyorum bunalıyorum.
Yarin sabah yine test yapacagim cizgi gorursem kan testi vermeyi düşünüyorumCanm silik çizgi görünüyor ama tabi yinede testlere çok güven olmuyor kan ver bence sen İnşallah vardır Allah gönlüne göre versin
Daha önce oluyor muydun böyle canım. Benim regle yakın oluyor genelde mesela buBende devamlı oturduğum yerde bile terliyorum ateş vucudumdan çıkıyor sanki
İlk idrarla yap hadi güzel haberlerle inşallahYarin sabah yine test yapacagim cizgi gorursem kan testi vermeyi düşünüyorumamin hepimizin insallah
Bunlara da bakar misiniz bugun normal sartlarda regl ilk gunu olmasin lazim dun ve bugun 4 markadan test yaptim son durum boy
Oluyordum ama bukadar değil uykudan kaldıracak kadar değil di belkide yaslandigim için oluyordur havalarında etkisi olabilirDaha önce oluyor muydun böyle canım. Benim regle yakın oluyor genelde mesela bu
İlk idrarla yaparsan daha net sonuç alırsın çünkü gün içinde sıvı alımı idrarı çok etkiliyorYarin sabah yine test yapacagim cizgi gorursem kan testi vermeyi düşünüyorumamin hepimizin insallah
Umarım güzel şeylerin habercisidir. Bu arada yaş kaç ilk gebelik mi olacakOluyordum ama bukadar değil uykudan kaldıracak kadar değil di belkide yaslandigim için oluyordur havalarında etkisi olabilir
İnşallah canm yok canm ikinci yaş 41Umarım güzel şeylerin habercisidir. Bu arada yaş kaç ilk gebelik mi olacak
6 yaşında bir kızım varİnşallah canm yok canm ikinci yaş 41
Evet 1 gun gecikme markalari certain, bebetime, mimea prodoctorGeciktin mi canım. Testlerde çizgi görüyorum bariz. Markaları ne ki
Canm ozaman sen kan testi ver sonuçta bir gün gecikme varmış silik çizgi görünüyor ilk resimde daha net sankiEvet 1 gun gecikme markalari certain, bebetime, mimea prodoctor
Sabah tekrartest yapip gidecegim sanirimCanm ozaman sen kan testi ver sonuçta bir gün gecikme varmış silik çizgi görünüyor ilk resimde daha net sanki
Kizlar peki ateş basması oluyormu ben çok terliyorum gece bile su içinde uyanıyorum uykudan ateş basıyor boylr
Hakkında hayırlısı olsun canımSabah tekrartest yapip gidecegim sanirim
Bende ikiside var sıcaktan yatamiyorum ateş basıyor boylrBen terlemiyordun ama geceleri sıcaktan uyuyamadigimi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?