Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her kadında akıntı olmuyor bende olmamıştı :)

predictor early güvenilir test tavsiye ederim ben onunla öğrendim :) ovulasyon testş kullanmıyorsan kullanmanı öneririm laboquick kullandım ondada
Ovulasyon hic kullanmadim yarin kan testinde cikmazsa artik bi denerim onumuzdeki ay icin :)

Valla ben 1 hafta beklicem pazartesi tekrar test yapıp öyle doktora gidicem şuan gitsem de beta belki çok düşük belkide daha pozitiflesmedi teste güvenemiyorum emin olup giderim ama şuan bel ağrım var aktif olarak regl olarak da gelen giden yok sizce hamile miyimdir kesin
Benimde aynı ya bir hafta geçseydi bi

Eğer varsa kanda kesin çıkar önce kanda çıkıyor sonra idrarda çıkıyor beta. Kesin hamilesin diyemem Allah bilir orasını. Beklemek istiyorsan bekle bence senin ne istediğin önemli olan

4 farkli marka denedim bende ama kesin sonuc kan testi olacak galiba testlere hic guven olmuyor herkes her markadan sikayetci ben de ilk kez kullandim zaten ilk denememizdi bu ay bakalim ne olacak
Bu sabah tekrar test yaptim sanirim artik baya baya belli :) az once de kan verdim bakalim

Eklentiler

• IMG_8725.webp
    36 KB · Görüntüleme: 35
Ya aşkım ben uyanınca bu baktım ip gibi kan gelmiş anlayamadım ne olduğunu ped taktım sanırım regle donucek belkide kimyasal oluyor bilmiyorum ama korkuyorum
Eğer varsa kanda kesin çıkar önce kanda çıkıyor sonra idrarda çıkıyor beta. Kesin hamilesin diyemem Allah bilir orasını. Beklemek istiyorsan bekle bence senin ne istediğin önemli olan

Korkma kuzum takip et bakalım bi yoğunlaşıyor mu az mı
Ondan sonra daha gelen giden olması temiz eşimden test istedim yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer yine çizgi görürsem önlem alırım göğüslerim de sızlıyor akşam belim çok ağrıyordu şuan daha hafifledi hayırlısı olsun ama tez zamanda netleşsin herşey dua eder misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…