- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
İnşallah canm28 yaşındayım ilk olacak inşallah
Bakalım artık canm hayirlisi olsun çokta stres yapmak istemiyorumHer kadında akıntı olmuyor bende olmamıştı :)
predictor early güvenilir test tavsiye ederim ben onunla öğrendim :) ovulasyon testş kullanmıyorsan kullanmanı öneririm laboquick kullandım ondada
Öyle yapayım teşekkür ederimCanm testi tekrarla istersen çizgi var gibi duruyor ama sanırım idrarda fazla beklemiş sen yada sabah ilk idrarla testi tekrar et
Rica ederim canm inşallah vardırÖyle yapayım teşekkür ederim
İnşallahRica ederim canm inşallah vardır
Ovulasyon hic kullanmadim yarin kan testinde cikmazsa artik bi denerim onumuzdeki ay icin :)Her kadında akıntı olmuyor bende olmamıştı :)
predictor early güvenilir test tavsiye ederim ben onunla öğrendim :) ovulasyon testş kullanmıyorsan kullanmanı öneririm laboquick kullandım ondada
Benimde aynı ya bir hafta geçseydi bi
Eğer varsa kanda kesin çıkar önce kanda çıkıyor sonra idrarda çıkıyor beta. Kesin hamilesin diyemem Allah bilir orasını. Beklemek istiyorsan bekle bence senin ne istediğin önemli olanValla ben 1 hafta beklicem pazartesi tekrar test yapıp öyle doktora gidicem şuan gitsem de beta belki çok düşük belkide daha pozitiflesmedi teste güvenemiyorum emin olup giderim ama şuan bel ağrım var aktif olarak regl olarak da gelen giden yok sizce hamile miyimdir kesin
Bu sabah tekrar test yaptim sanirim artik baya baya belli :) az once de kan verdim bakalim4 farkli marka denedim bende ama kesin sonuc kan testi olacak galiba testlere hic guven olmuyor herkes her markadan sikayetci ben de ilk kez kullandim zaten ilk denememizdi bu ay bakalim ne olacak
Eğer varsa kanda kesin çıkar önce kanda çıkıyor sonra idrarda çıkıyor beta. Kesin hamilesin diyemem Allah bilir orasını. Beklemek istiyorsan bekle bence senin ne istediğin önemli olan
Ovulasyon hic kullanmadim yarin kan testinde cikmazsa artik bi denerim onumuzdeki ay icin
Bayaaaa belliiii yaaaBu sabah tekrar test yaptim sanirim artik baya baya belli :) az once de kan verdim bakalim
Korkma kuzum takip et bakalım bi yoğunlaşıyor mu az mıYa aşkım ben uyanınca bu baktım ip gibi kan gelmiş anlayamadım ne olduğunu ped taktım sanırım regle donucek belkide kimyasal oluyor bilmiyorum ama korkuyorum
Kan sonucum cıktı 176.69 betahcgBayaaaa belliiii yaaaay haber ver kan sonucunu güzel haberlerini bekliyorum
Ayy şimdi gördüm diğer gruptaKan sonucum cıktı 176.69 betahcg
Ondan sonra daha gelen giden olması temiz eşimden test istedim yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer yine çizgi görürsem önlem alırım göğüslerim de sızlıyor akşam belim çok ağrıyordu şuan daha hafifledi hayırlısı olsun ama tez zamanda netleşsin herşey dua eder misin canımKorkma kuzum takip et bakalım bi yoğunlaşıyor mu az mı
Benimde bat gununde bebe time böyle çıktı sizinki pozitif doğruymuş benimkide doğru olabilir miBu sabah tekrar test yaptim sanirim artik baya baya belli :) az once de kan verdim bakalim
Amin insallahAyy şimdi gördüm diğer gruptahayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin
Fotoğraf kalitesi baya etkilenmiş ama sanıyorum ki çizgi var, pembe renge yakınsa pozitif ihtimali artıyoBenimde bat gununde bebe time böyle çıktı sizinki pozitif doğruymuş benimkide doğru olabilir mi
Yarın birdaha test yapmayı düşünüyorumFotoğraf kalitesi baya etkilenmiş ama sanıyorum ki çizgi var, pembe renge yakınsa pozitif ihtimali artıyo
Benim bundan belirgin pembeydi geçen ay bebe time ama regl oldum. Bebe time yalancı pozitif çıkarıyor kesin bişey diyemiyorum bunaBenimde bat gununde bebe time böyle çıktı sizinki pozitif doğruymuş benimkide doğru olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?