Tamam zaten karisamam uyaririm kenara cekilirim demedim mi ben. Hala neyin stresine giriyorsun. Elindeki icki siselerini almayacagim korkma. Icki sana da haram muslumana da. Ortada bir dogru var. bosuna cirpinma bogulacaksin.Müslüman mıyım değil miyim ilgilenmiyorsanız niye hala haram diyorsunuz*
Sizin dininizden olmayana haram olmuyor.
Bana haram değil.
Müslüman bile olsam içerim ayrıca hesabı benle Allah arasında. Siz bana yine akıl veremezsiniz.
Burada ay günah aman pislik diyemezsiniz.
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.
Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.
Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...
Soyle bakalim bu yorumu annen baban mi yaptirdi degil mi sana.O zaman b.kla bu kadar haşır neşir birine böyle b.ktan sevgili yakışır der giderim.
Tarif konusunda sevgilin kadar uzmanını bulmakta zorlanırsın canım
Bakınız konu başlığı
Bay tatlım...Cok naziksin. Siz muslumanlara camur atmaya calistiginiz surece. Dogrulari degistirmeye calistiginiz surece cevap verecegim. Dini yorum yasak demeyle olmuyor. Dogru duzgun konusun dogru duzgun kurallar cercevesinde cevap vereyim.
Bay tatlım...Cok naziksin. Siz muslumanlara camur atmaya calistiginiz surece. Dogrulari degistirmeye calistiginiz surece cevap verecegim. Dini yorum yasak demeyle olmuyor. Dogru duzgun konusun dogru duzgun kurallar cercevesinde cevap vereyim.
Soyle bakalim bu yorumu annen baban mi yaptirdi degil mi sana.
Yürü be Mecnun!
bir numaralı kışkırtıcı yine iş başındaSoyle bakalim bu yorumu annen baban mi yaptirdi degil mi sana.
Yürü be Mecnun!
Yok yok kesin anne baban. O zihniyet. Mutsuz falansindir da sen. O yuzden degil miAnnem de babam da oldukça uzaktalar valla tüm suçu tek başıma işledim cezama razıyım
Bosu bosuna yaziyoruz hepimiz. En bastan konu yanlis konu sahibi saygisiz ve gevsek.Mune @Margarikotin
Kk da ilk defa böyle bişey gördüm bu ne ya banlanan arkadaş yönetime gerizekali diye hakaret ediyo 2.üyeliģiyle
bir numaralı kışkırtıcı yine iş başında
Yok yok kesin anne baban. O zihniyet. Mutsuz falansindir da sen. O yuzden degil mi
Ya o bu degil de. Kk tarihinde bu yorumlar ustune tanimam. Saygilar
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.
Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.
Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...
O zaman b.kla bu kadar haşır neşir birine böyle b.ktan sevgili yakışır der giderim.
Öğlen bıraktım 3. Sayfada olmuş şimdi 28. Sayfa ne oldu ortalık karışmış????Bosu bosuna yaziyoruz hepimiz. En bastan konu yanlis konu sahibi saygisiz ve gevsek.
konunun buralara kadar gelme konusunda katkın yadsınamaz kırk kere isterseniz konuma yazmayın denmesine rağmen hem de
Öğlen bıraktım 3. Sayfada olmuş şimdi 28. Sayfa ne oldu ortalık karışmış????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?