Silikonlu Meme Tarifi

Tamam zaten karisamam uyaririm kenara cekilirim demedim mi ben. Hala neyin stresine giriyorsun. Elindeki icki siselerini almayacagim korkma. Icki sana da haram muslumana da. Ortada bir dogru var. bosuna cirpinma bogulacaksin.

Mahalle karisi yaklasimi derken neyi kastettiniz acaba ... usenmedim yorumlari okudum sizden daha mahhalle agaziyla daha bayağı konusan kimse yok ...

Cok naziksin. Siz muslumanlara camur atmaya calistiginiz surece. Dogrulari degistirmeye calistiginiz surece cevap verecegim. Dini yorum yasak demeyle olmuyor. Dogru duzgun konusun dogru duzgun kurallar cercevesinde cevap vereyim.
Bay tatlım...

Cok naziksin. Siz muslumanlara camur atmaya calistiginiz surece. Dogrulari degistirmeye calistiginiz surece cevap verecegim. Dini yorum yasak demeyle olmuyor. Dogru duzgun konusun dogru duzgun kurallar cercevesinde cevap vereyim.
Bay tatlım...

Yok yok kesin anne baban. O zihniyet. Mutsuz falansindir da sen. O yuzden degil mi

Ya o bu degil de. Kk tarihinde bu yorumlar ustune tanimam. Saygilar

Böyle güzel tarifler yapan modern bir sevgili yapaydım eğer böyle mutsuz olmazdım belki.
Kahretsinnnn

Mune @Margarikotin

O an ki yüz halinizi düsünmek istemiyorum
Bu adama asik mi oldunuz nedir? Ama bir yandan hep sikayetcisiniz.. hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…