- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
Yok imkansiz anlatmak. Sanki sizde yapin, yapmayan modern degildir denmis gibi algiliyorlar. Ben cidden sinirleniyorum :))) Toptan goz ardi edip rahatladim.Harikasınız , anlatmaya çalıştım anlatamamıştım ...
Evet acı gerçekleri yüzüme vurmana gerek yoktu. İçkili ortamlarda erkeklerle meme kalça muhabbeti yapmadığım için eğlenmek nedir bilemicem, mutlu olamıcam, ot geldim ot gidicem ve de en üzüldüğüm durum ise hiçbir zaman modern olamıcamAma hayir hayir hayiiiiiiiir ayristirmasana
Mutsuzsun sen.Baskilarin sonucu mutlu insanlari kiskaniyorsun
Yada oyle bisey
Tam anlatamadim. Bana da mantikli gelmedi cunku
İyi yapmışsınız , en son anlatmaktan beynim yorulmuştu , sizin de değerli yorumlarınızı okumaya devam ediyorum, teşekkürler:)Yok imkansiz anlatmak. Sanki sizde yapin, yapmayan modern degildir denmis gibi algiliyorlar. Ben cidden sinirleniyorum :))) Toptan goz ardi edip rahatladim.
İçki içenleri yükselteceğim derken içki içmeyenleri gömmek.
Hayır tabiki de, bildiğin yumuşak meme işte..Aa neden daha mi sert oluyor
Evet acı gerçekleri yüzüme vurmana gerek yoktu. İçkili ortamlarda erkeklerle meme kalça muhabbeti yapmadığım için eğlenmek nedir bilemicem, mutlu olamıcam, ot geldim ot gidicem ve de en üzüldüğüm durum ise hiçbir zaman modern olamıcam
Oysa modern ve yerine göre gevşek biri olmayı ben de isterdim. Çok kıskanıyorum. İçki içmek için neler yapıyorum ellerimi kelepçeliyorlar içmeyeyim diye
oysa ne güzel şurada herkesi yargılıyor istediğinizi söylüyordunuz ileri geri konuşup linç ediyordunuz değil miEvet acı gerçekleri yüzüme vurmana gerek yoktu. İçkili ortamlarda erkeklerle meme kalça muhabbeti yapmadığım için eğlenmek nedir bilemicem, mutlu olamıcam, ot geldim ot gidicem ve de en üzüldüğüm durum ise hiçbir zaman modern olamıcam
Oysa modern ve yerine göre gevşek biri olmayı ben de isterdim. Çok kıskanıyorum. İçki içmek için neler yapıyorum ellerimi kelepçeliyorlar içmeyeyim diye
Simdi sen bok bok laflarindan dolayi banlandiysan bok bok tartismalar yapanlara niye bok atiyorsunBen Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.
Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.
Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...
Zihninizi kelepceliyorlar. Mıh gibi caktiriyorlar evdeki 80 model koltuğa kicinizi. Ebeveynlerinizden izinsiz tükürmeye gidemezsiniz. Ondan bu kininiz.
Canım benim ya ne güzel de anlamışsın.Zihninizi kelepceliyorlar. Mıh gibi caktiriyorlar evdeki 80 model koltuğa kicinizi. Ebeveynlerinizden izinsiz tükürmeye gidemezsiniz. Ondan bu kininiz.
Su an siz icki icenleri koruyayim derken muslumanlari yerdiniz. Sebep nedir? Nasil her icki icen normal davranmiyorsa her musluman da normal davranmiyor. Ki zaten cinayet isin icine girdigi anda ne muslumanlik kalir ne birsey . Biz cinayet isleyelim nasilsa muslumaniz birsey olmaz mi dedik. Bunlari biraz dusunseniz zaten bu sekilde yargilamazsiniz. Mantik ariyorum cumlelerinizde bulamiyorum kusura bakmayin.Tüm konunun başından itibaren içki masası mı aman o ortamlarda normal cıkcıkcık şeklinde kınama dolu tüm mesajlardan rahatsızlık duyduğum için olabilir mi acaba?
İçmeyenler içen herkesi ahlaksız göstersin, kadın erkek içilen ortam bozuk ortam olsun biz aman susalım değil mi?
Ben de kendi görüşümü söyledim.
Tekrar dünyaya gelsem içki içen ailemi seçerim.
Size günah gelebilir evet ama biz nasıl ki zorla içeceksiniz diye peşinizden koşmuyorsak siz de bizleri burada kötü öcü kaka olarak nitelendirmeyin yirmi saytfa boyunca kınandık zira.
Ve evet kendi ailemden de memnumun, kocam da öyle mümkünse içki sofrası kurulan bir evde benim gibi çocuklar yetişecek. Ama kimse bana ve bizim ailelerden çıkmış çocuklara ahlaksız yaftasını yapıştıramaz.
Ben gömmedim ayrıca, arabistanda ölmüş karısıyla 8 saat daha sevişmenin caiz olması tartışılmıyor mu? Orta Doğu'da kadın cinayetleri, namus cinayetleri ve tecavüzler daha çok değil mi? Gayet objektiftim.
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Simdi sen bok bok laflarindan dolayi banlandiysan bok bok tartismalar yapanlara niye bok atiyorsun
Bok bok guluyorum burda
Aynen bok bok gülüyorsun :)
konu sahibi kardesim banlanmissin yeni hesap acmisin samantharev. diye bari yazi karakterini degistirseydin
kibliyorum sorry
Aynen bok bok gülüyorsun :)
Hayatiniz b.ktan ibaret anladigim kadariyla.Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?