Silikonlu Meme Tarifi

Müslüman mıyım yahu ben bakalım..
Direk varsayımla Müslümansın sen diye niye dini vaaz veriyorsunuz?
İçki içtik diye eve haram para girdiği sonucuna nereden vardınız?
Haram yiyen çok Müslüman bilirim ama biz orta gelir memur ailesiyiz.
İşte bizce haram diye kızın konusunu sabote edemezsiniz.
Size kimse ay içki günah mı demedi.
Karışamazsınız kimsenin hayat tarzına.
İsteyen içer bu kadar.
Ve evet her içene ahlaksız muamelesini yaparsanız ben de sağık Müslümanlardan örnek veririm.
Zira yine içki içene haram para sokan, hırsız ve kumarbaz demişsiniz

ne kadar gereksiz bir konu ne kadar gereksiz yorumlar .moderinlikmiş yazık ...yapılan yorumlar ve kullanılan cümleler bunu doğruluyo. evet sizin gözünüzde müslümanlığı tam yaşamak moderinlikten uzak olmaksa bu senin gibilerin görüşü ben o moderinliği almayayım zaten..

Not beni uyarmayın! Ben Müslüman değilim. Doğru yolumdayım ayrıca. Bana vaaz veremezsiniz bu nedenle!!! Ben bana günah bilmem dne diye dini içerikli akıl verilmesini istemiyorum. Talep etmediğim şeyi zorbaca bana bildiremezsiniz.

O zaman b.kla bu kadar haşır neşir birine böyle b.ktan sevgili yakışır der giderim.

Ben de sizi kibledim yorumunuzda dini yorumlar var yasakkk...

Mune ablam bu konuyu kitler misin insanlar birbirine girdi küfürler hakaretler havada uçuşuyor siteye de hakaret var lütfen müdahale edin

Uc kelimenden ikisi bok ile basliyorsa modernsindir arkadas dert etme.

Hirsiz kimseye demedim. Haram para sadece hirsizlikla olmaz. Size muslumansiniz da demedim. Cunku icki sadece muslumanlra haram degil herkese haram. Hala haram yiyen musluman var diyorsunuz. Zaten iyi yaptilar mi dedik. Yanlis yapiyorlar. Kimsenin konusunuda sabote etmedim. Etmediler. Siz boyle muslumanlara camur atmaya calistiginiz icin cevap verdim. Ama algilayamiyorsunuz. Yaptiginiz yorumlarda hala mantik yok.neyse elbet anlayacaginiz zaman gelecek. Ama cok gec olacak.

Müslüman mıyım değil miyim ilgilenmiyorsanız niye hala haram diyorsunuz*
Sizin dininizden olmayana haram olmuyor.
Bana haram değil.
Müslüman bile olsam içerim ayrıca hesabı benle Allah arasında. Siz bana yine akıl veremezsiniz.
Burada ay günah aman pislik diyemezsiniz.

Cok naziksin. Siz muslumanlara camur atmaya calistiginiz surece. Dogrulari degistirmeye calistiginiz surece cevap verecegim. Dini yorum yasak demeyle olmuyor. Dogru duzgun konusun dogru duzgun kurallar cercevesinde cevap vereyim.

ben içene birşey demiyorum kim içerse içsin bana ne
içki içip de bu tarz ortamlarda bulunmayı tercih eden insanlar içmeyen insanları ot gibiler eğlenmek nedir bilmezler gibi şeylerle yargılıyorsa orda da susmam
içki içen insanları yücelteceğim diye içmeyenleri gömüyorsunuz resmen
hemen ilk başlarda yerine göre gevşek olmamakla modern olmamakla suçlanmış zaten o ortama girmeyen insanlar.
saygı saygı nereye kadar?
bana hakaret eden birine saygı duyamam ama edebimdendir onun gibi de hakaret edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…