- 17 Ocak 2016
- 7
- 6
- 1
- 45
Sizi terbiyeye davet ediyorum..!
Su an siz icki icenleri koruyayim derken muslumanlari yerdiniz. Sebep nedir? Nasil her icki icen normal davranmiyorsa her musluman da normal davranmiyor. Ki zaten cinayet isin icine girdigi anda ne muslumanlik kalir ne birsey . Biz cinayet isleyelim nasilsa muslumaniz birsey olmaz mi dedik. Bunlari biraz dusunseniz zaten bu sekilde yargilamazsiniz. Mantik ariyorum cumlelerinizde bulamiyorum kusura bakmayin.
Siz hayatinizdan memnunsaniz ne mutlu size. Biz de bir o kadar memnunuz icki icilmeyen ,kumar oynanmayan ,haram para girmemis , harama para harcanmamis evlerde yasadigimiz ve cocuklarimizi yasattigimiz icin. Bu kadar detaya girmeseniz ben de girmezdim. Ama kendimi mecbur hissettim. Ayrica icki icmek gunahtir. Bize gunah gelmiyor. Cunku yoruma acik bir konu degil. Gayet net bir sekilde icki haramdir. Yani bana gore soyle, sana gore boyle degil. Uyarsin uymazsin sana kalmis. Ama gercekleri degistiremezsin. Deseniz ki icki haram ama ben icecegim karisamazsiniz. Tamam, zaten karisamam sadece kendi uzerime dusen uyariyi yaparim kenara cekilirim. Size kotu bir yaklasimda bulunmak da degil amacim. Objektifim diyorsunuz ama degilsiniz. Dogruyum diyorsaniz dogru da degilsiniz. tekrar soyluyorum bu benim yorumum degil. Bu dinimize gore net olan bir durum. Dilerim ki dogruyu bulacaginiz bir omrunuz olur. Daha da mutlu olursunuz.
Niye degistirecekmisim ben olduğum anlaşılsın diye yapiyorum. Cocuk muyum korkayim. Aman yapma dur! Ya sizi 60 yaşını geckin ebeveynler mi dogurdu?
Hiç icabet edesim yok. Neyse mantikli insanlara teşekkürlerimi fiskirtiyorum. Geri kalanlari da at çöpe zaten.
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.
Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.
Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...
Ben de sizi kibledim yorumunuzda dini yorumlar var yasakkk...Su an siz icki icenleri koruyayim derken muslumanlari yerdiniz. Sebep nedir? Nasil her icki icen normal davranmiyorsa her musluman da normal davranmiyor. Ki zaten cinayet isin icine girdigi anda ne muslumanlik kalir ne birsey . Biz cinayet isleyelim nasilsa muslumaniz birsey olmaz mi dedik. Bunlari biraz dusunseniz zaten bu sekilde yargilamazsiniz. Mantik ariyorum cumlelerinizde bulamiyorum kusura bakmayin.
Siz hayatinizdan memnunsaniz ne mutlu size. Biz de bir o kadar memnunuz icki icilmeyen ,kumar oynanmayan ,haram para girmemis , harama para harcanmamis evlerde yasadigimiz ve cocuklarimizi yasattigimiz icin. Bu kadar detaya girmeseniz ben de girmezdim. Ama kendimi mecbur hissettim. Ayrica icki icmek gunahtir. Bize gunah gelmiyor. Cunku yoruma acik bir konu degil. Gayet net bir sekilde icki haramdir. Yani bana gore soyle, sana gore boyle degil. Uyarsin uymazsin sana kalmis. Ama gercekleri degistiremezsin. Deseniz ki icki haram ama ben icecegim karisamazsiniz. Tamam, zaten karisamam sadece kendi uzerime dusen uyariyi yaparim kenara cekilirim. Size kotu bir yaklasimda bulunmak da degil amacim. Objektifim diyorsunuz ama degilsiniz. Dogruyum diyorsaniz dogru da degilsiniz. tekrar soyluyorum bu benim yorumum degil. Bu dinimize gore net olan bir durum. Dilerim ki dogruyu bulacaginiz bir omrunuz olur. Daha da mutlu olursunuz.
Ben de sizi kibledim yorumunuzda dini yorumlar var yasakkk...Su an siz icki icenleri koruyayim derken muslumanlari yerdiniz. Sebep nedir? Nasil her icki icen normal davranmiyorsa her musluman da normal davranmiyor. Ki zaten cinayet isin icine girdigi anda ne muslumanlik kalir ne birsey . Biz cinayet isleyelim nasilsa muslumaniz birsey olmaz mi dedik. Bunlari biraz dusunseniz zaten bu sekilde yargilamazsiniz. Mantik ariyorum cumlelerinizde bulamiyorum kusura bakmayin.
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.
Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.
Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...
Mune ablam bu konuyu kitler misin insanlar birbirine girdi küfürler hakaretler havada uçuşuyor siteye de hakaret var lütfen müdahale edin
Hirsiz kimseye demedim. Haram para sadece hirsizlikla olmaz. Size muslumansiniz da demedim. Cunku icki sadece muslumanlra haram degil herkese haram. Hala haram yiyen musluman var diyorsunuz. Zaten iyi yaptilar mi dedik. Yanlis yapiyorlar. Kimsenin konusunuda sabote etmedim. Etmediler. Siz boyle muslumanlara camur atmaya calistiginiz icin cevap verdim. Ama algilayamiyorsunuz. Yaptiginiz yorumlarda hala mantik yok.neyse elbet anlayacaginiz zaman gelecek. Ama cok gec olacak.Müslüman mıyım yahu ben bakalım..
Direk varsayımla Müslümansın sen diye niye dini vaaz veriyorsunuz?
İçki içtik diye eve haram para girdiği sonucuna nereden vardınız?
Haram yiyen çok Müslüman bilirim ama biz orta gelir memur ailesiyiz.
İşte bizce haram diye kızın konusunu sabote edemezsiniz.
Size kimse ay içki günah mı demedi.
Karışamazsınız kimsenin hayat tarzına.
İsteyen içer bu kadar.
Ve evet her içene ahlaksız muamelesini yaparsanız ben de sağık Müslümanlardan örnek veririm.
Zira yine içki içene haram para sokan, hırsız ve kumarbaz demişsiniz
Hirsiz kimseye demedim. Haram para sadece hirsizlikla olmaz. Size muslumansiniz da demedim. Cunku icki sadece muslumanlra haram degil herkese haram. Hala haram yiyen musluman var diyorsunuz. Zaten iyi yaptilar mi dedik. Yanlis yapiyorlar. Kimsenin konusunuda sabote etmedim. Etmediler. Siz boyle muslumanlara camur atmaya calistiginiz icin cevap verdim. Ama algilayamiyorsunuz. Yaptiginiz yorumlarda hala mantik yok.neyse elbet anlayacaginiz zaman gelecek. Ama cok gec olacak.
Yonetim senin gibi seviyesizi atmakla cok iyi yapmis valla.Aynen bok bok gülüyorsun :)
Cok naziksin. Siz muslumanlara camur atmaya calistiginiz surece. Dogrulari degistirmeye calistiginiz surece cevap verecegim. Dini yorum yasak demeyle olmuyor. Dogru duzgun konusun dogru duzgun kurallar cercevesinde cevap vereyim.Ben de sizi kibledim yorumunuzda dini yorumlar var yasakkk...
Allahim polis cagiriyor sanki tarife bak
ben içene birşey demiyorum kim içerse içsin bana neoysa ne güzel şurada herkesi yargılıyor istediğinizi söylüyordunuz ileri geri konuşup linç ediyordunuz değil mi
birileri gelip savunma yapınca yine mağdur siz oldunuz
bir türlü anlamak istemiyorsunuz insanlar içki içmek masada muhabbet etmek modernlik demiyorlar insanların ne yaptığına karışmamak ters görüşleri savunanlara da saygı duymak modernliktir diyor şimdi diyeceksiniz onlar niye bize öyle söylüyor
siz karşıdakine saygı duyuyor musunuz ki karşı tarafında size saygı göstermesini bekliyorsunuz konunun başından beri
Allaha şükür öyle ortamlarda olmadım
modernlik buysa tüküreyim modernliğe
bir arkadaşın yazdığı gibi ya.... gibi ortamlar bunları yaz yaz sonra bize bunları yazıyorlar .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?