kızlar bende 5 gün önce ameliyat oldum.Doktorum hem silikonlu hem silikonsuz tampon kullanmış.Silikonsuz tamponlar öndeydi,onlar dün alındı.Ben çok acıyacağını zannetmiştim ama hiç acı olmadı.Silikonlu tampon acımaz diye duymuştum ama herkes o kadar abartınca korktum.Silikonlu tampon çıkarılırken acı oluyor mu?
hayır hiç acımıyor korkmana gerek yok canım gecmis olsun
benim tamponlar süngerdi allah düşmanıma vermesin aklıma geldikce içim tuhaf oluyo çok acımıştı benimki.
kızlar bende 5 gün önce ameliyat oldum.Doktorum hem silikonlu hem silikonsuz tampon kullanmış.Silikonsuz tamponlar öndeydi,onlar dün alındı.Ben çok acıyacağını zannetmiştim ama hiç acı olmadı.Silikonlu tampon acımaz diye duymuştum ama herkes o kadar abartınca korktum.Silikonlu tampon çıkarılırken acı oluyor mu?
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ne mutlu sana güzel bi burnuşa sahip olcaksın :))) benimde ameliyat olalım 1 ayı geçti..hihoyyyt silikon tampon çıkarılırken hiç acımıyo :1rolleyes: abartılıcak kadar yok yani.dikişler alınırken tüy alınıomuş gibi sinek ısırığı gibi bi his yaşıyosun sadece o kadar
Öncelikle cok cok gecmıs olsun :) ben de 6 gun once ameliyat oldum ve ertesı gunu sunger tampon cıkarıldı ... acayıp derecede acı hıssettım ama sılıkonlar cıkarken hıc acımıyor zaten malzemeden dolayı yapısma gıbı bırsey olmuyor o yuzden canını sıkma :)
hayırlı olsun sana da tatlım
Sünger tamponda acımıyor ya ne alaka .S Benim sünger tampondu ve hiç hiç acı hissetmedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?