ooof o dert bendede var kızlar. amelişyattan bi sonraki gn çıkardı doktor bez tamponu ama silikon kaldı. salı günü 5. günüm randevum var.byk ihtmalle onları alıcak.ama alçı kalır herlade?çok korkuyorumgerçi bunu söylediğimde başından geçirenler en zor evreyi atlattığımı söylüolar ama
alçı 7. gün cıkarılıp yerıne 7 gün daha kalacak atel takılıyor canım, bende oyle oldu en azından. benım tampon 3. günümde cıkarılmıştı. tampon acısı da sivrisinek ısırıgı gibi bir şey emin ol, o kadar aşama atlatmıssın sımdıye kadar, bir sivrisinekten mı korkacaksın şımdı:)
kızlar bu slikonlu tamponları nasıl cıkarıyor doktor çok merak ediyorum ve iyice korkmaya basladım...
cımbız gibi birşeyle mi acaba :S
nasıl çıkacak onlar oradan yahu
once dıkısı kesıyo sonra ucun cımbız gıbı bısey var onu burnuna sokuyo hıc acımadan cıkarıyo sadece burun delıklerınden gecerken hıssedıceksın o kadar :) dıkıslerı alırken bıle hıc acımıyo :)
bende çok korkmuştum inanamıyordum acımıycana ama kendimi boşu boşuna sıkmışım çok şaşırdım en ufak bi acı hissetmedim sakın korkma
ama o durumda insanın elinde olmuyor tabi için rahat olsun cnm
Kızlar kusura bakmayın çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayım
Pekala burnumun içinden tamponu çıkarırken ne bileyim birşey sıkacak mı yumusaması için, direk gelirmi ki o tamponlar..Yoksa slikon olması bu sayede kolaylastırıyormu...Sanki takılacak zor gelecek, beynim sökülecek gibi geliyor..
Off !
kızlar bu slikonlu tamponları nasıl cıkarıyor doktor çok merak ediyorum ve iyice korkmaya basladım...
cımbız gibi birşeyle mi acaba :S
nasıl çıkacak onlar oradan yahu
Hiç acımıyor daha 1 hafta önce çıkıt tamponlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?