Babam şehir dışında ve çok mütevazı yumuşak bir adam. Pamuk gibi. Ne yazık ki öyle bir ağırlığı yok. Allah utanma duygusu versin başk ne diyebilirim ki. Saat 8de işe gideceğim. Hem okuyorum hem çalışıyorum. İnsan saygı duyar. İçerden çığlık çığlığa bağırıyor bu saatte. Benden de geçtim komşularımız var altta üste. Keşke şikayete gelseler ama onlar da gelmezler ki. Allah ıslah etsin
Komşularımızla aramız iyi. Asla böyle bişey demeyeceklerinin ne yazık ki farkındalarİçeri gidin, komşumuz mesaj attı, yarın iş var bu saatte bu saatte bu gürültü olmuyor yazdı falan diyin...
Sonra da ben de zorlanacağım zaten bu akşamın üstüne, bari insanlara ayıp olmasaydı diyin.
Annemin en yakın akrabası. Bişey diyemiyordum ama bugün anneme açtım ağzımı. Hak verdi. Umarım bi daha davet etmez. Emri vaki yapıyorsa da arkadaşım yatıya bize geldi de bi yalan bul istemiyorum dedim25 yaşındasın ve çocuk değilsin ... koymalısın tavrını ... kendini bi yerlere kilitlemene, arkadaşının evine gitmene vs. gerek yok ... o evde ev sahibi sensin, misafir onlar ... sana ayak uydurmak zorundalar ... beğenmiyolarsa giderler ... bende nefret ederim çoluk çocuk zırıltısından, şımarıklığından ... bu güne kadar aman alınmasınlar darılmasınlar diye alttan almadım .. herkes haddini de sınırını da bilecek ... bu yüzden annen alınıyosa da alınsın ... vurmak falan ne öyle ya ... neyse ki benim etrafımda değil öyle bi velet ...
Annemin en yakın akrabası. Bişey diyemiyordum ama bugün anneme açtım ağzımı. Hak verdi. Umarım bi daha davet etmez. Emri vaki yapıyorsa da arkadaşım yatıya bize geldi de bi yalan bul istemiyorum dedim
Annemden çekinmesem burda yazdıklarımı yüzüne yüzüne derim. Ama annem üzülür.Tüm suç anneminyalan söylemeye gerek yok siz onları sizin evinizde rahatça at koşturamayacak duruma getirin zaten bi daha yatıya gelemezler ... misafirliğe geldiklerinde de hadsizlik yapamazlar ... sizden yüz bulmuş kadın salmış çocuğu ... dışarda ne yaptığını boşverin kendi evinizde yapamayacağını beyinlerine çaka çaka sokun ..! şuan ben bile gerildim :)
5 yaşındaki cocuktan canavar gibi bahsetmissiniz
Ailemle yaşıyorumSize neden yatılı geliyor? Annenize gitsinler..
Ailemle yaşıyorum
Annem bu kişiyi çok seviyor. Oğlu için arası bozulsun istemiyorAnneniz çok pasif sanırım. Çocuğun şu saatte çıkardığı seslere rağmen hala da uyarmıyorsa.
Ben olsam gerekli tepkileri verirdim ve onlarda büyük ihtimal hal ve hareketlerine dikkat ederlerdi mecburen, çekilecek dert değil valla .. Sessiz kalmayın her hatalarında uyarın, tepkinizi koyun.
Annem bu kişiyi çok seviyor. Oğlu için arası bozulsun istemiyor
Sizinle o kadar aynı fikirdeyim ki. Ama bunu anneme anlatmak imkansızAnnenizin sevmesi, uyarmasına engel değil ki...
Seviyor olması, onların her yanlışına tepki gösteremeyeceği anlamına gelmez yani, gelemez..
Bende anlamıyorum.Bende ileride evlat edinmeyi planlıyorum. Erkek arkadaşım da onay veriyor evlendiğimiz zaman için ama şimdiden çocuk gelişimi bu durumda ki çocuklar için pedagog önerileri araştırıyorum.
Çocuk sakın bile olsa travma ihtimaline karşı bir süre yardım almasını istiyorum. Bu tek benimle olacak bitse değil uzman yardımı gerekli AMA sizin akrabanız çocuğu bu durumdayken bile nasıl pedagogla görüşmez anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?