Bu dediğine inanmayı çok isterdim ama eski bir konundan ötürü inanamıyorum :)Hayır dünyada tek benim Kocam var diyen tiplerden de değilim.
Amaaann inan inan.Bu dediğine inanmayı çok isterdim ama eski bir konundan ötürü inanamıyorum :)
Ben kadınla muhattap olmazdim. Parasini alinca engeli bassın eşin. Delirmeye gerek yok.
Evlenince rahatlamışsındır kesin bu benim artık diye ama rahat bırakmıyorlar değil mi?Amaaann inan inan.
He oyleydim ama değilim artık kendime başka mesgale buldum
Hay ağzını yiyim ya :)Hayır benim anlamadığım neden cuma mesajı atıyor ki zaten onuda atmaması lazım. Evli barklı adama ne diye mesaj yazılır. Akraba değil, yakın eş dost değil. İlginç.
Kız git be.Evlenince rahatlamışsındır kesin bu benim artık diye ama rahat bırakmıyorlar değil mi?
Yok bu bana yetmez.sende eşinin telinden cevap yaz teşekkürler sizinde diye ama eşinden değil senden geldiğini bilsin
Ay yazıp yazıp siliyorum ya banlanacam diye. Iyi de bu kadar dengesiz rahat olunmaz ki
Ay napiyim şöyle bugün akşam yaparim tahmini. Haydi soyle soyle: )Bence rahat durmamak için ilerlemesini bekleme. Ben hiç tahammül edemem böyle şeylere.
Ya biz anlatiriz hep böyleyiz. Ama ben cirkeflik yapmadan iki taraf da rahatlamayacak artikKadin bu yuzu nerden buluyormus?
Bir de esiniz boyle seyleri neden size anlatiyor? Bak ekmek arasi guzel gidiyorum kadinlar pesimde vuhuuuuuu sekli olmasin?
Esiniz dusuncesizlik etmis ama. Kendinden emin bir erkek gelip de bunu hamile karisina anlatmaz. Gercekten anlatmaz. Cozer olayi birakir.Ya biz anlatiriz hep böyleyiz. Ama ben cirkeflik yapmadan iki taraf da rahatlamayacak artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?