Ne eminim ne değilim çünkü büyük konusmak istemiyorum.Siz esinizin sadakatinden eminseniz bir sey yapmayin. Esinizin sadakatinden emin degilseniz de bir sey yapmayin. Sadakatsiz adamla isinizin olmamasi lazim. Sadik bir adamsa da kadinla ilgilenmeyecektir zaten.
Kız değilim ya amaaann zaten düşük riskim var . He herifim de herifim mi diyecem.belki oğlu gibi görüyor askerdeymiş kendi oğlu..
ne fesatsınız yahu..birde o mesajlar toplu mesaj zaten kayıtlı kim varsa otomatik gidiyor..
iyi ki benim kocamcı değilmişsin annen yaşında kadını kıskanıyorsun..
Size sadik olmakla yukumlu olan kisi kocaniz. Bir hesabiniz varsa esinizle olmali bu.Ne eminim ne değilim çünkü büyük konusmak istemiyorum.
Ama kadinda bi halt var. Ne zaman bisey hissederim altinda bişey çıkar
Anlatsin . Ben istiyorum anlatmasını.Esiniz dusuncesizlik etmis ama. Kendinden emin bir erkek gelip de bunu hamile karisina anlatmaz. Gercekten anlatmaz. Cozer olayi birakir.
Ben ona cirladim zaten. Sakinde konuştum her türlü.Size sadik olmakla yukumlu olan kisi kocaniz. Bir hesabiniz varsa esinizle olmali bu.
Iyi ama kadın rahat durmuyor Kocam değil kiIyide liseli miyiz yani "sen benimkine sarkmişsin" diyip kavgaya mi gitceksin? Sac baş yoluşcak misin?
Yoluşcaksan yoluş sormaya gerek yok ama ben kendimi düsüremem bu kadar. Koca adam kendine sahip ciksin bir zahmet. Kocan istemedikten sonra kadin kocani birseye zorlayamaz zaten.
O zaman da boyle dellenmeye devam edersiniz ama. Omur boyu. Zor yani diken ustunde yasamak, ayrica bence cok da emin olmayin anasi yasindaki kadinin esinize asildigindan. Belki oglu gibi goruyordur. Toplu mesajlara dahil etmistirAnlatsin . Ben istiyorum anlatmasını.
Anlatmasa dahi tl sinde görürüm. Ortadadir çünkü.
Ben de onu toplu mesajlarıma dahil ediyim de görsün. Iyide oğlu gibi görmüyor çünkü konusmalarinda oğlum hiç yok.O zaman da boyle dellenmeye devam edersiniz ama. Omur boyu. Zor yani diken ustunde yasamak, ayrica bence cok da emin olmayin anasi yasindaki kadinin esinize asildigindan. Belki oglu gibi goruyordur. Toplu mesajlara dahil etmistir
Kız değilim ya amaaann zaten düşük riskim var . He herifim de herifim mi diyecem.
Annem yaşında kadinda akıllı dursun. Her esnafa olta atarsa o oltayi boğazına dolarim
Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?Anlatsin . Ben istiyorum anlatmasını.
Anlatmasa dahi tl sinde görürüm. Ortadadir çünkü.
Bu konu için demiyorum ama bir kadın evli olduğunu bile bile bir adama asılsa gerçekten suçu yok mu?adam karşılık vermediğini varsayarak söylüyorumE elmas gzl Mesajlarinizda surekli kadini sucluyorsunuz, oysaki kadinin bir sucu yok. Evet, acik acik asilsa da bir sucu yok, cunku size sadakat yemini etmis kisi esiniz. Burda onemli olan esinizin 'rahat' durmasi. Bu yuzden kadinin davranislarini kafaya takmayin, baska mesgale bulun bence. Cunku buradaki olaylarin sizinle ilgisi yok,sizin iradeniz disinda gerceklesiyor bunlar.
O kadinin kendi karaktersizligi. Ama ben sucunun olmadigini dusunuyorum, sorumluluk erkekte bence. Ayni sekilde evli bir kadina asilan bir adamin da sucu yok, sorumluluk kadinda. Eger bu ilgiye yanit verirse de icinde varmis derim, asil sorumlu evli taraflar ama.Bu konu için demiyorum ama bir kadın evli olduğunu bile bile bir adama asılsa gerçekten suçu yok mu?adam karşılık vermediğini varsayarak söylüyorum
Var tabiki.Arkadaş onu kastetmemis.Bu konu için demiyorum ama bir kadın evli olduğunu bile bile bir adama asılsa gerçekten suçu yok mu?adam karşılık vermediğini varsayarak söylüyorum
Aynen öyle.hayırlı perşembeler diye mesaj mı atıyor anlamadım.
ayrıca eşin cevap vermiyomuş ve 1000 tl alacağı varmış. napsın adam. kadın adamın ağzına mı yapışıyor sanki.
bi de benim anlamadığım neden eşin her ayrıntıyı senle paylaşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?