Ha bir de eşim cevap vermediği halde mesaj atıyor diyorsunuz ya, o toplu mesajlar cevap beklenerek atılmıyor zaten, diyalog amaçlı değil yani. Ben hiç bayram, yılbaşı, cuma vs. toplu atılan mesajlara cevap verdiğimi hatırlamam, ama düzenli olarak gelir yani, kimse bu cevap atmıyor atmayalım demiyor.
Yalnız kizlar ben o annesi yaşında kadını kiskanmiyorum.
Gereksiz tavrindan huylandim.
Ama kadın 40 falan belki var belki yok. Güzel kadın. ( whatsaap profilde gördüm)
Renkli gözlü falan.
Arkadaş ben kimseye guvenmem. Hele erkeklere hiç.
Kadını da kadindan daha iyi kimse bilmez.
Evet esim evimizde mutlu ama başka bahanelerle giderse evine. Bir gider iki gider bu işler böyle değil mi.
Ben cahil bir insan değilim. Okumayi araştırmayı çok severim .
Psikolojide erkek nerde tatmin oluyorsa orda olmak ister. Erkeği övmek hoşuna gider ve ovgulerin devami almak için öven kisinin yanında olmak ister.
Simdi bu hanim kişi kalkmış guleryuzun için yapiyorum dese. Yaa sen beni ikna ediyorsun dese ne olur ?
Erkek tatmin olmaya başlar ( olayları hemen bu boyuta baglamadim. Sadece klasik bir olay gibi gosteriyorum)
Sonra erkek sevgilisi/ karısı ile kavga ettiginde/ sıkıntı çıktığında nerde egosu tatmin ediliyorsa oraya kayar.
Ha bu erkeğin karaktersizligi mi evet. Çünkü eşine sadakatsizlik yapmaya başlamıştır. Ben sadece psikolojik acidan söylüyorum.
Kendi eşim ve o kadın üstüne atmadim sadece örnek verdim buda yanlış anlasilmasin.
Ve son olarak her insanın bir yakinlik bir cizgisi vardir tipki bir hulalop cemberi gibi. Ben nasıl duygusal anlamda bir erkegi o çembere almiyorsam bizim cemberimize girmeye calisan kadin/ erkek görürsem sutlarim efendim. Saygılar . ....