- 30 Kasım 2010
- 9.603
- 19.274
- 448
Vallahi ben sana bir şey söyleyeyim mi?Aman abla bu zaman da ne annesi ne bacisi.
Aynı şey benim başında olsa ben veririm sana 1 milyar derdi. onunla da çok tartışmıştı.
Kadinda hissiyatim olarak beni rahatsız eden bişey var . Hissediyorum kadın surekli muhattap olmak istiyor abla. Basit bir kıskançlık değil ya
Bence oda suçlu olur,ama eş gerekli tavrı koysa o yada bir başkası cesaret edemez sankiBu konu için demiyorum ama bir kadın evli olduğunu bile bile bir adama asılsa gerçekten suçu yok mu?adam karşılık vermediğini varsayarak söylüyorum
Soktayim, boyle mi soyledi konu sahibi gercekten?Kadinin numarasini esnafa veririm demissin,
Ozellikle siyah kisma olmakla beraber tum mesaja+1Senin bundan sonraki konularin hep boyle olacak.
Cunku esine guvenmiyorsun.
Kac yasindaki kadindan kiskaniyorsun, esin de seni kiskandirmaya calisiyor.
Cocuksunuz daha.
Zihniyetler daracik.
Hic insani bir iliskin yok mu senin karsi cinsle?
Mesela bir kutlama mesajindan ustelik annesi yasindaki kadin yaziyorsa neden rahatsiz olur insan?
Kadinin numarasini esnafa veririm demissin, vallahi utandim.
Ne cirkin bir muamele.
Sanki sokak kabadayisi.
Yok bu bana yetmez.
Olması veririm kadının numaralarını diğer esnaflara onlar kadına cuma mesajı! Atsin dursun: )
Soktayim, boyle mi soyledi konu sahibi gercekten?
Elmascım,bekarken okuyamadın,evlenince okumayacağım çalışmayacağım dedin ama,sen bu kendine çizdiğin hayatla mutlu olmayacaksın sanki.Onlar ermiş muradına,biz çıkalım kerevetine var ya,iş kerevetten sonrasında asıl...Yok bu bana yetmez.
Olması veririm kadının numaralarını diğer esnaflara onlar kadına cuma mesajı! Atsin dursun: )
Ablacim ben yine okumak istiyorum o ayrı. Bak abla bari sen anla nolur. Kadinda huylandigim biseyler var. Sürekli arayip şurayı da yap burayı da yap diye evine çağırıyor normal mi. Hadi 2 aydır attığı mesajlara alıştım diyelim.Elmascım,bekarken okuyamadın,evlenince okumayacağım çalışmayacağım dedin ama,sen bu kendine çizdiğin hayatla mutlu olmayacaksın sanki.Onlar ermiş muradına,biz çıkalım kerevetine var ya,iş kerevetten sonrasında asıl...
Eşine böyle belli edersen, o bunları çoğaltacaktır,ben ne yaptımki diye diye...
Kadın için düşüncelerin de ne bileyim,çok kötü geldi ya...Yakışmadı yani,daha işin aslını bilmeden...
Suçu var ,olmaz olur mu?Mesafeyi koruyacak, düzgün bir kadınsa.Ama diyorsun ya cuma mesajı filan,bunlar toplu atılıyor zaten.Benim eşim düzgün fizikli,yaşından genç gösteren bir adamdır.Ablacim ben yine okumak istiyorum o ayrı. Bak abla bari sen anla nolur. Kadinda huylandigim biseyler var. Sürekli arayip şurayı da yap burayı da yap diye evine çağırıyor normal mi. Hadi 2 aydır attığı mesajlara alıştım diyelim.
Hayır esime de belli etmiyorum ama patlayacam ya. Buraya yazmayacaksam kime anlatacagim ki. Yok Allah böyle insanlardan korusun diyorlar ben ne yaptim ki abla
Tutup esnafa numara verecek değilim. Sinirimle yazdım. Ha hala devam ederse bir kaç arkadasa numarayı veririm ki onu da yapmak istemiyorum.
Pislikle pislik olmak istemiyorum .
Sen olgun birisin baştan bu yana . Basina gelse ne yaparsin abla. Zaten herşeye alınır oldum herseye sinirleniyorum. Desem ki evet esim yüz veriyor ama biliyorum esim erkek müşterilere de ayni hatta daha fazla sakalasir falan.
Ya ben nasıl haksız çıkabiliyorum bu kadının hiç mi suçu yok
Ablacim ben yine okumak istiyorum o ayrı. Bak abla bari sen anla nolur. Kadinda huylandigim biseyler var. Sürekli arayip şurayı da yap burayı da yap diye evine çağırıyor normal mi. Hadi 2 aydır attığı mesajlara alıştım diyelim.
Hayır esime de belli etmiyorum ama patlayacam ya. Buraya yazmayacaksam kime anlatacagim ki. Yok Allah böyle insanlardan korusun diyorlar ben ne yaptim ki abla
Tutup esnafa numara verecek değilim. Sinirimle yazdım. Ha hala devam ederse bir kaç arkadasa numarayı veririm ki onu da yapmak istemiyorum.
Pislikle pislik olmak istemiyorum .
Sen olgun birisin baştan bu yana . Basina gelse ne yaparsin abla. Zaten herşeye alınır oldum herseye sinirleniyorum. Desem ki evet esim yüz veriyor ama biliyorum esim erkek müşterilere de ayni hatta daha fazla sakalasir falan.
Ya ben nasıl haksız çıkabiliyorum bu kadının hiç mi suçu yok
Eşin kadına iş yapmasın madem huzursuz oluyorsun,tek müşteri o değil ya...Benim zihniyetim daracık falan değil.
Kusura bakmayin sizin kocanizi elin kadını sürekli arayip bişey sorsa saçma sapan videolar atıp perşembe cuma ayrı mesajlar atsa bu kadar rahat olur musunuz gerçekten ?
Valla ben olamıyorum sizi bilmem.
Yok annesi yaşındaymış yok cuma mesajiymis.
Ben hissiyatima dayanarak konuştum.. bunda yargilayacak bişey yok ki.
Ayrıca kadın ileri giderse parayi aldığı halde yaparsa ben ugrasamam veririm bir kaç arkadasima numarasını bu.
Elimi baglayan o 1 milyar. Ha ben parasinda miyim hayır. Bu 1 milyari aldıktan sonra da böyle olacak anlamiyorsunuz. Çünkü kadın şurayı da yap burayı da yap diye evine çağırıyor. Ya kadında hiç mi suç yok.
Tek mesajina dahi geri dönmüyor eşim bu durumda ben başka kime suç bulabilirim.
Zaten hormonlarim tavan yapmış 2 ay sabrettim yeter ya. Kendinizi benim yerine bir koyun Allah aşkına.
Ben kadına pislik demedim yanlış anlasilmasin. Yaptığı pislik bişey. Neyse çıkar kokusu onu da yazarim. Siz de ona göre bana hak verir misiniz bende ona emin değilimEvet, Allah korusun senin gibi insanlardan.
Bana kadinin eşine yaptigi falsolu bir hareketini göster herkesce evet kadin esine yan gozle bakmis fikri oluşsun, ondan sonra kadina pislik de.
Ne kadar kolay yaa, bir insanin namusu hakkinda karar vermek.
Hala daha yok video yok mesaj diyorsun.
Esin esnafsa, tamir edilecek seyler icin eve cagiracak tabii, sanki kafeye cagirmis gibi feveran ediyorsun.
Ustelik oglu yasinda diyorsun, ettigi iki kelam da güler yüzlüsün hatrın var demek.
Ustelik sen esinin velisi misin?
Agzi dili yok mu, akli fikri yok mu, iyiyi kotuyu bilemiyor mu da kadini arayip konusacaksin.
Hadi esnafa numarasini vermeyi sinirle soyledin peki birkac arkadasina numara vermek ne demek?
Anlayacagini saniyor muyum emin degilim ama mesele esnaf ya da arkadas degil, mesele acikca bir sey olmadigi halde kocaman kadina yakistirmalar yapip insanlara ozel bilgilerini dagitmak gibi igrenc bir hareketi dusunebilmen.
Bakın ben yanlış anlasildim. Sizin gibi ariyan müşteri hanimlar var . Ki işi bu der gecerim. Ama gereksiz yere videolari mesajlari siz atiyor musunuz?Sakın numarasını kimseye verme işin sonu savcılıkta biter dedi dersin. Hamile olabilirsin, hormonların tavan yapmış olabilir ama bu yapmayı düşündüğün şeyi haklı çıkarmaz. Hamile olmanız kimseyi bağlamaz. Bu sebebin arkasına saklanmayın. Kimse sizi pışpışlamak zorunda değil. Kadın eğer eşinize iş için para veriyorsa arayacak. Ben de arıyorum. Eşi tutup böyle saçmalasa tazminat davası açar iliklerini kuruturum. Kendinize ve eşinize güvenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?