- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Olur mu ya hic öyle bisey .. sen sadece Anne degil ilk önce bir Insansin .. kendini insan olarak iyi hissetmezsen asil iyi anne olamazsin .. bunda hic bisey yok en dogal hakkin biraz nefes almak esine konusmak kolay ..Uzun süredir kızım dogdugundan beri neredeyse hiç bir arkadaşımla ne çay içtim ne bi yerde oturabildim ücretsiz Izne ayrılıp kendim baktim. Bu akşam 10 yıldır gormediğim kız arkadaşlarım kahve içmeye çağırdı. 2 buçuk yaşında kızım var. Anneme 2 saat bırakıp gitmek istedim. Eşim olacak şahıs çocuğu da yanında götur diye başımın etini yedi. O sensiz yapamaz sensiz duramaz vs vs. Kendisi baska bir sehirde bu arada. Ya 2 nefes alayim dedim cocugunu düşünmüyor oldum. Siz ne diyorsunuz bu ise. Cok mu sey istedim.
Kızımla zaten 24 saat fazlasıyla ilgileniyorum. Çalışan bir anneyim egitimciyim bu arada. Başımdan atmıyorum sadece 2 saat nefes almak istedim ya. Evet kızım bana çok düşkün. Bu arada.
Esiniz baska sehirde madem soylemeyin herseyi bilmesine gerek var mi 2 saat yada 1 gun birakinca ne oluyor ki dusuncesiz bi esiniz var uzgunum. Yaninizda olsa demek ki idare bile etmicek hersey annenin gorevi gibi goren bir tip olarak yansidi bana. Ben olsam anlatmam ya da anladigi dilde anlatirim sizinde nefes almaya ihtiyaciniz var hicbir anne evladini birakip gezmek tozmak istemez ama 2 3 saatten de birseycik olmaz.Uzun süredir kızım dogdugundan beri neredeyse hiç bir arkadaşımla ne çay içtim ne bi yerde oturabildim ücretsiz Izne ayrılıp kendim baktim. Bu akşam 10 yıldır gormediğim kız arkadaşlarım kahve içmeye çağırdı. 2 buçuk yaşında kızım var. Anneme 2 saat bırakıp gitmek istedim. Eşim olacak şahıs çocuğu da yanında götur diye başımın etini yedi. O sensiz yapamaz sensiz duramaz vs vs. Kendisi baska bir sehirde bu arada. Ya 2 nefes alayim dedim cocugunu düşünmüyor oldum. Siz ne diyorsunuz bu ise. Cok mu sey istedim.
Kızımla zaten 24 saat fazlasıyla ilgileniyorum. Çalışan bir anneyim egitimciyim bu arada. Başımdan atmıyorum sadece 2 saat nefes almak istedim ya. Evet kızım bana çok düşkün. Bu arada.
Uzun süredir kızım dogdugundan beri neredeyse hiç bir arkadaşımla ne çay içtim ne bi yerde oturabildim ücretsiz Izne ayrılıp kendim baktim. Bu akşam 10 yıldır gormediğim kız arkadaşlarım kahve içmeye çağırdı. 2 buçuk yaşında kızım var. Anneme 2 saat bırakıp gitmek istedim. Eşim olacak şahıs çocuğu da yanında götur diye başımın etini yedi. O sensiz yapamaz sensiz duramaz vs vs. Kendisi baska bir sehirde bu arada. Ya 2 nefes alayim dedim cocugunu düşünmüyor oldum. Siz ne diyorsunuz bu ise. Cok mu sey istedim.
Eşiniz saçmalamış sanki bırakıp günlerce arkadaşlarınızla gezip tozucaksınız 2 saat bırakıp kahve icmenizden iç bişey olmaz annenizde kalsın ne var biraz oda torununla vakit geçirmiş olur.Uzun süredir kızım dogdugundan beri neredeyse hiç bir arkadaşımla ne çay içtim ne bi yerde oturabildim ücretsiz Izne ayrılıp kendim baktim. Bu akşam 10 yıldır gormediğim kız arkadaşlarım kahve içmeye çağırdı. 2 buçuk yaşında kızım var. Anneme 2 saat bırakıp gitmek istedim. Eşim olacak şahıs çocuğu da yanında götur diye başımın etini yedi. O sensiz yapamaz sensiz duramaz vs vs. Kendisi baska bir sehirde bu arada. Ya 2 nefes alayim dedim cocugunu düşünmüyor oldum. Siz ne diyorsunuz bu ise. Cok mu sey istedim.
Kesinlikle kötü anne değilsiniz. Zaten iyi anne olabilmek için arada nefes almamız lazım. Eşiniz 24 saat baksa arkasına bakmadan cıkardı arkadaşlarıyla emin olun.Uzun süredir kızım dogdugundan beri neredeyse hiç bir arkadaşımla ne çay içtim ne bi yerde oturabildim ücretsiz Izne ayrılıp kendim baktim. Bu akşam 10 yıldır gormediğim kız arkadaşlarım kahve içmeye çağırdı. 2 buçuk yaşında kızım var. Anneme 2 saat bırakıp gitmek istedim. Eşim olacak şahıs çocuğu da yanında götur diye başımın etini yedi. O sensiz yapamaz sensiz duramaz vs vs. Kendisi baska bir sehirde bu arada. Ya 2 nefes alayim dedim cocugunu düşünmüyor oldum. Siz ne diyorsunuz bu ise. Cok mu sey istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?