Simdi ben kotu anne miyim.

Çalışan anneler için kötü demiyorum yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim de , kendiniz bakmak için ücretsiz izne ayrılmışsınız. Sizin anneliğiniz kötü değil eşinizin içi pis

Nedense cocuk yapilirken ortak, sorumluluga gelince anne önde.
Kari koca ayni anda disari ciksa cocuk anneyle cikmak zorunda
Kendinizi kotu hissetmeyin. Emzikli bir bebek degil sonucta evladiniz. 2,5 yasi anneye emanet edilebilecek bir yaş. Gidin eglenin biraz kafanizi dagitin

Esinize anneliginizi sorgulama firsati vermeyin. Siz onun babaligina laf etseniz eminim sert cikar. Herkes once kendini dusunecek tabi ki

Baska sehirden gel sen bak cocugumuza uzaktan oyle sallamakla olmuyor derdim istedigi kadarda kotu anne ilan etsin 2 saat birakip disari cikmakla kotu anne olunmaz her anne bagimsiz hareket etmeye ihtiyac duyar

Kizim 18 ayliktan 23 ayliga kadar her haftasonu kursa gittim. Normalde calismiyorum. Arada arkadaş buluşmalarina gittiim. İlk zamanlar zor geldi. Ama sonralari benim icinde bir nefes almak oldu iyi geldi birbirimizi özledik

Bunu kafana takmak yerine veya kocana karşı savunma yapmak yerine " anneligi senden öğrenecek değilim. Seni ilgilendirmez. Sen yokken onunla ilgilenen benim." Şeklinde sert çıkman gerekir. Yoksa olur boyunca savunma yapmak zorunda kalırsın.

Kimseye saygısızca cevap verilmesi taraftarı değilim ama insanı çok zorluyorlar.

Siz kötü anne değilsiniz, eşiniz bu konuda hem kötü bir eş hem de çocuğunun annesinin huzurunu düşünmediği için kötü bir baba. Dinlemeyin gidin tabi ki.

Kızım 11 aylık 2 saat babasına bıraktım akşam çıktım arkadaşlarımla. Ayda bir olan bişey çok da iyi geldi. Eşiniz bencil biri gibi.

Anneye ya da babaya duskun olmayan bebek gormedim zaten, butun anne babalar illa belirtiyor şunu :)

Kuzenim ve eşi devamli cocugu birakip birlikte gezmeye gidiyorlar zaten 40i ciktigindan beri. Devamli dedigim her gun degil ama haftasonlari ozellikle. Cocuk suan 6 aylik, babanneye birakip spor salonuna da gidiyor, esiyle gezmeye de gidiyorlar. Siz abartmissiniz cocukla vakit gecirmeyi, bu kadar abartirsaniz eşinize de garip gelir haliyle.

Sen anneysen eşinde baba her yere sepet gibi taşısın o zaman çocuğu ,
Hassas noktanızı biliyor oraya basıyor

Eşiniz saçmalamış. Isteginiz gayet normal.

ben haftada bir iki üç saat birakiyorum 6 7 ayliktan beri sizinde nefes almaya ihtiyaciniz var kötü annelikle alakasi yok bizde insaniz bizde insan gormek iki hoş sohbet etmek istiyoruz

Esiniz bos konusmus durmus iki saat ayri kalinca kotu anne olunmuyor bunumu takiyorsun arkadasim yaa sanane sen niye uzaktasin ozman kotu baba der kapatirdim ben olsam annemede birakir giderdimm

Siz iyi olmadan nasıl cocugunuzu iyi edeceksiniz.Esiniz sacmalamıs,nefes almak hakkınız tabiki.Kafanıza takmayın keyfini cıkarsaydınız hatta daha sık yapın

eşinizi dinlemeyin
arada bu şekilde kaçamaklar şart
nefes aldığınızı hissedersiniz
eşinizboş konuşmuş
sırf sizi rahatsız etmek için konuşmuş
he he deyip arkadaşlarınızla görüşün

Tamamen haklisiniz. Ben hep derim biz anneyiz ama insanizda kendi ozel anlarimiz olmali. Sizde iyi bir annesiniz ve arkadaslarinizla cay icmek sonuna kadar hakkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…