- Konu Sahibi hayallerimdeben
-
buradan bile çıkarım yapabilirsin.Ankaradayım. İşte diyorlar ki sen annenin babanın sözünü bile dinlemiyorsun hayorsızsın bizi anne baba yerine koymuyorsun. Halbuki saygımı sevgimi eksik etmedim bugüne kadar. Stresten ölücem bazen diyorum ki şirketin en üst katından atlasam hem belki yumuşarlar ölürsem de ölürüm ve biter...
Ankaradayım. İşte diyorlar ki sen annenin babanın sözünü bile dinlemiyorsun hayorsızsın bizi anne baba yerine koymuyorsun. Halbuki saygımı sevgimi eksik etmedim bugüne kadar. Stresten ölücem bazen diyorum ki şirketin en üst katından atlasam hem belki yumuşarlar ölürsem de ölürüm ve biter...
Şu an stajyer olarak para kazanıyorum ama çok sınırlı. Evin kirası faturaları mutfak giderleri onlar ödüyorSakın arama, özür falan da dileme tabi eğer ekonomik olarak bağımsız isen bunlar, değil isen köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin ya da kendi paranı kendin kazanacaksın . O kardeşine de yazıklar olsun gerçekten çok sinir bozucu
Senin yerinde olsam ilk önce kardeşimi evden şutlar, sonra yurt tarzı bir yere taşınırdım. Batsın onlar gibi aile de parası da. İş yerine 1 hafta gitmemiştiniz. Ne amaçlı rapor alıp gitmemiştiniz? Gerçekten elinizde en ufak kanıt varsa şikayet edin ailenizi. Uzaklaştırma kararı alın. Bakın anne-baba hakkı asla ödenmez ama olmaz olsun böyle aile. Aramayın sormayın. Dilerim bundan sonra hayatınız çok güzel şekilde devam eder. Hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Lütfen ailenizi çıkarın hayatınızdan. Allah korusun öldürebilecek kapasiteye sahiplerŞu an stajyer olarak para kazanıyorum ama çok sınırlı. Evin kirası faturaları mutfak giderleri onlar ödüyor
Sen hakim olacak ve adalet dağıtacaksın öyle mi???Merhaba sevgili kk üyeleri öncelikle beni eski konumdan bilenler bilir o konuya gelen yorumlar için gerçekten çok teşekkür ederim benim için bi ferahlık oldunuz Allah sizden razı olsun.
Şimdi ki konum ise eski konumla bağlantılı olarak annem babam memlekete geri gitti 2 haftadır konuşmuyoruz ve babama demiş işte bizi aramıyo beni anneden saymıyo ara bişey de özür dilesin demiş bi de baygınlık geçirdi neler çekti gece annen bi bilsen dedi babam. Ben kaç gündür hastalıktan kırılıyorum gerçekten elim ayağım tutmuyor staj yaptığım yerden izin de alamıyorum ölü gibiyim hatta burnumdan kan boşaldı bugün de. Ama kimse bana nasılsın iyi misin demiyor çok zoruma gidiyor açıkçası. Bu konuyu açarken de bi yandan şimdi babam arıyor muhtemelen anneni neden aramadın diye azarlayacak ne yapayım ben şimdi lütfen biri bi yol göstersin
Eski konunu okudumda yuh diyorum bu nasıl aile bu nasıl anne baba bunlar ruh hastası gerçekten hep aileden yana olurum ama sen bu insanlardan uzak dur ne özür diliceksin sen özür dilicek bişi yapmamissin asıl onun özür dilemesi lazım sen babana aynen böyle solemelisin sana tek tavsiyem aman erkek arkadaşına çok aile sırrını verme o canım cicim zamanlari geçer senin başına kakinc olur her zamanMerhaba sevgili kk üyeleri öncelikle beni eski konumdan bilenler bilir o konuya gelen yorumlar için gerçekten çok teşekkür ederim benim için bi ferahlık oldunuz Allah sizden razı olsun.
Şimdi ki konum ise eski konumla bağlantılı olarak annem babam memlekete geri gitti 2 haftadır konuşmuyoruz ve babama demiş işte bizi aramıyo beni anneden saymıyo ara bişey de özür dilesin demiş bi de baygınlık geçirdi neler çekti gece annen bi bilsen dedi babam. Ben kaç gündür hastalıktan kırılıyorum gerçekten elim ayağım tutmuyor staj yaptığım yerden izin de alamıyorum ölü gibiyim hatta burnumdan kan boşaldı bugün de. Ama kimse bana nasılsın iyi misin demiyor çok zoruma gidiyor açıkçası. Bu konuyu açarken de bi yandan şimdi babam arıyor muhtemelen anneni neden aramadın diye azarlayacak ne yapayım ben şimdi lütfen biri bi yol göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?