Şimdi ben nasıl özür dileyeyim

buradan bile çıkarım yapabilirsin.
ailen aile olsaydı, intiharı değil iş, evlilik hayalleri kuracaktın.
onları hayatından çıkarmadan, iyileşemezsin.
önce iyileş, güçlen. ondan sonra yine istersen ailenle yılda bir konuş.
ama önce sen normale dön.

aman bırak ne derlerse desinler. böyle anne baba olunmaz ki. dövmek küfretmek nedir yahu. hala bi de aramanı mı bekliyolar. saygıyı sevgiyi o anne baba haketmiyo bunu bil.

ay hakkaten sinirim bozuldu, gözlerim doldu ya.

hayır başkası olsa polise gider suç duyurusunda bulunursun. şimdi de öyle yapmak lazım ama yapamzsın biliyorum. ama nasıl sokaktan geçen insan bize küfredemiyorsa dövemiyorsa bunu aile de yapamaz. seni doğurdu diye o kadın bu hakkı kendinde bulamaz. ne biçim anne bu ya.

Sakın arama, özür falan da dileme tabi eğer ekonomik olarak bağımsız isen bunlar, değil isen köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin ya da kendi paranı kendin kazanacaksın . O kardeşine de yazıklar olsun gerçekten çok sinir bozucu

Çok sinirlendim çoook! Avukatlık stajı yapıyorum hakimlik sınavına gireceğim demişsin, sınavı kazanıp hakim ya da savcı olduğunu düşün, böyle bir vakayla karşılaştın, senin yerindeki o kıza ne tavsiye edersin? Karşına gelen ana baba artığına ne dersin? Yaptırımın ne olur bir düşün lütfen.

Bunlar aile falan değil kan emici huzur emici asalak yaratıklar! Muhtemelen senin maaşını yiyemeden evlenip kocana para yedireceksin diyedir dertleri! Doğurduğu çocuğu evlat değil geleceğe yatırım olarak görenlerden nefret ediyorum nefret!

Lütfen o aile bozuntusuyla tüm bağını kes, kardeşin olacak nankörü de geldiği yere geri postala!

Polise git darp raporu al uzaklaştırma çıkar bir şeyler yap ne olur.

Şu an stajyer olarak para kazanıyorum ama çok sınırlı. Evin kirası faturaları mutfak giderleri onlar ödüyor

Şu an stajyer olarak para kazanıyorum ama çok sınırlı. Evin kirası faturaları mutfak giderleri onlar ödüyor
Senin yerinde olsam ilk önce kardeşimi evden şutlar, sonra yurt tarzı bir yere taşınırdım. Batsın onlar gibi aile de parası da. İş yerine 1 hafta gitmemiştiniz. Ne amaçlı rapor alıp gitmemiştiniz? Gerçekten elinizde en ufak kanıt varsa şikayet edin ailenizi. Uzaklaştırma kararı alın. Bakın anne-baba hakkı asla ödenmez ama olmaz olsun böyle aile. Aramayın sormayın. Dilerim bundan sonra hayatınız çok güzel şekilde devam eder. Hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Lütfen ailenizi çıkarın hayatınızdan. Allah korusun öldürebilecek kapasiteye sahipler

Normalde burdaki herkes böyle konulara üç günlük dünya anneni babanı kırma diye yorum yapar ama bak sana gelen yorumlar tam tersi.Senin durumun çok farklı.Yaşın çok cahil bir yaş değil.Mesleğini de eline almışsın.Nasıl karışabiliyorlar hayatına bu kadar.Sana neler etmişler.Onların senden özür dilemesi lazım.Sen dilersen hata edersin.Aynı şeyleri gene yaşarsın.Açma babanın telefonlarını da.Bu konuda net olmazsan sana hiçbir zaman saygı duymazlar.

Böyle anne baban olacağına hiç olmasın daha iyi. Bunlar ileride senin paranı da elinden almaya çalışacak. Hukuk-adalet için çalışacaksın gözünü seveyim ilk önce bunları kendi hayatında uygula.

O nasıl anne baba? Elleri kırılsın inşallah
O nasıl kardeş
Ne demek mesajını onlara göstermek
Ne yılanmış
Kovun gitsin evden
Yazıklar olsun

Ne özür dilemesi
Tüm bağlarınızı kopartın
Sevdiğinizden de vazgeçmeyin
Ay çok sinir oldum
Yerin dibine girsinler
20 yaşında kızı dövmek ne demek?
Saçlarını tararken tarağa tel takılsa içim acıyor benim hele ki dövmek?
Yine söylüyorum inşallah elleri kırılsın!

Yok, yazmadan duramayacagim.
Lutfen oncelikle hakimlik sinavina girmekten vazgecin! Hatta mumkunse mesleginizi yapmayin. Cunki su an o sinavi kazanip hakim oldugunuzu dusundum. Caresiz, siddet goren (her kimden olursa olsun) parasi, meslegi,gidecek yeri olmayan zavalli bir kadinin davasinin sizin onunuze geldigini dusunmek bile beni inanilmaz korkutuyor !!! Herhalde ona vereceginiz cevap da, "napalim bu senin alin yazin,katlan " ya da "kurtulmak istiyorsan kendini oldur, obur tarafda seni guzel bir hayat bekliyor" gibi bir tavsiye olurdu.
Lutfen bir silkelenip kendinize gelin, kendinizin farkinda olun ya!!! Acilen psikolojik yardim alin.

Yerine kendimi koyuyorum aramam da özür de dilemem, böyle aile düşman başına.

Sen hakim olacak ve adalet dağıtacaksın öyle mi???
Şimdi o ilaçları wc ye at. Şifonu çek.
Ve dik dur.
Millet kızını kerhaneden çıkarıyor yavrum diyor da başka birşey demiyor.
Sakın o anayıda babayıda aramayın.
Anlamadığım bi konu babanla nasıl konuşuyorsun. Utanmıyor mu senle konuşurken.
Bırak ya kimseye minnet etmek zorunda değilsin.
Hayat bizim, hatalar bizim, doğrular bizim bu baskı ne. Yok çocuğun olursa yiyeceği yemeği bana şöyleyeceksin ne...
Daha doğmamış çocuk için ültimatom vereceğine doğurduğu evladı sarsın sarmalasın.
Sen akıllı ve aklı başındasın bunu unutma.
Ve çok değerli bi kadınsın.
En önemlisi sensin.
Ben ailemle görüşmüyorum cok mutluyum eşimle.
Tüp bebek tedavisindeyim her şeyi tek başına başarıyorsun inan buna.
Kimseye boyun eğmiyorum.
Stres bitti hayatında.
Eşimin ailesiylede görüşmüyorum.
Sağlığma kavuştum inan.
Stres stres bir sene hastanelerden çıkamadım.
Unutma Allah büyük ve çok güzel ve en önemlisi kullarını çok seviyor. Ve sen dua ettikçe doğru oldukça sana hayırlı günler gösterecek.

Eski konunu okudumda yuh diyorum bu nasıl aile bu nasıl anne baba bunlar ruh hastası gerçekten hep aileden yana olurum ama sen bu insanlardan uzak dur ne özür diliceksin sen özür dilicek bişi yapmamissin asıl onun özür dilemesi lazım sen babana aynen böyle solemelisin sana tek tavsiyem aman erkek arkadaşına çok aile sırrını verme o canım cicim zamanlari geçer senin başına kakinc olur her zaman

Artık ailenle ipleri kopar. Adını adresini değiştir. Geçiş yapma Şansın varsa yap. Kaybettir izini. Hayat senin ve bir kere yaşıyoruz. Harcama hayatını.

BEN olsam darp raporu alirdim. Siz adalet dagitacaksiniz bir de arkadasim, biraz guclu olun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…