- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi hayallerimdeben
-
Gece gündüz yorulmadan çalışabilecek kapasiteye sahibim ancak haftanın altı günü 8:30 19:00 şeklinde sürüyor stajım ve bu saatler dışında iş bulabilir miyim hiç bilmiyorumEkstra bir is yapamaz misin staja ek olarak? Hani seni ev arkadasiyla fln yasatabilecek sekilde? Ve su ispiyoncu kardesinin yasi kac? Neden yapmis boyle bir seyi?
Stajımın bitmesine dokuz ay var ama prosedür ve askı süresi dahil ruhsatını almam on onbir ayı bulurH hayallerimdeben stajin ne zaman bitecek stajin bitince hemen is bulabilir misin? Ozellikle baska bir sehirde?
O zaman ya kopruleri yakip rest cekeceksin ya da bir yil her dediklerine he diyip ayiya dayi diyip stajini bitireceksin. Sonra onlardan olabildigince uzaga gitmen hayirli olur.Stajımın bitmesine dokuz ay var ama prosedür ve askı süresi dahil ruhsatını almam on onbir ayı bulur
Eski konunun bilmiyorum ama hakkı ödenmez nolursa olsun özür dileMerhaba sevgili kk üyeleri öncelikle beni eski konumdan bilenler bilir o konuya gelen yorumlar için gerçekten çok teşekkür ederim benim için bi ferahlık oldunuz Allah sizden razı olsun.
Şimdi ki konum ise eski konumla bağlantılı olarak annem babam memlekete geri gitti 2 haftadır konuşmuyoruz ve babama demiş işte bizi aramıyo beni anneden saymıyo ara bişey de özür dilesin demiş bi de baygınlık geçirdi neler çekti gece annen bi bilsen dedi babam. Ben kaç gündür hastalıktan kırılıyorum gerçekten elim ayağım tutmuyor staj yaptığım yerden izin de alamıyorum ölü gibiyim hatta burnumdan kan boşaldı bugün de. Ama kimse bana nasılsın iyi misin demiyor çok zoruma gidiyor açıkçası. Bu konuyu açarken de bi yandan şimdi babam arıyor muhtemelen anneni neden aramadın diye azarlayacak ne yapayım ben şimdi lütfen biri bi yol göstersin
Eski konunun bilmiyorum ama hakkı ödenmez nolursa olsun özür dile
Annem derdi sırtında hacca götursen anneni karnında attığın bı tekmeyi odermissin
Geç kalma özür dile keşke dememsk için
O zaten baristiginizda kiyamayip oksayacak başını
Detayını bilmiyordum cnm iyi ki söyledinGenelde anneler demez öyle 'sirtinda hacca götürsen benim hakkımı ödeyemezsin' diye, kendini beğenmişlik olur,, baskalari söyler ki etkili olsun :)
Dediğinizde haklisiniz ama konu sahibinin annesi normal bir anne değil. Sırf sevgilisi var diye (ki yaşı küçük degil-7 yıldır tek başına yaşayan koca kadın) evine baskın yapıp üstünde süpürge kıran, burnuna yumruk atan, kıza 7 gün işgöremez raporu aldıracak kadar işkence eden insanlar.
Ettikleri kufur-iftira ve hakaretleri saymiyorum bile!
Buna da saygı duyulmasın bir zahmet
Korunmasız ilişkiye giren her kadın anne olabilir, bu kadar kutsallık atfetmemek lazim. Dünyadaki neredeyse bütün kadınlar anne, o zaman dünyadaki bütün kadınlar cennetlik-melek insanlar dememiz lazım...
Bence konu sahibinin kendine yapacağı en büyük iyilik kardeşinden babasına herkesi hayatından çıkartmak olacaktır. En azından burunları sürtene kadar
polisi aramakla tehdit edebilirsin mesela.Ayrıldın mı diye soracak, yalandan evet desem de yalancı nankör kafir diyecek, hayır onu seviyorum ayrılmadım desem, gelip yine aynı şeyleri yapmaya kalkışabilir. İşin kötüsü bu hafta geliyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Sacmalama be cnm bu kadar okumuş etmişsin artık mantıklı konuş sana diğer konunda da yazmıştım kaçarak uzaklaş ailenden ve kendine yeni bir hayat kur böyle aile mi olur yaAnkaradayım. İşte diyorlar ki sen annenin babanın sözünü bile dinlemiyorsun hayorsızsın bizi anne baba yerine koymuyorsun. Halbuki saygımı sevgimi eksik etmedim bugüne kadar. Stresten ölücem bazen diyorum ki şirketin en üst katından atlasam hem belki yumuşarlar ölürsem de ölürüm ve biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?