Şimdi ben nasıl özür dileyeyim

Kardeşini evinden at , her ihtimale karşı evinin kilidini değiştir hatta evi değiştir bilmedikleri bir yerde yasa .. özür de dahil hiçbir konuda iletişim kurma .. uzak olsunlar , sen kendine yetersin ...kuru ekmek ye ama arama ..

Ekstra bir is yapamaz misin staja ek olarak? Hani seni ev arkadasiyla fln yasatabilecek sekilde? Ve su ispiyoncu kardesinin yasi kac? Neden yapmis boyle bir seyi?

Görüşmeyi kes. Bunlardan anne baba olmaz. Kardeşinizin de maşallahi var. Kötüye bişey olmaz. Ailenizin de sizden bir çıkarı var emin olun yoksa bu kadar tepki vermeleri anlamsız saçma diyecek söz yok.

Öyle anneyi anneden sayma zaten.
Hakediyor mu?
Yerinde olsam babamın telefonlarını acmazdim. Adam sana işkenceye varan fiziksel şiddet uygulamadi mi??
Ana babaysa ana baba gibi davransin. Onlardan bı cacık olmaz, senden özür dileyene kadar konusmamalisin, kendine olan saygın icin

Ekstra bir is yapamaz misin staja ek olarak? Hani seni ev arkadasiyla fln yasatabilecek sekilde? Ve su ispiyoncu kardesinin yasi kac? Neden yapmis boyle bir seyi?
Gece gündüz yorulmadan çalışabilecek kapasiteye sahibim ancak haftanın altı günü 8:30 19:00 şeklinde sürüyor stajım ve bu saatler dışında iş bulabilir miyim hiç bilmiyorum

Stajımın bitmesine dokuz ay var ama prosedür ve askı süresi dahil ruhsatını almam on onbir ayı bulur
O zaman ya kopruleri yakip rest cekeceksin ya da bir yil her dediklerine he diyip ayiya dayi diyip stajini bitireceksin. Sonra onlardan olabildigince uzaga gitmen hayirli olur.

Asla arayıp sormayin.... bu ne ya.. nasil vicdan var bu anne de babada... yalnız kardeşime de ayrı bi sinir oldum... sen iyi niyetinle besle büyüt bakımını yap onun.. oda seni ispiyonlasin anında... nasil bi kardeş tir o yahu..
Valla tatlim senin yerinde olsam aramam sormam vede telefonlarını acmam... gerekirse polise bile şikayet ederim.. bunu hakediyolar

Eski konunun bilmiyorum ama hakkı ödenmez nolursa olsun özür dile

Annem derdi sırtında hacca götursen anneni karnında attığın bı tekmeyi odermissin

Geç kalma özür dile keşke dememsk için

O zaten baristiginizda kiyamayip oksayacak başını

Genelde anneler demez öyle 'sirtinda hacca götürsen benim hakkımı ödeyemezsin' diye, kendini beğenmişlik olur,, baskalari söyler ki etkili olsun :)
Dediğinizde haklisiniz ama konu sahibinin annesi normal bir anne değil. Sırf sevgilisi var diye (ki yaşı küçük degil-7 yıldır tek başına yaşayan koca kadın) evine baskın yapıp üstünde süpürge kıran, burnuna yumruk atan, kıza 7 gün işgöremez raporu aldıracak kadar işkence eden insanlar.
Ettikleri kufur-iftira ve hakaretleri saymiyorum bile!
Buna da saygı duyulmasın bir zahmet
Korunmasız ilişkiye giren her kadın anne olabilir, bu kadar kutsallık atfetmemek lazim. Dünyadaki neredeyse bütün kadınlar anne, o zaman dünyadaki bütün kadınlar cennetlik-melek insanlar dememiz lazım...
Bence konu sahibinin kendine yapacağı en büyük iyilik kardeşinden babasına herkesi hayatından çıkartmak olacaktır. En azından burunları sürtene kadar

Detayını bilmiyordum cnm iyi ki söyledin

polisi aramakla tehdit edebilirsin mesela.

Sacmalama be cnm bu kadar okumuş etmişsin artık mantıklı konuş sana diğer konunda da yazmıştım kaçarak uzaklaş ailenden ve kendine yeni bir hayat kur böyle aile mi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…