Şimdi benim yaptığım kin tutmakmı??

İyi bari tek değilmişim 😀
Ben de mecbur değilsem girmem kimsenin tuvaletine. Mecbursam kat kat peçete koyarım tam rahat oturmam bile
En güzeli. Milletin hastalığı pisliği sidiği benim popoma neden değsin. Kıymetlidir benim popom 😂

Mutluluğumu paylaştım Baya baya güldüm suratına
Bana yaptı kendiside çeksin
Güzelcene sıçmıştım ağzına sonra bana sen misafir sevmiyorsun oldu
Kendisi temizledi gördü anasının örekesini

Kardeşinin butun pislerini eşiniz temizlese ve siz hic dokunmasaniz o zaman anlardi ve siz de bu kadar dert edinmezdiniz. 10 kere siz temizleyip 1 kere kendisine yaptirmayla olmuyor aslinda. 🤷

Bir şeyi anlamıyorum ben. Bu insanların evi yok mu da yatıya geliyorlar? Malikanede oturmuyorsak, hepimizin evi dümdüz ev işte. B.k mu var da yatıya geliniyor allasen? Kendi evi de ev, sizinki de ev. :deli:
Şehir dışından geliyorsa da yeni evli kardeşinin evine değil de anasının evine yıkılsaymış. İnsan azıcık gelinin yıllanmasını bekler be, ayıp ayıp.

Annesi niye kendi çocuğunu kotuledi ki, mesajları bile okutmuş.
Kendi kızını satan valla gider naklen kızına 'armagana böyle dedim ağzı kulaklarina vardı,pişman oldum kızım..seni nasıl kıskanıyor' falan der, beklerim yani. Dikkat et ikisine de:)
Ayrica kinli olmak sağ yanağına vurana solu çevirmekten iyidir. Az kin insanı sömürülmekten korur. Kocanın dediğini çok da düşünme yani

Kardeşinin butun pislerini eşiniz temizlese ve siz hic dokunmasaniz o zaman anlardi ve siz de bu kadar dert edinmezdiniz. 10 kere siz temizleyip 1 kere kendisine yaptirmayla olmuyor aslinda. 🤷
Ben dokunmadan olmuyor kiii kapı kollarına kadar yağlı elleriyle dokunuyor gelde temizleme
Ama görümce hanım şimdi görüyor ebesininkini
Ben asla kimsenin evinde ev sahibeleri yoksa kalmam
Evi de ahır gibi kullanmam
Evin hanımı gibi koltuk tepesinde yemek yiyordu sinirlerim nasıl gerildi
Allah’ından bulsun dedim oldu da kendi evide pis kayınvalidem temizlemese ev bok içinde

Bir şeyi anlamıyorum ben. Bu insanların evi yok mu da yatıya geliyorlar? Malikanede oturmuyorsak, hepimizin evi dümdüz ev işte. B.k mu var da yatıya geliniyor allasen? Kendi evi de ev, sizinki de ev. :deli:
Şehir dışından geliyorsa da yeni evli kardeşinin evine değil de anasının evine yıkılsaymış. İnsan azıcık gelinin yıllanmasını bekler be, ayıp ayıp.
Olay şu Özet geçeyim mi görümcem karısı doğum yaptı eşi onun üzerine top oynarken ayağını kırdı
Kendi sezaryanlı kocasının ayak kırık Bursa’ya geldiler arabayla kendi kullandı bizde kaldılar sebebi şu kayınvalidemleri evi soğuk ısınmıyor diye
3 kaldılar ailecek bizim evde yenildi içildi
Gazı kökledik yatak odası onlara verildi
Kayınvalidemlere gittiler sonra ev ısınınca sözde

Annesi niye kendi çocuğunu kotuledi ki, mesajları bile okutmuş.
Kendi kızını satan valla gider naklen kızına 'armagana böyle dedim ağzı kulaklarina vardı,pişman oldum kızım..seni nasıl kıskanıyor' falan der, beklerim yani. Dikkat et ikisine de:)
Ayrica kinli olmak sağ yanağına vurana solu çevirmekten iyidir. Az kin insanı sömürülmekten korur. Kocanın dediğini çok da düşünme yani
Kayınvalidem yorum bile yapmadı kimi normalde hemen damadı kötüler aklına bana yapılanlar gelince herhalde eşim dahi hepsi yorum yapmadılar

Olay şu Özet geçeyim mi görümcem karısı doğum yaptı eşi onun üzerine top oynarken ayağını kırdı
Kendi sezaryanlı kocasının ayak kırık Bursa’ya geldiler arabayla kendi kullandı bizde kaldılar sebebi şu kayınvalidemleri evi soğuk ısınmıyor diye
3 kaldılar ailecek bizim evde yenildi içildi
Gazı kökledik yatak odası onlara verildi
Kayınvalidemlere gittiler sonra ev ısınınca sözde
Yatak odasını mı verdiniz?
Çüş yani.
İyi boşamamışsınız adamı valla.
Ben olsam bana ne çocuğu bana mı doğurdu, ne yapıyorsa yapsın derdim. Beni ilgilendiren hiçbir şey yok. Anası ısıtsaymış bir şekilde evini, bana ne.

Yatak odasını mı verdiniz?
Çüş yani.
İyi boşamamışsınız adamı valla.
Ben olsam bana ne çocuğu bana mı doğurdu, ne yapıyorsa yapsın derdim. Beni ilgilendiren hiçbir şey yok. Anası ısıtsaymış bir şekilde evini, bana ne.
Bendekii sabır işte
Ama eşime de az çektirmedim
Az kavga etmedik
En güzel zamanlar kavga ederek geçti o kadar içime işlemiş ki bir şey olsun lafımı sokuyorum

Kız alemsin hahah🤣 görümcem çalışmıyorken onlara her gün gitmiyoruz ya da çağırmıyoruz diye bağırır çağırırdı. Şimdi çalışıyor kendine vakit ayıramıyor annesi geldiğinde de 1 saate kalkıyor. Valla bende çok demek isterdim nasıl oluyormuş diye de sizin gibi cesaretli olamadım🤣

Daha önce konu açmıştım ben mi abartıyorum diye konu Özeti şu;ben geçen sene çalışırken görümcem bize kalmaya geliyorlardı 3 gün kaldıklarında evi 1hafta anca temizliyordum yani ahır gibi kullanıp gidiyorlardı ben avmde çalışıyordum geç saate eve geliyordum eve geldiğimde mutfak tanınmayacak hala getirip koltuk tepesinde yemeğini yiyordu banyoma kendi kişisel eşyalarını koymalar felan tuvalete büyük abdestini yapıp şifon çekmemesi (bebeği sifon sesine uyanıyormuş )
Ki bi sürü şeyler yaptı eşimle biz birbirimize girmiştik onlar yüzünden ve şu an kendi çalışmaya başladı dün eşi ondan habersiz eve misafir çağırmış oda kayınvalideme dert yanmış ben işten yorgun geliyorum bana sormadan misafir çağırıyor eşi ile kavga etmiş bir de kayınvalidesi görümcemin kış bitene kadar orda kalacakmış felan mesajlarına kadar okudum kayınvalidem gösterdi ama hiç yorum yapmadılar eşim dahil ben çok sevindim Allah büyük dedim yaa eve geldik ama nasl içim içime sığmıyor eşim sordu noldu dedi söyledim nasıl oluyormuş çalışırken misafir ağırlarmak zoruna gitmiş dimi dedim
Kimse bana sormadı sen işe gidiyorsun yorgunmusun müsaitmisin diye valla ohhh dedim eşim diyor sen çok kindarsın darıldı eşim bana.içimde çok kaldı her şey artık içimde tutmuyorum
Bu kincilik mi oluyor şimdi

Kin böyle bir şey değil. Bir olay üzerine yorum yapmışsınız. Ki haklısınız, ben okurken "ohh olsun" dedim 🤣 kötü kalpli mi oldu şimdi? Eşinizde kardeşine laf söyletmemek için triplere girmiş. İnşallah görümcrniz empati yapar da sizden özür diler.

Tek hatalı olduğunuz konu hislerinizi eşinizle paylaşmanız olmuş.
Düşünebilirsiniz her türlü kindar da olabilirsiniz ama eşinize anlatmayın. Kimse ailesi ile ilgili kötü bir şeyi eşinden duymak istemez.

Ve ayrıca kindar olduğunuzu düşünmedim,ki olabilirdiniz de kime ne yani?

Daha önce konu açmıştım ben mi abartıyorum diye konu Özeti şu;ben geçen sene çalışırken görümcem bize kalmaya geliyorlardı 3 gün kaldıklarında evi 1hafta anca temizliyordum yani ahır gibi kullanıp gidiyorlardı ben avmde çalışıyordum geç saate eve geliyordum eve geldiğimde mutfak tanınmayacak hala getirip koltuk tepesinde yemeğini yiyordu banyoma kendi kişisel eşyalarını koymalar felan tuvalete büyük abdestini yapıp şifon çekmemesi (bebeği sifon sesine uyanıyormuş )
Ki bi sürü şeyler yaptı eşimle biz birbirimize girmiştik onlar yüzünden ve şu an kendi çalışmaya başladı dün eşi ondan habersiz eve misafir çağırmış oda kayınvalideme dert yanmış ben işten yorgun geliyorum bana sormadan misafir çağırıyor eşi ile kavga etmiş bir de kayınvalidesi görümcemin kış bitene kadar orda kalacakmış felan mesajlarına kadar okudum kayınvalidem gösterdi ama hiç yorum yapmadılar eşim dahil ben çok sevindim Allah büyük dedim yaa eve geldik ama nasl içim içime sığmıyor eşim sordu noldu dedi söyledim nasıl oluyormuş çalışırken misafir ağırlarmak zoruna gitmiş dimi dedim
Kimse bana sormadı sen işe gidiyorsun yorgunmusun müsaitmisin diye valla ohhh dedim eşim diyor sen çok kindarsın darıldı eşim bana.içimde çok kaldı her şey artık içimde tutmuyorum
Bu kincilik mi oluyor şimdi

17 Eylül 2022 konunuz
Arkadaşlar artık sinirlerim yerinden oynuyor kafayı yemek üzereyim 2senelik evliyim eşimin ablası yani görümcem başka şehirde yaşıyor kayınvalidem le bizim evlerimiz çok yakın sayılır görümcem doğum yaptı eşi de 1 hafta sonra halı sahada top oynarken ayağını kırdı kayınvalidem haliyle görümcem doğum yaptığı için zaten onların yanındaydı görümcemin kayınvalidesi oradaydı biri doğum yaptı birinin ayağı kırık.buraya kadar benlik bir şey yok asıl konuya gelelim bende avmde çalışıyorum sabah 10 akşam 10 bazen 12 saat bazen 9 saat çalışıyorum eşim sabah 7 akşam 5 çalışan ve hafta sonu izni olan bir işi var bizim izinlerimiz bile bir değil
Ben zaten geç saatlere kadar çalışan birisiyim evime kendime bile vakit ayıramıyorken görümcem sezaryanlı bu arada eşi ayağı kırık kucaklarında bebesi ile şehir dışından bize geldi ben şok 3 gün kaldırlar bizde aman allahım eve geldim yemekler yenmiş mutfak leş tezgah bulaşık dolu yemek masasında yemekler duruyor eşi uzanmş koltuğa görümcem koltukta yemek yiyor ya ben gece 10 işten çıkmışım yemek yaptın bari topla elim ayağım boşaldı eşim beni anladı gitti mutfağa topladı her yeri ertesi gün sabah kalktım işe gidicem tuvalete gittim kusura bakmayın büyük tuvaletini yapmış üstünü peçete ile kapatmış onun yaptığını biliyorum çnkü akşam sifon sesinden bebeğin uyandığı söylüyordu akşam gece 10da işten çıktım kayınvalidem görümcemler hepsi akşam bizde yemek yapmış bide balık leş gibi kokmuş ev yaaa insan ben evde yokum insan der kız çalışıyor kayınvalideme gitmediler çnkü kış ayı ve onların hiç ısınmıyor bebek üşür diye bizde kaldılar tabi biz gazı kökledik.sinirlerim bozuldu eşimle güzel bir kavga ettik onlar gitti ben evi temizlemedim fotoğraflarını tek tek çekip eşime gönderdm onların nasıl pis olduğunu işten geldi banyoyu tuvaleti Mutfağı temizledi ben sinirlenmekte haksızmıyım

2 durum ve konu birbiriyle aynı değil. 2021 de yaşanmıştı olay. Görümcenizin kocasının bacağı kırık ve kendisi yeni doğum yapmış, sezeryanlıyken keyfi bir ziyarete mi geldi; yoksa doktor kontrolüne mi, diğer konunuzda cevap vermemiştiniz.

17 Eylül 2022 konunuz

2 durum ve konu birbiriyle aynı değil. 2021 de yaşanmıştı olay. Görümcenizin kocasının bacağı kırık ve kendisi yeni doğum yapmış, sezeryanlıyken keyfi bir ziyarete mi geldi; yoksa doktor kontrolüne mi, diğer konunuzda cevap vermemiştiniz.

Özet geçtim şu an açtığım konuyla ile ilgili
Yok ya doktor kontrolü felan değil
Orda canları sıkıldı benim canımı sıkmaya geldiler
Yaşadıkları şehirde yalnızlar birde kimseleri yok
Ama bundan banane kayınvalidesi var annesi var
Ben alaka

Tek hatalı olduğunuz konu hislerinizi eşinizle paylaşmanız olmuş.
Düşünebilirsiniz her türlü kindar da olabilirsiniz ama eşinize anlatmayın. Kimse ailesi ile ilgili kötü bir şeyi eşinden duymak istemez.

Çok doğru diyorsunuz aslında ama
Örümcek yok mu o örümcek onun yaptıkları içime işledi
Ya canlı bir yaşasaydın bana acırdın o kadar diyorum mübalağa etmiyorum

Ve ayrıca kindar olduğunuzu düşünmedim,ki olabilirdiniz de kime ne yani?

Kin böyle bir şey değil. Bir olay üzerine yorum yapmışsınız. Ki haklısınız, ben okurken "ohh olsun" dedim 🤣 kötü kalpli mi oldu şimdi? Eşinizde kardeşine laf söyletmemek için triplere girmiş. İnşallah görümcrniz empati yapar da sizden özür diler.

Eşimin tribi Bursa’nın kestanesi kadar meşhurdur konu ablası olunca
O örümcek empatiden ne anlasın

Back
X