• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi benim yaptığım kin tutmakmı??

Kız alemsin hahah🤣 görümcem çalışmıyorken onlara her gün gitmiyoruz ya da çağırmıyoruz diye bağırır çağırırdı. Şimdi çalışıyor kendine vakit ayıramıyor annesi geldiğinde de 1 saate kalkıyor. Valla bende çok demek isterdim nasıl oluyormuş diye de sizin gibi cesaretli olamadım🤣
Valla söylemezsen tepene çıkarlar
Benim çıktılar üstünde tepindiler birde sıçtılar eşimde sıvadı

Allah'ın sopası işte
İşte aldığım en iyi yorum 😀😀
Yemin ederim gerçekten
Rabbim bir bir gösteriyor
Ve kimse ağzını açıp bir şey demedi ne Kv kayınpeder be eşim
Normalde konu damat olunca hemen sinirlenirler ama çıt çıkmadı
Eeee nasl çıksın orda ben varım ağzıma laf verirler mi

Daha önce konu açmıştım ben mi abartıyorum diye konu Özeti şu;ben geçen sene çalışırken görümcem bize kalmaya geliyorlardı 3 gün kaldıklarında evi 1hafta anca temizliyordum yani ahır gibi kullanıp gidiyorlardı ben avmde çalışıyordum geç saate eve geliyordum eve geldiğimde mutfak tanınmayacak hala getirip koltuk tepesinde yemeğini yiyordu banyoma kendi kişisel eşyalarını koymalar felan tuvalete büyük abdestini yapıp şifon çekmemesi (bebeği sifon sesine uyanıyormuş )
Ki bi sürü şeyler yaptı eşimle biz birbirimize girmiştik onlar yüzünden ve şu an kendi çalışmaya başladı dün eşi ondan habersiz eve misafir çağırmış oda kayınvalideme dert yanmış ben işten yorgun geliyorum bana sormadan misafir çağırıyor eşi ile kavga etmiş bir de kayınvalidesi görümcemin kış bitene kadar orda kalacakmış felan mesajlarına kadar okudum kayınvalidem gösterdi ama hiç yorum yapmadılar eşim dahil ben çok sevindim Allah büyük dedim yaa eve geldik ama nasl içim içime sığmıyor eşim sordu noldu dedi söyledim nasıl oluyormuş çalışırken misafir ağırlarmak zoruna gitmiş dimi dedim
Kimse bana sormadı sen işe gidiyorsun yorgunmusun müsaitmisin diye valla ohhh dedim eşim diyor sen çok kindarsın darıldı eşim bana.içimde çok kaldı her şey artık içimde tutmuyorum
Bu kincilik mi oluyor şimdi
Oh iyi olmus

Ağzıma sıçtılar ailecek
Gece işten çıkmıştım yorgun argın evde balık pişirip salonda afiyetle yemişler sanki mutfakta masa yok
O gün bir surat astım
Şimdi annesi Babası bile gelmeye çekiniyorlar
Ohh iyi olmuş

Sabah kalktığımda karşılaştım ablasının bokuyla
Evi ahır gibi kullanıp gitti
Sonuç evi eşim temizledi işten gelince bende salonda yattım film izledim nasıl oluyormus görsün diye
Suratımı astım her geldiklerinde şimdi eşim bana sormadan çağırmıyor eve kalmaya
Ay bozmadınız mı?
Ben olsam çığlık atar ortalığı ayağa kaldırırdım,yuh yani artık ne münasebet. B.kunu çıkarmak deyiminin tam karşılığı,iğrenç birşey bu,bunu yapan da utanmaz,arlanmaz pasaklının teki.
Şu an yaşattığını yaşıyor müstehak.
Ama eşinize söylemeseydiniz bence. Kendi içinizde kutlasaydınız. Kıymete biniyor evlenince analari,kardeşleri maalesef

Özet geçtim şu an açtığım konuyla ile ilgili
Yok ya doktor kontrolü felan değil
Orda canları sıkıldı benim canımı sıkmaya geldiler
Yaşadıkları şehirde yalnızlar birde kimseleri yok
Ama bundan banane kayınvalidesi var annesi var
Ben alaka

Kusura bakmayın ancak yerinden zor kalkan sezeryanlı kadın neden gezmeye gelsin, çok mantıksız. Neyse görümcenizin çocuğu kaç yaşında şimdi 1,5 mu ?

Daha önce konu açmıştım ben mi abartıyorum diye konu Özeti şu;ben geçen sene çalışırken görümcem bize kalmaya geliyorlardı 3 gün kaldıklarında evi 1hafta anca temizliyordum yani ahır gibi kullanıp gidiyorlardı ben avmde çalışıyordum geç saate eve geliyordum eve geldiğimde mutfak tanınmayacak hala getirip koltuk tepesinde yemeğini yiyordu banyoma kendi kişisel eşyalarını koymalar felan tuvalete büyük abdestini yapıp şifon çekmemesi (bebeği sifon sesine uyanıyormuş )
Ki bi sürü şeyler yaptı eşimle biz birbirimize girmiştik onlar yüzünden ve şu an kendi çalışmaya başladı dün eşi ondan habersiz eve misafir çağırmış oda kayınvalideme dert yanmış ben işten yorgun geliyorum bana sormadan misafir çağırıyor eşi ile kavga etmiş bir de kayınvalidesi görümcemin kış bitene kadar orda kalacakmış felan mesajlarına kadar okudum kayınvalidem gösterdi ama hiç yorum yapmadılar eşim dahil ben çok sevindim Allah büyük dedim yaa eve geldik ama nasl içim içime sığmıyor eşim sordu noldu dedi söyledim nasıl oluyormuş çalışırken misafir ağırlarmak zoruna gitmiş dimi dedim
Kimse bana sormadı sen işe gidiyorsun yorgunmusun müsaitmisin diye valla ohhh dedim eşim diyor sen çok kindarsın darıldı eşim bana.içimde çok kaldı her şey artık içimde tutmuyorum
Yaşanan olaya ilahi adalet deniyor da keşke eşinize bu kadar açık söylemeseydiniz. Kim duysa zoruna gider. Ama yerinizde olsam ben de hiç üzülmezdim.

Kusura bakmayın ancak yerinden zor kalkan sezeryanlı kadın neden gezmeye gelsin, çok mantıksız. Neyse görümcenizin çocuğu kaç yaşında şimdi 1,5 mu ?
Aynen bir buçuk oldu
Yooo valla 40çıkmadan bebeyleavm avm geziyordu
Kendilerine hizmet Etcek salağı buldular yani beni
Ben işe mi gideyim onun arkasını mı toplayım birde evde ben yokum eşim yok evde yine yalnızlardı
Ben o halde ve kocamın Ayağı kırık şekilde arabaya atlayıp bir yere gitmem

Ay bozmadınız mı?
Ben olsam çığlık atar ortalığı ayağa kaldırırdım,yuh yani artık ne münasebet. B.kunu çıkarmak deyiminin tam karşılığı,iğrenç birşey bu,bunu yapan da utanmaz,arlanmaz pasaklının teki.
Şu an yaşattığını yaşıyor müstehak.
Ama eşinize söylemeseydiniz bence. Kendi içinizde kutlasaydınız. Kıymete biniyor evlenince analari,kardeşleri maalesef
Pis zaten evin her yeri her yerde
O olayda eşimine bir araba laf ettim
Ablanı uyar yoksa ben uyarcam diye
Yaaa kayınvalidesinin evine gitsin bakalım yapabiliyor mu

Pis zaten evin her yeri her yerde
O olayda eşimine bir araba laf ettim
Ablanı uyar yoksa ben uyarcam diye
Yaaa kayınvalidesinin evine gitsin bakalım yapabiliyor mu
Ya umuma açık yerlerde bile yapılmaz bu. Misafirlikte zaten yapılmaz. Kendisine gidince sizde yapın bakalım tepkisi ne olacak ahlaksızın. Hayatımda pis insan kadar tahammül edemediğim şey yok. Ben eşime falan söylemezdim,aynen bahsettiğim tepkiyi verirdim açıkçası. Iğrenç pasaklı ya. Madem bu denli pasaklı,gitsin kendi evinde otursun ,nereye bırakıyor pisliğini kimseyi ilgilendirmesin ama bu olmaz yani,çok haklısınız.

İs kendi kizkardeslerine gelince nedense hep oyle olur ama karisini yada sevgilisini düşünen çıkmaz. Cook iyi demişsiniz bu kincilik değil olsa da hiç farketmez gayet yerinde bir tepki

Ama o benim ailem olunca hiç acımadan laf söylüyor bende ona acımıyorum artık
Valla haklısın.

Madem kendisi taktik maktik yok bam bam b yapıyor. Acıma o zaman.

Ay o görümce bende olacak varya o mutfağı yalatırım ona.

Benim bi akrabam görümceniz gibi, kimse evine istemiyor.

Eş yine klasik anacı eş belli kindar diyen biri ana kuzusudur sizi umarsamadan kabul etmesi zaten önce eşinizin hatası. Ben böyle durumlarda ailesinden önce eşlere kızarım. Aile zaten yüzsüz size değer vermezler ama eş hem saygı duymalı hem de sizi önemsemeli. Ben gelen herkese derim akraba, eş, dost hiç fark etmez sık geliyorsa özellikle sifonu çekmediğinde çekmesi gerektiğini, lavaboya afedersiniz ama tükürdüğünde su dökmesi gerektiğini söylüyorum ki o an utansın. Zira s*çıp sıvayıp giden çok oluyor. Böyle böyle öğrettim kuzenlerime de. Nasıl hayat yaşıyorlar bilmiyorum. Ahırda gibi örneğini bile veremiyorum zira ahırda ki hayvanlar daha tertipli yaşıyorlar.

Valla haklısın.

Madem kendisi taktik maktik yok bam bam b yapıyor. Acıma o zaman.

Ay o görümce bende olacak varya o mutfağı yalatırım ona.

Benim bi akrabam görümceniz gibi, kimse evine istemiyor.
İstemez kimse kendi evinde yapıyor herhalde
Valla içimde kalıp sinir hastası olacağıma söylerim kimse benim kadar sakin duramaz şu yapılanlara

Kincilikle alakası bile yok oh mis iç çayını keyfine bak sen yapınca kinci olursun problemli olursun kendi bacıları yapınca haklı olurlar bütün erkekler aynı zamanla onlarda hak veriyor

Her ailede var sanırım. Benim ki pis pasaklı değil ama meraklı ve patavatsız. Eşim de asla laf söyletmez ablasına ama artık o da bir şeylerin farkında.

Back
X