• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu ayıp mı değil mi

Ahhj canim ahhh zamanla sen de pisersin sen de olursun merak etme. Ben de ilk zaman tipki senin gibiydim. Simdi koca benden habersiz bir lokma goturup bir kurus verirsen zehir zikkim olsun onlara diyorum. Niye mi?
Cunku hamileyken bana onunalma bunu alma ven alacagim torunuma deyip de alisveruse gittigimiz zaman 250 tl tutunca ayy cok oldu birazini birakalim dedigi icin.
Niye mi? Cunku pazara giderken anne cocuga da muz alir misin demem sonrasinda gelip ogluma oglum sana muz alacaktim ama kilosu 8 tly di deyip ardindan tufanda karadut almis olmasi ve onun kilosu 9 tl oldugu icin. Ki esim pazar alisversi icin para vermisti ona.
Niye mi? Yazlik ev dokuluyor ama para yok boyanmasi lazim diye aglayip 1500 tl ye esime boyattirdiktan sonra kendi kislik evi icin boya secmeye oturdugu icin.
Niye mi? Cunku elektrik faturasi geldi babanin kartlar bloke odeyemiyor diye aglayinca benim esime babana destek cik demem ve faturasini yatirmamdan 2 gun sonra gidip kendisine altin varakli baharat takimi ve klizet firca seti aldigi icin.
Ben mi yooo sinir olmuyorum. Bogazlamak istemiyorum tabi ki yaptigi ayip degil.
Gec bacim gec o ayaklariii bundan sonra zirnik koklatmam vallahi. Simdiye kadar bana ayip etti ama kimsenin ruhu duymadi bu saatten sonra da ben ayip edeyim cok mu?
Valla diyecek şey yok. Hürmet edeyim derken aptal yerine konmaya da gerek yok. Yapmaya çalıştıkları bu gibi görünüyor çünkü. Çocuktan muz esirgemek ne demek ne ayıp. Valla siz en iyisini yapıyorsunuz. Ben pek beceremiyorum o zaman da bu işin sonu gelmez tabi. Zorla böyle yapıyorlar bizi.

Valla diyecek şey yok. Hürmet edeyim derken aptal yerine konmaya da gerek yok. Yapmaya çalıştıkları bu gibi görünüyor çünkü. Çocuktan muz esirgemek ne demek ne ayıp. Valla siz en iyisini yapıyorsunuz. Ben pek beceremiyorum o zaman da bu işin sonu gelmez tabi. Zorla böyle yapıyorlar bizi.
Aynen canim 4. senede beni bu kivama getirdiler. Daha doğrusu ben anca bu sene cvp verebilir oldum. Eskiden senin dedigin gibi her seferinde kizsam da kiyamiyordum ve esime aylik 500 tl falan yardim et diyordum. Ama sonra bi baktim ben kendi isteklerimi erteliyrum veya pahali diye almiyorum ama kadin ne görse amannn ne olacak nasil olsa odenir modunda alip satiyor. Yookk oyle ben o parayi kazanmak icin gece gunduz calisiyorum oglumu birakip ise gidiyorum o varakli tepsiler alsin komsuda gordugu sehpa takimindan geri kalmasin diye degil dedim.
Sana burda en buyuk tavsiyem asla kocanla kotu olma. Onu arada koyma ama ona alttan alttan isle olayi

Aynen canim 4. senede beni bu kivama getirdiler. Daha doğrusu ben anca bu sene cvp verebilir oldum. Eskiden senin dedigin gibi her seferinde kizsam da kiyamiyordum ve esime aylik 500 tl falan yardim et diyordum. Ama sonra bi baktim ben kendi isteklerimi erteliyrum veya pahali diye almiyorum ama kadin ne görse amannn ne olacak nasil olsa odenir modunda alip satiyor. Yookk oyle ben o parayi kazanmak icin gece gunduz calisiyorum oglumu birakip ise gidiyorum o varakli tepsiler alsin komsuda gordugu sehpa takimindan geri kalmasin diye degil dedim.
Sana burda en buyuk tavsiyem asla kocanla kotu olma. Onu arada koyma ama ona alttan alttan isle olayi
Aynen öyle. Kurbanına kadar biz alıyoruz iki yıldır. Bizim de durumumuz ortada. Ben atanamadık, tek maaş. Herşeyden kısıp yardım ediyoruz, o torununa bir hediyeyi çok görüyor.

Kucuk nazarlik altin alip arabasina takin

Oglunun hayat arkadasindan ve torunundan daha kiymetli arabani rabbim nazardan esirgesin diyin

Ben taki olayina karsiyim. Bir cift yuzuk aldik sozde. Once sag ele sonra sol ele. Bunun disinda tek bir en ufak sey yok... ama biri gelip sana bisey alamadim uzuluyorum diyip vicdan yaptirip araba aliyorsa bu onun terbiyesizligidir.

Yok yok diye ağlayip, iceri atanlardan iste.... nefret ediyorum yaaa.. bizde de var böyle 1 2 kişi... yuzune vursanda anlamıyorlar maalesef....

Senden para ıstemiyosa boşver takma kafana.... bide senden isteyip alsaydi o arabayi..
Esin ne dedi bu konuda cok merak ettim??

Arkadaşlar merhaba.
Aslında bugüne kadar böyle şeyleri dert etmedim ama bu defa bozuldum doğrusu.
Bir buçuk sene önce evlendim, 3 aylık bir bebeğim var. Evlenirken kayınvalidem hiç birşey yapmadı. Herşeyi eşim ve benim ailem halletti. Bunu da hiçbirimiz sorun etmedik. Gelin alışverişi falan da olmadı. Nişanda hiçbirşey takılmadı. Düğüne az bir zaman kala kayınvalidem "param yok kızım, sen de bedavaya gelin geldin, çok üzülüyorum" gibi şeyler dedi. Düğünde de takı takamayacağını söyledi. Bu arada uzak birileri evlenince bulup buluşturup ufak da olsa takı takar kendisi. Neyse düğün öncesi eşimle konuştuk, kayınvalidemin boynu bükük kalmasın dedim, biz kendimiz iki bilezik aldık ona verdik, bana onları taktı. Şimdi bebek oldu, gene geldi gitti hiçbir şey yok. 4_5 parçalık bir hastane çıkışı almıştı o kadar. Her geldiğinde gene çok üzüldüğünü falan söylüyor ben de üzülmemesi için konuşup duruyorum. Ama geçen hafta kendisine 30 bin liraya araba almış. Ki hem yaşlı hem okuması yok hem de ehliyeti. Araba evin önünde duracak, bir yere gitmek isteyince oğulları gelip o arabayla onu götürecekmiş. En uzağım bile kolay kolay eli boş gelmedi. Sizce de biraz ayıp etmiyor mu. Yoksa ben mi böyle düşünerek ayıp ediyorum

Ayip etmiş. Eminim parasinda gozunuz yoktur ya da alacaklarinda. Ama bu baya bir ayip olmuş. Insan yeri gelir cocuguna yapar kendine yapmaz

Kucuk nazarlik altin alip arabasina takin

Oglunun hayat arkadasindan ve torunundan daha kiymetli arabani rabbim nazardan esirgesin diyin

Ben taki olayina karsiyim. Bir cift yuzuk aldik sozde. Once sag ele sonra sol ele. Bunun disinda tek bir en ufak sey yok... ama biri gelip sana bisey alamadim uzuluyorum diyip vicdan yaptirip araba aliyorsa bu onun terbiyesizligidir.
Valla ben de evlenirken hiç bir şey istemedim. Eşyalarımın bile bir kısmı ikinci el. Hiç bir zaman da sorun çıkarmadım. Bu son araba meselesi kırdı beni sadece. Bu da artık son nokta zaten.

Niye ayıp olsun ki senin paranla mı aldı
Canı sağolsun boş ver kendini doldurma
Zaten sana takacağı altınla ne sen zengin olursun
Ne o fakir
Kapıda dursa sanane ki...sende cimrilik et sende al
Koy kapına

Yok yok diye ağlayip, iceri atanlardan iste.... nefret ediyorum yaaa.. bizde de var böyle 1 2 kişi... yuzune vursanda anlamıyorlar maalesef....

Senden para ıstemiyosa boşver takma kafana.... bide senden isteyip alsaydi o arabayi..
Esin ne dedi bu konuda cok merak ettim??
Araba için istemedi ama kurban kesmek için olsun, başka şeyler için olsun ister arada. Açıkça istemediği zaman da sızlanır zaten. Eşim sadece annem araba almış dedi o kadar. Hiç bir şey demedi sonra konuyla ilgili. Ben de hiç açmadım.

Niye ayıp olsun ki senin paranla mı aldı
Canı sağolsun boş ver kendini doldurma
Zaten sana takacağı altınla ne sen zengin olursun
Ne o fakir
Kapıda dursa sanane ki...sende cimrilik et sende al
Koy kapına
Haklısın, o altın gelmiş gelmemiş maddi olarak dert değil. Ona güvenip yapmadık sonuçta. İşte insan güceniyor ne bileyim. Sen başının üstünde taşı, o böyle yapsın.

Haklısın, o altın gelmiş gelmemiş maddi olarak dert değil. Ona güvenip yapmadık sonuçta. İşte insan güceniyor ne bileyim. Sen başının üstünde taşı, o böyle yapsın.
Değer verdiğin kişilere gücen ona ne güceneceksin saygını koru birde güleryüz sana uzak olsun isterse cennete Burak olsun boş vermek en güzeli

Arkadaşlar merhaba.
Bir buçuk sene önce evlendim, 3 aylık bir bebeğim var. Evlenirken kayınvalidem hiç birşey yapmadı. Herşeyi eşim ve benim ailem halletti. Bunu da hiçbirimiz sorun etmedik. Gelin alışverişi falan da olmadı. Nişanda hiçbirşey takılmadı. Düğüne az bir zaman kala kayınvalidem "param yok kızım, sen de bedavaya gelin geldin, çok üzülüyorum" gibi şeyler dedi. Düğünde de takı takamayacağını söyledi. Bu arada uzak birileri evlenince bulup buluşturup ufak da olsa takı takar kendisi. Neyse düğün öncesi eşimle konuştuk, kayınvalidemin boynu bükük kalmasın dedim, biz kendimiz iki bilezik aldık ona verdik, bana onları taktı. Şimdi bebek oldu, gene geldi gitti hiçbir şey yok. 4_5 parçalık bir hastane çıkışı almıştı o kadar. Her geldiğinde gene çok üzüldüğünü falan söylüyor ben de üzülmemesi için konuşup duruyorum. Ama geçen hafta kendisine 30 bin liraya araba almış. Ki hem yaşlı hem okuması yok hem de ehliyeti. Araba evin önünde duracak, bir yere gitmek isteyince oğulları gelip o arabayla onu götürecekmiş. En uzağım bile kolay kolay eli boş gelmedi. Sizce de biraz ayıp etmiyor mu. Yoksa ben mi böyle düşünerek ayıp ediyorum
Ya boşver canım evlenirken sanki ona mı güvenip evlendin, kendi evinizi kendiniz geçindireceksiniz çocuğunuza da kendiniz bakacaksınız, sana karışmıyorsa dırdır etmiyorsa huzurunu bozmuyorsa yeter daha Ne istiyorsun boşver yapmıyorsa yapmasın takma böyle şeyleri...

Arkadaşlar merhaba.
Getireceği en fazla bir tam altında bence bunu laf etme bizden neler neler gitti hey hey

Back
X