bu arada doktor hastalanınca beni ara dedi bir işlem yapılacak mı daha ? senin doktor bişey dedi mi
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....
Canım benim doktorum cuma gunu tekrar beta hcg testi istedi sifirlandigindan emin olmak ıcın cumaya kadar adet olabilirsin dedi henüz bısey yok..bakalım cuma olsun haberleşmem tekrar adet olduktan sonra ultrasonda bakması ıcın söylicem ben emin olmak istiyorum çünkü gerçi kimyasal gebelikte genelde bısey kalmıyormuş ama bilemiyorum..sonradan mı çökecek acısı ya bugün hic iyi hissetmiyorum
artık hastalanmak istiyorummmmm
Be e olamadım normal bir sure mi bu anlamıyorum stresten patlamak üzereyim yaaaa
hafta sonu oluruz herhalde :)
Az önce kan verdim bakalım sıfırlanmis mı?bugun biraz kanamam başladı benim sen ne durumdasın?tekrar deneyecek misin ben bir iki ay ara vereyim diyorum ama emin degilim ne yapmalı acaba ?
ben kan vermedim daha yeni kırmızıyı gördüm :) doktoru arayacam ne derse artık bu arada bende şimdilik düşünmüyorum ama bu ay hormonlarımız hamile kalmaya müsait diye bal+tarçın+ çörekotu üçlüsünü 1 hafta yiyecem
Benimde degerim 4e düşmüş..ama inanılmaz sancım var senin nasıl..birde bu ay doğal yoldan hamile kalma şansımız yüksek mı gercekten ve o dediğin karışım ise yarıyor mu ben de yapayım bari belki ise yarar:)
sancım var kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum siyah koyu bişeyler gelmeye başladı tam gelsin öyle yapacam bende tahlili sperm hız hareketi düşük diye başladık yumurta kalitesizliği diye sonuç aldık artık kime neye inanacağımı şaşırdım :)
o karışımı çok deneyen var kadınlar kulübünde tesadüf okudum bişey kaybetmeyiz istersen bi bak çok konu açılmış bu bitanesi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...bal-199246rekotu-tar231305n-vesilem-oldu.html
En son mesajimdan sonra acile gittik cunku inanipmaz sancilarim oldu..kendi hastanem uzakti yakindaki devlet hastanesine gittik kanamam var dedigim halde betahcg beklicez dediler esimin israriyla kadindoguma sevk ettiler..muayene ederken buyuk iki parca dusurdum sancim hafifledi..dusuk yaptigimi soylediler..kurtaj yapicaz dediler red ettik kendi hastaneme gittim doktorum yoktu ama bilgisi dahilinde muayenede dusuk yaptigim dogrulandi kurtaj onermediler biraz daha parca var kendiliginden dusecek dediler beklicez dediler 6 hafta iliski yasak..anlayamadim demek ki bebeklerim tutunmus buyumusler gordumve dustuler..insallah bu acilarimiz mutluluklarimizin vesilesi olur hala sancim var dinleniyorum..
çokk geçmiş olsun... dün gece benimde sancım çoktu sabah parça gibi bişeyler geldi dayanamadım ağrı kesici aldım pişmanım şimdi de çok az kanamam var ne yapacam bilmiyorum doktor şehir dışındaymış pazartesiye kaldı seni duyunca korktum şimdi niye içtim ağrı kesiciyi yaaa.... bu kötü durumumuz bile nimet diyoruz rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE
benim doktorum agri kesici icebilirsin dedi ben gunde iki tane ictim baska turlu dayanamazdim ona ragmen parca geldi yine..pisman olma bence benim agrilarim dayanilmazdi hala var ama daayanacagim kadar o yuzden aksam icmicem..ama bir sorun olacagini sanmam..ucuz kurtuldunuz dedi doktor..ne biliyim gercekten cok bitkinim hakkimizda hayirlisi olsun..
çokk geçmiş olsun... dün gece benimde sancım çoktu sabah parça gibi bişeyler geldi dayanamadım ağrı kesici aldım pişmanım şimdi de çok az kanamam var ne yapacam bilmiyorum doktor şehir dışındaymış pazartesiye kaldı seni duyunca korktum şimdi niye içtim ağrı kesiciyi yaaa.... bu kötü durumumuz bile nimet diyoruz rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE
benim doktorum agri kesici icebilirsin dedi ben gunde iki tane ictim baska turlu dayanamazdim ona ragmen parca geldi yine..pisman olma bence benim agrilarim dayanilmazdi hala var ama daayanacagim kadar o yuzden aksam icmicem..ama bir sorun olacagini sanmam..ucuz kurtuldunuz dedi doktor..ne biliyim gercekten cok bitkinim hakkimizda hayirlisi olsun..
çok çok geçmiş olsun yaa... birazdan doktora gidecem karnım davul gibi doğru düzgün olmadım ben bakalım ne diyecek...
ben 12 ile ikiz doğuranı okudum forumda. ve boyle bir kaç vaka var. inş seninde öyle devam eder canım. rabbim nasip etmişse beta hcg düşükmte olsa devam eder. ama sen yine de diğer ihtimali de unutma. kimyasal gebelik olabilir. benim ilki 13 ve yükselmemişti
merhaba,
forma yenı uyeyım ve ılk mesaj atısım.Umarım atabılmısımdır de.Ben yenı tup bebek tedavısı oldum.Bugun 14.gunum.12.gun beta hcg10,15 cıktı.13.gun 12,28 ve 14.gun yanı bugun 15,30 cıktı.Durum negetıf bılıyorum ama dıs gebelık mı dıye endıselenmeye basladım.Bana yorum yapaılecek bırısı var mı acaba bu konuda.tesekkur ederım.
canım dış gebelikte değerler daha yüksek oluyor. kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek. benim ilinde 13 ile başladı. yükselmedi. sonra yoğun bir kanama oldu. tabi dr ilaçları kestirdi.
canım dış gebelikte değerler daha yüksek oluyor. kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek. benim ilinde 13 ile başladı. yükselmedi. sonra yoğun bir kanama oldu. tabi dr ilaçları kestirdi.
merhaba,
forma yenı uyeyım ve ılk mesaj atısım.Umarım atabılmısımdır de.Ben yenı tup bebek tedavısı oldum.Bugun 14.gunum.12.gun beta hcg10,15 cıktı.13.gun 12,28 ve 14.gun yanı bugun 15,30 cıktı.Durum negetıf bılıyorum ama dıs gebelık mı dıye endıselenmeye basladım.Bana yorum yapaılecek bırısı var mı acaba bu konuda.tesekkur ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?