şimdi de beta hcg çok düşük

Ne olur yardim edin bNa cok kotuyum bugun transferimin 9 , gunu
7.gun ;7.16
8.gun: 15.15
Bugunde yani 9. Gunde 24.65 cikti bi arkadasim yavas ilerliyo
gebelik yok gibi dedi.doktora gittim progestanda yuksek gebelik var diyebilmemiz icin
200 ustu olmasi lazim dedi 9.gune gore bu deger dusuk mu..sizce hamilemiyim ???
Ne olur yardim edin...moralimi bozdular

Yalnız degilsin bu rahatlatırsa emin ol bizim gibi bir sürü insan var belkide bundan sonrası iyi olacak bilemiyorum sanki dayak yemiş gibi hissediyorum

Canım sende.. Umudunu kaybetme.. Allah en kısa ve hayırlı zamanda kucağını doldursun..

canım tebrik ederim hamilesin.. değerleri güzel neden hamilelik yok dediki arkadaşın gün aşırı ikiye katlamış değerlerin maşallah Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin...moralin bozma bebeişini üzme canım..

Benim iki tane transfer oldu arkadasin 6 ay once tek transferde 9.gunde
60 larda falanmis bence seninki ilaclardan yuksek dedi.
Yani sonucta ilaclarla alakali olsa bu kadar sistemli yukselir mi
moralim cok bozuk cok korkuyorum..

Benim iki tane transfer oldu arkadasin 6 ay once tek transferde 9.gunde
60 larda falanmis bence seninki ilaclardan yuksek dedi.
Yani sonucta ilaclarla alakali olsa bu kadar sistemli yukselir mi
moralim cok bozuk cok korkuyorum..

canım bhcg öyle ilaçlardan yükselmez 5 üstü gebeliğe işaretir herkezin değerleri aynı oranda olmuyo maalesef.. ama gün aşırı ikiye katlandıysa hiç korkma Allahın izniylede inş bebeişini alırsın sağlıklı bir şekilde kucağına..sen tüp bebek merkezini arasana canım onlar daha iyi bilgi verirler..

Arkadaşın saçmalamış canım. Üzme lütfen kendini. 9. günde 24.65 in nesi kötü anlamadım. Her gün % 60 üzerinde artmış. Bu demek oluyor ki, yarın 40 a, 11.gün 60 a, 12. gün 90 a, 13. gün 130 a, 14. gün 200 e, 15. gün de 300 e çıkacak.
Ben de kimyasal gebelik yaşadım ve 15. gün ölçülen değerim 33.85 idi. Ve dr bana 50 altında olduğunda biraz sınırda oluyor demişti.
O yüzden kesinlikle diyorum ki, arkadaşın saçmalamış ve seni boş yere üzmüş.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlattin umarim tahlillerim yukselir
simdi transferin 11.gunu yeniden baktircam.umarim en az iki katina cikmistir.
Bisy daha var acaba ikiside tutmus olabilirmi kuzularin ??
Yani bu kadar degerle ikiz tutan oluyor mu cok heyecanliyim....
Meraktan catliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin herkesin yuzunu guldursun.....

Bence de değerlerin güzel artmış rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri görürsün inşallah
Benim üçüz kızlarım var 12. Gün değerim 100 çikmiştı

Bence de değerlerin güzel artmış rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri görürsün inşallah
Benim üçüz kızlarım var 12. Gün değerim 100 çikmiştı

Meryem arkadaşımız cevaplamış zaten soruyu canım. 12. gün 100 ile üçüz annesi adayıymış bak. Bu arada sen de tebrik ederim Meryemciğim. Allah tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.

İkiz olabilir mi sorusuna gelince, sanırım kese yada keseler görünmeden onu doktorlar bile bilemiyor canım. Br arkadaşım vardı, hcg değeri ikiz anne adaylarınınkinden bile daha yüksekti ama tek bebişi oldu. Sen içini rahat tut, gönlüne göre olur inşallah ama ikiz, üçüz , bir tanecik, hiç farketmez, Allah sağlıkla kucaklatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Son düzenleme:

Canım kusura bakma da arkadaşın halt etmiş değerin 2 günde iki katından da fazla artması kaç olduğundan öte katlanması önemli olan inşallah böyle katlanmaya devam eder bu arada keşke erken yapmasaymışın bebişlerini de kendini de üzmezdin canım

Canım ya, ben diğer topiğe geliyorum, sen buraya. Kalp kalbe karşıymış. Ben de aynı şeyi söyledi kızcağıza. Üzülmesin daha fazla. Ne haber ne yapıyorsun, nasıl gidiyor bebişle hayat?

12.gün test sonucum 36.03 çıktı. iki gün onra tekrar yaptırdım 41.52 yükseldi ama çok iyi ilerlemiyor kimyasal gebelik mi korkuyorum...

Benim 12.gun 44
14.gun 80
17.gun126oldu ben 126yi görünce anladım birtesrslik olduğunu daha ilk değerimde zaten umutlara dediler dört gun sonra 24e düştü degerim yani kimyasal gebelik dıs gebelik olmadığına sevindim Allah korusun ama cok üzgünüm suan umarım senin yükselerek devam eder ben kotu ornegim iyilerinde var fazla üzülme olacağına varıyor cok can yakıcı biliyorum ama bekleyip dua et bol bol

daha önce dış gebelik geçirmiştim ameliyat oldum ve sonucunda iki yıl hamile kalamadım bu ilk tüp bebek denememizdi çok ümitliydim ama bilemiyorum katlanarak devam eder mi...çarşamba günü tekrar test yapılacak

Benimde ilk denememi ve aile herkes o kadar umutluyudu ki hele esim ama olmadı..bak canım olmaz diye bisey yok hersey olabilir benim ilk degerim 44ciktiginda hemşire sevinme lütfen deger pozitif ama daha yüksek olsaydı sevin derdim dedi once cok kızmıştım ona simdi tesekkur ediyorum eğer şüphe sokmasalardi icime suan daha buyuk bir yıkım yaacaktın..olmaz diye bisey yok dünya Allah in mucizelerinde dolu duZelebilir degerlerin umudunu kaybetme ama acabanda olsun..beklemek zor Cook hem de farkindayimsu an aynı şeyi yasamış biri olarak başka kim anlayabilir ki seni ama ne olur kendini uzme su akıyor yolunu buluyor dua et en guzel yol olsun senin ki senin icin dua edicem..

arkadaslar bende ılk tup bebek denememdı.dun yanı transferımın 14. gununde test yaptırdım 1.76 cıktı sok olduk tedavı oldugum doktorum bırkacgun sonra tekrar yapalım dedı progestron hormanıma bakılacak proloktılon hormonum yuksk cıktı. tup bebek merkezı tekrar yaptırmana gerek yok dedıler ama ben ıcım rahat olsun dıye tekrar yaptıracam o kadar her tedavı surcınde ıslerımız yolunda gıtmıstı tam cumartesı yumurtam toplanmıstı ertesı gun yumurtam dollendı ve pazartesı gunu transferım oldu o kadar sasırmıstık bızım junyır sabırsız demıstık ama olmadı rabbım ısteyen herkese en kısa zamanda evlatlarını kucagına almasını nasıp etsın

görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…