şimdi de beta hcg çok düşük

9. gün 6
12. gün 21
15.gün 136
18.gün 153

önce devam et dedi doktor sonra ben pembe akıntı oldu dün diyince hepsini bırak ozaman dedi ya doktor da kararsız kaldı

Canım bence yarın progesteron ve e 2 tahlillerini yaptır. İlaçlarına da 3 gün daha devam et. (Kan gelmediği müddetçe) Sonra aynı merkezde hcg progesteron e2 gene baktır. Düşük olacağını daha çok e2 e progesteronla anlıyorlar. Benim e2 137 den 86 ya progesteron da9.6 dan 4.3 e düştü mesela hcg 35 ten 31 e düşerken.

Arkadaslar merhaba su an cok uzgunum dun butun gun agladim degerlerim bana gore cok kotu 12.gun 44 14.gun 79 17.gun 126 katlandi ama cok dusuk degil mi?doktor pazartesi ultrasona gelsin degerleri ortada gorunuyo demis..bence beni avutuyo( ilaclarimi bile birakacaktim aglayarak kullandimesim benden de uzgun anliyorum halinden en cokta ona uzuluyorum cok umutlanmistik

hiç kendini üzme kendileri bilir kalırlarsa başımızın üstünde yerleri var kalmazlarsa rabbim daha iyi olanı nasip edeceği içindir değerlerin güzel katlanması önemli zaten yüksek olması değil hiç ağlama kendini de kocanı da yıpratma bence ilaçları da bırakma bende alfabe arkadaşımın dediğini yaptım doktoru aradım ilaçlara devam o zaman dedi bir kaç gün daha sabredeceğiz....

Cavabin icin gercekten cok tesekkkur ederim,kimse anlamiyor cunku halimi ya da bana oyle geliyor bilmiyorum..haklisin hayirlisini dilemekten baska caremiz yok,esimi uzdugum icinde cok uzgunum arayip gonlunu almaliyim,insallah seninde benimde bebeklerimiz vazgecmezler..

canım değerlerin çokta düşük değil aslında gün aşırı ikiye katlanıyo nerdeyse önemli olanda ikiye katlaması zaten kendini bebeişini ve kocanıda üzme..onlar bizlerden daha hasas oluyolar bu konularda çünkü onlar bizim gibi duygularını dışa vuramıyolar..bizler çok duygusalız zaten ağlayabiliyoruz..bence değer güzel tüp bebekmi bebeişin canım belirmemişsin normal yolla bebeişse geç dölenmede olabilir..ama değerlerin ikiye katlanmış zaten herşey yolunda bence sen içini ferah tut canım..

Canimm cok teşekkürler yazdigin guZel seyler icin..evet tup bebek ilk denememiz bende kist var çikolata kıstı eşimde sorun yok,3 senelik evliyiZ ilk andan istedik bebeğimizi ama gelmedi,artık onlarca doktor muayene test tahlil tup bebeğe karar verdik..hemşire düşük dedi forumlardan baktığım kadarıyla böyle düşük degerler ile sonuc almak cok zorbilmiyorum umudum mu kalmadı yoksa kendimi kötüye mı hazırlıyorum..ağlayan biri değilim aslında ama artık birikimler patladı galiba..esimide kendimize uZdum haklisin ben anlatabiliyorum en azından aileme vs onlar kimseyle konuşamıyorlar..cok zormus hep okurdum burada ama artık ben de sizden biriyim:)insallah herkes gonlundekinin sahibi olur..ptesi ultrasona giricem dua edin ne olur bebeğim beni birakmasin ben onu hiç birakmicam çünkü..

kaç embriyo transfer edildi bilmiyorum ama eğer iki embriyo transfer edildiyse başta ikiside tutabiliyor ve biri devam etmediğinde bhcg değerlerinde istenilen artış olmuyor ama bu demek değilki gebelik yok tek embriyo devam ediyor yaşamaya ve bhcg sonradan normal değerine geliyor...

sonucundan haberdar edersen sevinirim ben hala beklemedeyim...

bir başka bahara kaldı.... hoşcakal bebeğim....

değerim 20 ye düştü belki sonucu merak edenler vardır...

Arkadaslar cok üzgünüm dört gun sonra kan degerim 24e düştü yani kimyasal gebelik dıs gebelik olmadığına sevindim çünkü bir ara ondan suphelenmislerdi ama hayallerimin yıkılmasına cooooooook üzgünüm..insallah sizlerin olumlu olur..herseyde bir hayır vardir

Simdi okudum canım aynı durumdayizzaten degerlerin düzensizlik ve dusuk olmasından bir aksilik olduğunu anlamıştım ben yok dediler etrafındakiler umut verdiler onlarında amacı beni mutlu etmekti biliyorum ama insan hissediyor..benancan insallah bundan sonra bebeklerin sana sımsıkı tutunur..insallah benimde seni cok iyi anlıyorum

geçmiş olsun mu denir ne denir bilmem ama rabbim hayırlısını versinhepimize..

daha borcunu ödemedik çocuğun bize bi selam verdi gitti...

geçmiş olsun mu denir ne denir bilmem ama rabbim hayırlısını versinhepimize..

daha borcunu ödemedik çocuğun bize bi selam verdi gitti...

Yalnız degilsin bu rahatlatırsa emin ol bizim gibi bir sürü insan var belkide bundan sonrası iyi olacak bilemiyorum sanki dayak yemiş gibi hissediyorum

( ins hiç beklemediğin anda kendiliğinden gelir bebeğin..üzüldüm..allah hayırlısıyla verir ins umudunu kaybetme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…