benim de 12. gün test sonucum 35.58, pazar günü tekrarlayacağım testi. bakalım neler olacak
inşallah benimle kalır bebeğim
9. gün 6
12. gün 21
15.gün 136
18.gün 153
önce devam et dedi doktor sonra ben pembe akıntı oldu dün diyince hepsini bırak ozaman dedi ya doktor da kararsız kaldı
inş güzel haberler verirsin bize....
inş bebeğin hep seninle olur canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş
Arkadaslar merhaba su an cok uzgunum dun butun gun agladim degerlerim bana gore cok kotu 12.gun 44 14.gun 79 17.gun 126 katlandi ama cok dusuk degil mi?doktor pazartesi ultrasona gelsin degerleri ortada gorunuyo demis..bence beni avutuyo( ilaclarimi bile birakacaktim aglayarak kullandim esim benden de uzgun anliyorum halinden en cokta ona uzuluyorum cok umutlanmistik
Arkadaslar merhaba su an cok uzgunum dun butun gun agladim degerlerim bana gore cok kotu 12.gun 44 14.gun 79 17.gun 126 katlandi ama cok dusuk degil mi?doktor pazartesi ultrasona gelsin degerleri ortada gorunuyo demis..bence beni avutuyo( ilaclarimi bile birakacaktim aglayarak kullandim esim benden de uzgun anliyorum halinden en cokta ona uzuluyorum cok umutlanmistik
canım değerlerin çokta düşük değil aslında gün aşırı ikiye katlanıyo nerdeyse önemli olanda ikiye katlaması zaten kendini bebeişini ve kocanıda üzme..onlar bizlerden daha hasas oluyolar bu konularda çünkü onlar bizim gibi duygularını dışa vuramıyolar..bizler çok duygusalız zaten ağlayabiliyoruz..bence değer güzel tüp bebekmi bebeişin canım belirmemişsin normal yolla bebeişse geç dölenmede olabilir..ama değerlerin ikiye katlanmış zaten herşey yolunda bence sen içini ferah tut canım..
Canimm cok teşekkürler yazdigin guZel seyler icin..evet tup bebek ilk denememiz bende kist var çikolata kıstı eşimde sorun yok,3 senelik evliyiZ ilk andan istedik bebeğimizi ama gelmedi,artık onlarca doktor muayene test tahlil tup bebeğe karar verdik..hemşire düşük dedi forumlardan baktığım kadarıyla böyle düşük degerler ile sonuc almak cok zorbilmiyorum umudum mu kalmadı yoksa kendimi kötüye mı hazırlıyorum..ağlayan biri değilim aslında ama artık birikimler patladı galiba..esimide kendimize uZdum haklisin ben anlatabiliyorum en azından aileme vs onlar kimseyle konuşamıyorlar..cok zormus hep okurdum burada ama artık ben de sizden biriyim:)insallah herkes gonlundekinin sahibi olur..ptesi ultrasona giricem dua edin ne olur bebeğim beni birakmasin ben onu hiç birakmicam çünkü..
Cavabin icin gercekten cok tesekkkur ederim,kimse anlamiyor cunku halimi ya da bana oyle geliyor bilmiyorum..haklisin hayirlisini dilemekten baska caremiz yok,esimi uzdugum icinde cok uzgunum arayip gonlunu almaliyim,insallah seninde benimde bebeklerimiz vazgecmezler..
kaç embriyo transfer edildi bilmiyorum ama eğer iki embriyo transfer edildiyse başta ikiside tutabiliyor ve biri devam etmediğinde bhcg değerlerinde istenilen artış olmuyor ama bu demek değilki gebelik yok tek embriyo devam ediyor yaşamaya ve bhcg sonradan normal değerine geliyor...
bir başka bahara kaldı.... hoşcakal bebeğim....
değerim 20 ye düştü belki sonucu merak edenler vardır...
Arkadaslar cok üzgünüm dört gun sonra kan degerim 24e düştü yani kimyasal gebelikdıs gebelik olmadığına sevindim çünkü bir ara ondan suphelenmislerdi ama hayallerimin yıkılmasına cooooooook üzgünüm..insallah sizlerin olumlu olur..herseyde bir hayır vardir
geçmiş olsun mu denir ne denir bilmem ama rabbim hayırlısını versinhepimize..
daha borcunu ödemedik çocuğun bize bi selam verdi gitti...
bir başka bahara kaldı.... hoşcakal bebeğim....
değerim 20 ye düştü belki sonucu merak edenler vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?