şimdi de beta hcg çok düşük

benancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
132
1
118
Kayseri
12. gün 21 çıktı
fazla umut yok araştırmalarında bu değerde hiç hamileliği devam eden görmedim bide ben açayım belki bir kaç tane çıkar ne dersiniz

12. gün 21 çıktı
fazla umut yok araştırmalarında bu değerde hiç hamileliği devam eden görmedim bide ben açayım belki bir kaç tane çıkar ne dersiniz

ben 12 ile ikiz doğuranı okudum forumda. ve boyle bir kaç vaka var. inş seninde öyle devam eder canım. rabbim nasip etmişse beta hcg düşükmte olsa devam eder. ama sen yine de diğer ihtimali de unutma. kimyasal gebelik olabilir. benim ilki 13 ve yükselmemişti

bakalım ne olacak tşk 14. gün mü tekrarlayayım 15. gün mü testi beklemeye alıştım acele etmek istemiyorum dua edin Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırla kucağına versin

Son düzenleme:
bakalım ne olacak tşk 14. gün mü tekrarlayayım 15. gün mü testi beklemeye alıştım acele etmek istemiyorum dua edin Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırla kucağına versin

Oku gun bekle yine test yap iki katına çıkması gerekir canım ins oyle olur bebeğine kavusursun

inş amin canım. sen testini 14. günü tekrarla. degerin katlayıp katlamadığı belli olsun.

bence sanını sıkma canım keşke bnde o ddeğeri görebilseydim de sabırla yükselmesini bekleseydim.bi arkadaşımın 10.gün 18 çıktı 17.gün 208 yükseldi hamile yani canını sıkma katlancak o değer meleğin seninle..

yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor :) fırtına öncesi sessizlik mi bilmem ama kırmızı kartı görene kadar ben de anne olayım ne olur ki demi :)
ikinci denemem ilkinde transfer bile olmamıştı

belki sana umut olurum dıye yazıyorum ama yınede herseyde bır hayır vardır bunu sakın aklından cıkarma! beterın beterı var arkadasım emın ol!
ben 1 dusuk, 1 dısgebelık gecırdım, 1 de negatif tup bebek.
nisan ayında tekrar yaptırdık tup bebek ve benım test gunu degerım 27 idi! sonra 2 gun aralıklarla yaptıdık, katlanarak arttı ve rabbıme cok sukur suanda 23 haftalık hamıleyım ınsallah 1 kızımız olacak!
ınsaallah senınde degerlerın saglıkla artar ve devam eder!
ama olmaz ısede vardır bır hayır, emın ol beterın beterı var!
degerın artar, düşük olur, dış gebelık olur, operasyon gecırmek zorunda kalırsın,
yada daha kalp atısı olmaz, saglıksız olur ..... dedıgım gıbı beterın beterı var,
herkes hamılelerın duası kabul olur dıyor, dilerim rabbımden senınde hakkında hayırlısı ne ıse o olsun! bılırım suanda ıcındekı duyguları senı oyle ıyı anlıyorum kı, herseyın hayırlısı olsun hakkında!

şimdi ağlarım bak ne güzel yazmışın Allah razı olsun herşeye hazırlıklıyım herkesin hikayesi burda o kadar benzer ki sadece rabbim kün fe ye kün (ol der olur) sağlıklı hayırlı evlat olacaksa kalsın benle ne diyeyim yer gök dua dediğin gibi duanız da olayım

rabbim bebeğini sana bağışlasın yüzünüz hep gülsün

İnşallah değerin kat kat katlanır rabbim yardımcın olsun
Benim 12. Gün değerim 100 çıkmıştı ama o zaman bile dr um bekleyelim katlansın demişti drlara bakma sen hep umutsuz konuşurlar allahım ol dedikten sonra olur benim üçüzlerim var üç tane kızım var allahım sana da nasip etsin anne olmayı inşallah

canım 12. gün 100 çıkan testinde mi üçüz oldu :)

benimde 7 gün geçince 5,15,11 gün geçince 20,15,13 günde 46,47,15. günde 132,6 çıktı..ben çok istiyorum çoğul gebelik inşalah nasip olur

yerim ben onları maaşallah dualarınızı eksik etmeyin çok tşk ederim

Benancım aynı şehirdeyiz sanırım muhtemelen Dr. Umuzda aynı. Bende ilk denememde hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum. Dondurulmuşlarımda tutmadı maalesef. Şimdi 3. Denemeye hazırlanıyorum. İnanıyorum ki Rabbim bu sefer ol diyecek
( inşallah)

Seni takipteyim hayırlı haberlerini bekliyorum emin ol dualarım seninle. Merakta bırakma olur mu? Allah'a emanet ol

Nasıl yok olmaz olurmu bir arkadaş 13 le başladı bir arkadaş 22 ile başladı bir arkadaş 11 le başladı daha sayarım hepside doğurdu nolcek şimdi...hiç belli olmaz değer düşüşe geçmeden olmadı bu iş diyemeyiz..
güzel haberlerini almayı diliyorum...

yıllardır asılama yaptıran arkadasım gecen 12. gününde test yaptırdı değeri 4 cıktı
ısrarla 14.gün yaptır dedim değeri 26 cıktı sonra da 240 a cıktı dün de kalp atısını duydu bebeginin
darısı basına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…