canımcım eğer erkeğinin poposunu kaldırmak istemiyorsan bir daha bu sekilde tepki verip de zemin hazırlama emi? kendini az biraz daha frenleyebilirsen hiiiiç sorun olmaz
kıskanmak kanımızda var tövbe haşa domuz değiliz ya.. ama sadece tepkilerimizi azıcık törpülersek huzurumuz kaçmaz Anlaştık?
bak kk olarak hepimiz şans diliyoruz sana.. eminim haftasonunuz istediğinden daha güzel geçecek..![]()
Sen çok yaşa arkadaşım inan tam ben yazacaktım bunu erkekleri ne kadar çok kıskanır ve bunu her defasında belli edersen o kadar popoları kalkar kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. Konu sahibi arkadaşıma da kendimden örnek vereyim. 10 yıllık evliyim ve eşimin 18 yaşlarında sadece bir kez düğünde dans ettiği daha çok kayınvalidemin gelin almak için düşündüğü bir bayan varmış çok uzaktan akrabaları ben evlendikten sonra hatta kızıma 7 aylık hamileydim bir bayramda eşimin akrabalarını ziyarete gittğimizde o bayanda oradaydı eşi ve çocuğuyla inanır mısın eşimin gözünün içine bakıyor dibine sokuluyor filan eşi orada ama adam çok saf herhalde anlamıyor ben tabii sinirden çatladım ama belli etmemeye çalıştım. Aradan 4-5 yıl geçti kayınvalidem X kişi eşini aldatmış eşi de yakalamış boşanıyorlarmış dedi bende oohhh anneciğim gelin almayı düşünüyormuşsun bir de zamanında iyiki almmaışsın yoksa haliniz evlere şenlik olurdu dedim ve ekledim hala eşimin peşinde zaten dibine girip duruyordu gördüğü yerde eskiden sevmiş bile olsa evlenmiş barklanmış hala dibine girmeye çalışıyorsa ben ilk gördüğümde ahlakından şüphe etmiştim zaten beni yanıltmadı dedim. Şimdi mi nasıl eşinden boşandı geçenlerde yine bir düğünde karşılaştık artık tamamen özgür ne de olsa yine gözleri eşimin üzerinde ama eşimin gözleri de benim üzerimde o hiç orada yokmuş gibi davranıyorum.