• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi kim haklı ben bulamadım:(

canımcım eğer erkeğinin poposunu kaldırmak istemiyorsan bir daha bu sekilde tepki verip de zemin hazırlama emi? kendini az biraz daha frenleyebilirsen hiiiiç sorun olmaz
kıskanmak kanımızda var tövbe haşa domuz değiliz ya.. ama sadece tepkilerimizi azıcık törpülersek huzurumuz kaçmaz Anlaştık?
bak kk olarak hepimiz şans diliyoruz sana.. eminim haftasonunuz istediğinden daha güzel geçecek.. :8:

Sen çok yaşa arkadaşım inan tam ben yazacaktım bunu erkekleri ne kadar çok kıskanır ve bunu her defasında belli edersen o kadar popoları kalkar kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. Konu sahibi arkadaşıma da kendimden örnek vereyim. 10 yıllık evliyim ve eşimin 18 yaşlarında sadece bir kez düğünde dans ettiği daha çok kayınvalidemin gelin almak için düşündüğü bir bayan varmış çok uzaktan akrabaları ben evlendikten sonra hatta kızıma 7 aylık hamileydim bir bayramda eşimin akrabalarını ziyarete gittğimizde o bayanda oradaydı eşi ve çocuğuyla inanır mısın eşimin gözünün içine bakıyor dibine sokuluyor filan eşi orada ama adam çok saf herhalde anlamıyor ben tabii sinirden çatladım ama belli etmemeye çalıştım. Aradan 4-5 yıl geçti kayınvalidem X kişi eşini aldatmış eşi de yakalamış boşanıyorlarmış dedi bende oohhh anneciğim gelin almayı düşünüyormuşsun bir de zamanında iyiki almmaışsın yoksa haliniz evlere şenlik olurdu dedim ve ekledim hala eşimin peşinde zaten dibine girip duruyordu gördüğü yerde eskiden sevmiş bile olsa evlenmiş barklanmış hala dibine girmeye çalışıyorsa ben ilk gördüğümde ahlakından şüphe etmiştim zaten beni yanıltmadı dedim. Şimdi mi nasıl eşinden boşandı geçenlerde yine bir düğünde karşılaştık artık tamamen özgür ne de olsa yine gözleri eşimin üzerinde ama eşimin gözleri de benim üzerimde o hiç orada yokmuş gibi davranıyorum.

pazartesi hepinize anlatıcam kızlar durumu ilgilendiniz için hepiniz saolun umarım o lafında gerçekten ciiddi değildir geçmiş olayı bizi nişanlılıkta çok yıprattı :( işin kötüsü pazaar günü akrabaları yemeğe çağırdı :(neden surat asıyo demeyin her hafta bi oğlu alıyo bi kızı yok bi hafta öteki oğlu şimdi kendi ya ben istemiyorum kocamla yanlız olmak istiyorum bazen gttikmi hizmet etmekten oturamıyrum ve heryemekte mutlaka kayınvaldem kayınpederimde çağrılıyor kalkarken hep onları beklememiz gerekiyor:( onlarda 12lere kadar oturuyor pazartesi iş var ooffff bende dedim bu hafta gitmesek oda kadın ilk defa alıyor demişti bende ama heryemeğe geliyo boşuna ahmet etmesn dedim neyse cuma bakarız demişti kesin tartışmalıyız ya aklınca bana ceza vercek götürcek:(

şimdi ben gidince yanına kocamın yine minik popocuğu kalkçak biliyom ben onu özürde dilemicek ama küste durmak istemiyorum hafta sonu geldi ne güzel istediğimiz saate kadar oturabilcez oofffff hatasını anlasa nolur sanki :((((((

Ay sen çok tatlısın ya, gerçekten akşam akşam güldüm, kızma bana güldüğüm için hakikaten çok tatlı buldum sizi. Özellikle de hafta sonu geldi ne güzel istediğimiz saate kadar oturabileceğiz sözünüzü.:)

Eşinin bir sözü çok çirkin olmuş,

Seninde vurman kötü olmuş.

1 e 1 eşitsiniz.

En iyisi sen akşam eşinden özür dile, eşinde senden.

Büyütmeye gerek yokmuş bence. Sadece bir şaka yapılmış o kadar. Keşke büyütmeseydin. Ama akşam düzelir merek etme. Bence alttan almanda yarar var :D

pazartesi hepinize anlatıcam kızlar durumu ilgilendiniz için hepiniz saolun umarım o lafında gerçekten ciiddi değildir geçmiş olayı bizi nişanlılıkta çok yıprattı :( işin kötüsü pazaar günü akrabaları yemeğe çağırdı :(neden surat asıyo demeyin her hafta bi oğlu alıyo bi kızı yok bi hafta öteki oğlu şimdi kendi ya ben istemiyorum kocamla yanlız olmak istiyorum bazen gttikmi hizmet etmekten oturamıyrum ve heryemekte mutlaka kayınvaldem kayınpederimde çağrılıyor kalkarken hep onları beklememiz gerekiyor:( onlarda 12lere kadar oturuyor pazartesi iş var ooffff bende dedim bu hafta gitmesek oda kadın ilk defa alıyor demişti bende ama heryemeğe geliyo boşuna ahmet etmesn dedim neyse cuma bakarız demişti kesin tartışmalıyız ya aklınca bana ceza vercek götürcek:(

ben anlamadım :26:
kayınpedere mı gdıyonuz her hafta ama calısan bırısnz dınlenmek hakkınız evınızde vakıt gecırmek ıstıyorsunuz gıtmezsnz ınsallah :)

pazartesi direk burdayım yazıcam ama umarım sorun olmaz üüff pazar günü içinde yine akrabaları yemeğe çağırdı gitmek istemiyorum ooff:(( sıkıldım artık tamda diyodum bugün söylerim gitmeyelim diye bide ona surat asar şimdi mecbur gitmek zorunda kalcaz uuffffff :((((((

şuan için ben olsam ses etmem..
öbür haftalarda bu konuda ters çıkarsın :)
düzelicek herşey eminm ben..
daha yeni evlisinz.. inşallah bugün gülerek uyuyacaksnz :) bol şanslaar

Sen çok yaşa arkadaşım inan tam ben yazacaktım bunu erkekleri ne kadar çok kıskanır ve bunu her defasında belli edersen o kadar popoları kalkar kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. Konu sahibi arkadaşıma da kendimden örnek vereyim. 10 yıllık evliyim ve eşimin 18 yaşlarında sadece bir kez düğünde dans ettiği daha çok kayınvalidemin gelin almak için düşündüğü bir bayan varmış çok uzaktan akrabaları ben evlendikten sonra hatta kızıma 7 aylık hamileydim bir bayramda eşimin akrabalarını ziyarete gittğimizde o bayanda oradaydı eşi ve çocuğuyla inanır mısın eşimin gözünün içine bakıyor dibine sokuluyor filan eşi orada ama adam çok saf herhalde anlamıyor ben tabii sinirden çatladım ama belli etmemeye çalıştım. Aradan 4-5 yıl geçti kayınvalidem X kişi eşini aldatmış eşi de yakalamış boşanıyorlarmış dedi bende oohhh anneciğim gelin almayı düşünüyormuşsun bir de zamanında iyiki almmaışsın yoksa haliniz evlere şenlik olurdu dedim ve ekledim hala eşimin peşinde zaten dibine girip duruyordu gördüğü yerde eskiden sevmiş bile olsa evlenmiş barklanmış hala dibine girmeye çalışıyorsa ben ilk gördüğümde ahlakından şüphe etmiştim zaten beni yanıltmadı dedim. Şimdi mi nasıl eşinden boşandı geçenlerde yine bir düğünde karşılaştık artık tamamen özgür ne de olsa yine gözleri eşimin üzerinde ama eşimin gözleri de benim üzerimde o hiç orada yokmuş gibi davranıyorum.

ne derler canım bir musibet bin nasihatten iyidir..
ama sende özgüvenli akıllı bir eş olarak tavrını korumuşsun
bitter de şimdi aklını kullanacak ve sorununu alt edecek :48:

ben anlamadım :26:
kayınpedere mı gdıyonuz her hafta ama calısan bırısnz dınlenmek hakkınız evınızde vakıt gecırmek ıstıyorsunuz gıtmezsnz ınsallah :)

yok canım 2 aydır her pazar eşimin akrabaları yemeğe çağrıyo ama akrabaların hepside o yemeğe geiyo atıyorum bugün yengesinin kızı alıyor önümüzdeki hafta oğlu sonra öteki kızı bide her yemeğe çağıranların hepsi geliyo yemekler 30 kişiden aşağı olmuyo sıkılmıyorlarmı bilmem işin kötüsü hepsini benimde yemeğe almam lazım offf offfff:(((((

Ay sen çok tatlısın ya, gerçekten akşam akşam güldüm, kızma bana güldüğüm için hakikaten çok tatlı buldum sizi. Özellikle de hafta sonu geldi ne güzel istediğimiz saate kadar oturabileceğiz sözünüzü.:)

1 e 1 eşitsiniz.

evet esıtlemısler valla dogru tespıt en ıyısı konu sahıbı bu aksam yemek yapsın kocasıyla barıssın,
bn olsam gder yakasına yapısır ozur dıletırım sonrada kendım ozur dılerım:1:

aaah canm aahh..
bende sinir oluyorum bu tür yemeklere..
hiç mi yemek yemedik sankii :26:
sanırım bu durumların üstesnden sadece cilve yaparak gelebilirz..
ben başarıyorum sizinde başarmanız dileğyle :/

Yaşadıklarımdan anladığım birşey var ki o da kaldıramadığın şeylerin üzerine gitmeyeceksin. Benimkisi kız meselesi değil, annesinden bahsedince sinirlerim zıplardı, bahsetme bana derdim :) Şimdi ahh canım annecim diyorum, yine sinirleniyorum (bana yapmadığı kalmadı) ama belli etmiyorum. Bi arkadaş güzel söylemiş, eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma diye, Sen bişey olmamış gibi konuş bence, ama kırgınım bir özür dilemelisin falan da dersin.. Uzatma hiç, zira uzatırsan başka kavgalarda bu konu çoookkk açılır.

1 e 1 eşitsiniz.

ben fazla uykuyu seven biriyim eşimde çok rahatsız bu durumdan:)))):))):)))eşimde haliyle adam akşamları uyurum diye ışığı kapatmıyor:)))

aaah canm aahh..
bende sinir oluyorum bu tür yemeklere..
hiç mi yemek yemedik sankii :26:
sanırım bu durumların üstesnden sadece cilve yaparak gelebilirz..
ben başarıyorum sizinde başarmanız dileğyle :/
CAnım bide çok kalabalık bi aile benmkiler:( allahım vıcık vıcık sinirlerim tepeme geliyo bide mutfağa gidiyosun içerdekilerin ddedikosunu yapıyolar içeri gidiyon birbirlerini öpüp kokluyolar eşime dedim ne sahtekar sülalen var neden dedi anlattım çok güldü tabi bırak altı:))) sonra kzdı üff şaka yaptım dedim sıkıldım vallaa aile saadetinden.(

yok canım 2 aydır her pazar eşimin akrabaları yemeğe çağrıyo ama akrabaların hepside o yemeğe geiyo atıyorum bugün yengesinin kızı alıyor önümüzdeki hafta oğlu sonra öteki kızı bide her yemeğe çağıranların hepsi geliyo yemekler 30 kişiden aşağı olmuyo sıkılmıyorlarmı bilmem işin kötüsü hepsini benimde yemeğe almam lazım offf offfff:(((((

sende bu haftamı cagırcan ?
kotu oluyomus olede ya 30 kısı cok yanı
kızma ama ıst daysan yemege yardıma gelım :) baska fıkrım gelmedı bu konuda

CAnım bide çok kalabalık bi aile benmkiler:( allahım vıcık vıcık sinirlerim tepeme geliyo bide mutfağa gidiyosun içerdekilerin ddedikosunu yapıyolar içeri gidiyon birbirlerini öpüp kokluyolar eşime dedim ne sahtekar sülalen var neden dedi anlattım çok güldü tabi bırak altı:))) sonra kzdı üff şaka yaptım dedim sıkıldım vallaa aile saadetinden.(

ıyyyğğğ şaka gibi yaa..
eşinnde sıkılması dileyiğle canm benm başka çözüm yok

sende bu haftamı cagırcan ?
kotu oluyomus olede ya 30 kısı cok yanı
kızma ama ıst daysan yemege yardıma gelım :) baska fıkrım gelmedı bu konuda

yok bu hafta dün hafta alanın kız kardeşi alıyor sülale karman çorman artık bi ara ben alcam ama yaza kısmetse artık bu hafta yemekte söylicem zaten bundan sonraki yemeklere katılamıcam kursum başlıyo dicem tabi yok böle bişi eşimede dicem böyle yapalım çnkü çok sıkılıyorum gttiğimde resmen sürü gibiler :((( hiç şöyle 6 kişi çağırıp yemek yenmiyo sülale boyu ben kendi ailemi bile hafta içi görüyorumki hafta sonu bize kkalsın yetti artık canımaa:(

yok bu hafta dün hafta alanın kız kardeşi alıyor sülale karman çorman artık bi ara ben alcam ama yaza kısmetse artık bu hafta yemekte söylicem zaten bundan sonraki yemeklere katılamıcam kursum başlıyo dicem tabi yok böle bişi eşimede dicem böyle yapalım çnkü çok sıkılıyorum gttiğimde resmen sürü gibiler :((( hiç şöyle 6 kişi çağırıp yemek yenmiyo sülale boyu ben kendi ailemi bile hafta içi görüyorumki hafta sonu bize kkalsın yetti artık canımaa:(

haklısın bu konuda calısan bı bayan olarak zor olur anlıyorum esın ne der bu kurs yalanına acaba

ıyyyğğğ şaka gibi yaa..
eşinnde sıkılması dileyiğle canm benm başka çözüm yok

canım eltim diyoki sen yine çok iyisin biz 5 gün çıkmıyoduk ama o mesafeyi koymuş gitmiyo kimseyee onla konuştuk biraz zaman alır ama olur dedi eşim memnun değil ama napsın anne baba gitmedikmi surat asıyor geçen hafta giderken kış geldi artık sıkıldım ben git gellerden dedim kayın valdemle kayınpederim arabadaydı kızım ne güzel yemek yapmıyon dedi bende ben yemek yapmaktan rahatsız değilim dedim keşke banada herhafta böle yapsayddı birileri dedi bende hemen lafımı söledim ben çalışıyorum ya haftada belli günler keyifli yemek yiyoruz onuda saolsunlar sülale boyu geçiriyoruz iki aydır dedim yemekte öteki yengeside yemeğe çağrınca kv. hemen gelirler tabi dedi sinirlerim tepeme geldi bilmiyorum şuanda söz vermeyelim gelirsek haber veririz dedim çıkıştada eşime dile getirdim durumu oda ben dile getiririm sen sıkma canını dedi baakalım nolcak bu haftaa...

''yeter ya madem seviyorum aşığım ozaman düzgün davran unuttur'' :53::53:

eşin eski sevgilisi için sana bu lafı söylüyo ve sen hala acaba bende hata varmı die düşünüosun çok şaşırdım :53:

sanırım bende hata varya bu karıkoca ilişkilerinde .. benim eşim bana böyle bi laf etse taksiye atladıgım gibi terk ederim o eve sürüm sürüm süründürür öyle dönerim hayret:53:

Back
X