• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi nasıl karşılaşacağız? Beklemek zormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendi resmimi koydum bu sefer reddederse uğraşmam da belirsizlikte kalmak kötü yani gayet olumlu gidiyordu geçen gün.

yaratayım da nasıl ve nerede tek ortak noktamız kurstu.
Kabul etmezse zaten odun erkek kategorisine dahil edebilirz hemen..
Olmadı için rahat etmezsede konuşursun, çekersin isyan bayrağını bilader senin derdin ne, güldün, baktın ettin devamını niye getirmedin dersin, yada işte işin en türkçesi ile s.... edersin..

Kabul etmezse zaten odun erkek kategorisine dahil edebilirz hemen..
Olmadı için rahat etmezsede konuşursun, çekersin isyan bayrağını bilader senin derdin ne, güldün, baktın ettin devamını niye getirmedin dersin, yada işte işin en türkçesi ile s.... edersin..

hah işte onu yapmak istiyorum. o bir türk kadını isyanını görsün. öyle kıvır evir çevir sonra ne ala ya madem bakma fingirdeşme bilader. böyle bir şey yaparsam benim hocaya yetiştirir mi dersin gerçi ne dicek fingirdedim de çemkirdi mi dicek peh bir de diğer kutusuna düşmeden mesaj atmanın yolunu biliyor musun?

hah işte onu yapmak istiyorum. o bir türk kadını isyanını görsün. öyle kıvır evir çevir sonra ne ala ya madem bakma fingirdeşme bilader. böyle bir şey yaparsam benim hocaya yetiştirir mi dersin gerçi ne dicek fingirdedim de çemkirdi mi dicek peh bir de diğer kutusuna düşmeden mesaj atmanın yolunu biliyor musun?
Aynen, İtalyan oyununa karşı Türk işi cevap.. Türkün gücünü görsün!
Ayrıca dediğin gibi hocaya dese ne yazar, o konuşurda sen susar mısın sanki..
Ya aslında hiç alaka olmayınca diğere düşüyo ama ortak arkadaş yada ne bileyim istek gönderme falan olunca direk gidebilir ama tam emin değilim.. Birkaç kişiye sorayım öğrenince haber ederim..

deliliğe vurdurmak en güzel yaptığım şeydir ama mesaj atsam diğer kutusuna düşmez mi?
evet düşer ama hiç mi bilgisayardan girmeyecek bu adam face.e. illaki görecek o mesajı. arkadaşlık isteğin bekliyormuş nasılsa kuzu kuzu. yanında mesajında bekleyiversin nolcak ki :KK24:
bu arada face i aktif olarak kullandığına emin misin?

Aynen, İtalyan oyununa karşı Türk işi cevap.. Türkün gücünü görsün!
Ayrıca dediğin gibi hocaya dese ne yazar, o konuşurda sen susar mısın sanki..
Ya aslında hiç alaka olmayınca diğere düşüyo ama ortak arkadaş yada ne bileyim istek gönderme falan olunca direk gidebilir ama tam emin değilim.. Birkaç kişiye sorayım öğrenince haber ederim..

valla çok iyi olur önceden paralı sistemi vardı bunun bi miktar para ödüyordun gelen kutusuna düşüyordu ama facebook da değişti çok memnun olurum canım :))

evet düşer ama hiç mi bilgisayardan girmeyecek bu adam face.e. illaki görecek o mesajı. arkadaşlık isteğin bekliyormuş nasılsa kuzu kuzu. yanında mesajında bekleyiversin nolcak ki :KK24:
bu arada face i aktif olarak kullandığına emin misin?

yok değilim ya geçen sefer görmesi iki haftayı bulmuştu

Bence sen iki defa ekleyerek adım atmışsın. Sonraki hamleyi ondan bekle, en azından yeniden karşılaşıncaya kadar

valla çok iyi olur önceden paralı sistemi vardı bunun bi miktar para ödüyordun gelen kutusuna düşüyordu ama facebook da değişti çok memnun olurum canım :))

yok değilim ya geçen sefer görmesi iki haftayı bulmuştu

o uygulamadan hiç haberim yok, ama benim ekli olmadan normal olarak konuşmuşluğumda var :)
bir kaç arkadaşa mesaj attım dönünce haber vericem :))

kendi resmimi koydum bu sefer reddederse uğraşmam da belirsizlikte kalmak kötü yani gayet olumlu gidiyordu geçen gün.

yaratayım da nasıl ve nerede tek ortak noktamız kurstu.

Hiç mi iletişim kurabileceğin bir yol, arkadaş, tanıdık yok ?
Eldeki tüm verileri kullan, imkanları zorla kalbini öyle attırıyorsa.
Öle türk filmi gibide "yok o msj atsın, yok o gelsin" deme sakın !
Hülya koçyiğit, türkan şoray 20 sene kaybetti böyle yapa yapa

;)

Bence sen iki defa ekleyerek adım atmışsın. Sonraki hamleyi ondan bekle, en azından yeniden karşılaşıncaya kadar

doğru diyorsun daha ne yapayım anlık bir hışımla açtım konuyu, üzüldüm ondan.

o uygulamadan hiç haberim yok, ama benim ekli olmadan normal olarak konuşmuşluğumda var :)
bir kaç arkadaşa mesaj attım dönünce haber vericem :))

gerizekalı değil ya ismimi de aldı ne halt etmeye aldıysa.
her neyse reddetme ihtimaline karşı bir çemkirme planı yapayım ben de şimdiden... çok iyisin canım bu arada sağol
bana da atan olmuştu öyle ama nasıl yaptılar bilmiyorum

Hiç mi iletişim kurabileceğin bir yol, arkadaş, tanıdık yok ?
Eldeki tüm verileri kullan, imkanları zorla kalbini öyle attırıyorsa.
Öle türk filmi gibide "yok o msj atsın, yok o gelsin" deme sakın !
Hülya koçyiğit, türkan şoray 20 sene kaybetti böyle yapa yapa

:KK66:

attırıyor valla yılı geliyor eşimden ayrılalı beri ilahi ya güldüm hiç gülesim yokkenson laflarına
ben girişkenimdir canım zaten girişeceğim de yol olsa..

kurstan mail adresini bulsan?
yine bişey sorma bahanesiyle...

bizim hocayla arkadaş gibiyiz ona söylemeyi düşündüm ama bilemiyorum işler karışır o zaman da :(

Boşver ya platonik takılmanın heyecanı daha güzel bence.
Ay baktı mı, gördü mü, acaba onun da ilgisi var mı demek :KK37:

Daha yeni bosandin biraz sure verseydin kendine toparlanmak icin keske..

Yine de illa olacaksa da bence bi kadin olarak bu kadar pesine dusme, reddettigi halde tekrar arkadas talebi yollamak falan gibi. Itici gozukursun. (Annenle foton olsa da seni tanimistir zaten) Bi erkek ilgileniyosa bi sekilde ulasir, ilgilenmiyosa da bosa ugrasma degmez

bence biraz daha bekle:)
aslında bekleme işine gücüne bak
olacaksa döner dolaşır olur gibi geliyor
az biraz zaman geçsin de yine duyguların aynıysa bir yol ara bence:)

Boşver ya platonik takılmanın heyecanı daha güzel bence.
Ay baktı mı, gördü mü, acaba onun da ilgisi var mı demek :KK37:

yok ya flörtleşmeyi daha çok sevmiştim ben açıkçası

Daha yeni bosandin biraz sure verseydin kendine toparlanmak icin keske..

Yine de illa olacaksa da bence bi kadin olarak bu kadar pesine dusme, reddettigi halde tekrar arkadas talebi yollamak falan gibi. Itici gozukursun. (Annenle foton olsa da seni tanimistir zaten) Bi erkek ilgileniyosa bi sekilde ulasir, ilgilenmiyosa da bosa ugrasma degmez

sıkıldım artık asude zaten eşimle ayrılalı 1 yılı buluyor neredeyse resmi olmasa da ama esas itici olan kendisi yav zaten adımı almıştı ilgisi varsa gelir mi diyorsun

doğru diyorsun daha ne yapayım anlık bir hışımla açtım konuyu, üzüldüm ondan.

gerizekalı değil ya ismimi de aldı ne halt etmeye aldıysa.
her neyse reddetme ihtimaline karşı bir çemkirme planı yapayım ben de şimdiden... çok iyisin canım bu arada sağol
bana da atan olmuştu öyle ama nasıl yaptılar bilmiyorum
Rica ederim ne demek, evet her şeye karşın bi b planın olsun :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X