Şimdi ne yapayım?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?

Yine tereliye ve o eşinin ailesi

Yok gitme ne gereği var zaten
Milletin canını sıkıp huzursuzluk çıkarırsın gibi
Davet ettiler yine suçlu oldular
Bu mu davet şaka mı yapıyorsunuz yada davet nasıl edilir onlar gibi haberiniz yok.

Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Ne şekilde davet etmesini bekliyordunuz ?
Gün saat yer tarih bildirmli bir davet mi ?
Neden dünyanın eksenine kv ve görümceni bu kadar koydun ki ?
Başka bir amacın gayen hobin vs yokmu ?

Heh okudum . Şimdi insanlar çağırmış özensiz bi davet demişsin özenli olması için ne olması gerekiyordu?
Yani insanlar bi kuru ekmek mi koydu ki önüne, bu ne önyargı ? Daha sofrayı görmemişsin be bacım. Sen heralde düşkünsün biraz boğazına . Korktun bişey yiyemicem aç kalıcam diye :confused:
Gitme kız boşver evde yap zeytinyağlıları kendin ye :-)

Ya ne güzel bir önden haber ediliyor
Uygun günü gelince,bir iki gün öncesinden elbette haber edecekler
Sen niye bujadar kafana takıyorsun
Hasta olacaksın bak
Hayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.

Hayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.
Evet aynı gün olmaz davet
Blrgün önceden haber edilmeli
Aynı gün içinde başla yere gidilebilir burda haklısın da
Yani bu davet oldu bittimi
Yoksa yeni bir davet mi?
Anladığım kadarıyla yeni bir davet ?

Ciddimisin sen ?
Yemekleri kaldırabilirdin dolaba ve davete gidebilirdin
Sonra ikinizi çağırıyorlar neden tek eşiniz gidiyor ?yaptığınız saygısızlık olmuyor mu ?
Benim yerimde olsan çatlar ölürdün heralde
Benim kv kaynımı görümcemi eşleriyle eşimi tek çağırdı davete

Ciddimisin sen ?
Yemekleri kaldırabilirdin dolaba ve davete gidebilirdin
Sonra ikinizi çağırıyorlar neden tek eşiniz gidiyor ?yaptığınız saygısızlık olmuyor mu ?
Benim yerimde olsan çatlar ölürdün heralde
Benim kv kaynımı görümcemi eşleriyle eşimi tek çağırdı davete
Aaa çok ayıp etmiş gerçekten

Back
X