Şimdi ne yapayım?

Aaa çok ayıp etmiş gerçekten
Umrumda değil
Onlara bir muhtaçlığım yok ekmeğimi aşımı vermiyorlar ya
gitsem daha çok moralim bozulup sahte davranışlara yapmacıklara maruz kalacağım
Eşim rahatsızlandı bu borç sorunları yüzünden panik atak olmuş
Eşime mesajlar yazmışlar sakın ihmal etme dikkat et kendine vs vs
Bende belimden rahatsızım yıllardır vay efendim yalan söylüyormuşum ,çürükmüşüm ben vs vs dr a para döküyormuşum

Valla biz analarımızdan davet beklemiyoruz. Arıyoruz iftara sizdeyiz diyoruz. Kendi anneme de eşimin annesine de. Abartmayın artık.
Her şeyden bir şey çıkarma artık. Bak gerçekten hayatın zindan olmuyor mu? Allah korkusu yok mu?
Bende annemlere anne bugün size geliyorum derim yada anne bize yemege gelin derim o kadar
Sofrada ogün ne varsa onu yeriz bir kase çorba kuru ekmekde olsa mühim olan aynı sofrada beraber oturmak değil mi dir ?

Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Amaç birlikte yemek yemekse illâ kurdelalı bi sofra mi hazırlamaları gerekiyor. Ne kadar küçük detaylarla hayatı kendinize zindan ediyorsunuz.
Onlar bi gün dediyse siz de şu gün musaitiz geliriz deseydiniz madem.

Geçen hafta sizi akşam için iftara davet etmişler ,siz yemeğimiz var diyip (zaten iftar davetini kabul eden insanlar evde yiyecek ekmeği olmadığı için davete icabet ediyor) gitmemissiniz.Ertesi gün siz bir yere davetli olduğunuz için eşiniz yalnız (o gün de eşinize yapsaydiniz keşke yemek) gitmiş.İnsanlar ayıp olmasın diye "bir gün iftara bekleriz" demişler .Yoksa bu davranışınızdan sonra sizi istemiyorlardır.Belki eşiniz Tereliye de gelmek istiyordu demiştir.Butun bu olaylardan sonra neden bana gün bildirmiyorlar dediğinize göre siz de gitmek için can atiyorsunuz

Senin yaşama amacın nedir ?
Bir hiç gibisin .
Oksijen israfı resmen bu vatana millete hiç bir katkın yok , varsa yoksa eşinin ailesi .
Sizin gibi insanları biz besliyoruz işte çalışıp didinip ...
Ama sen çalışamazdın demi günahtı kadınlara çalışmak esin izin vermiyordu .
Cahil insan .

Senin yaşama amacın nedir ?
Bir hiç gibisin .
Oksijen israfı resmen bu vatana millete hiç bir katkın yok , varsa yoksa eşinin ailesi .
Sizin gibi insanları biz besliyoruz işte çalışıp didinip ...
Ama sen çalışamazdın demi günahtı kadınlara çalışmak esin izin vermiyordu .
Cahil insan .
Minibüs e binmesine de izin vermiyor ama hanım kızımız bu konuda insiyatif kullaniyor

Minibüs e binmesine de izin vermiyor ama hanım kızımız bu konuda insiyatif kullaniyor
Birde dinden imandan bahseder bunlar bizi beğenmezler .
Biz besliyoruz haberleri yok .
Cahil toplumun bir parçası işte .
Tek derdi kv , görünce ya bir insan bu kadar boş olur mu ?
Şunları görünce acıyorum ülkemin haline .
Bıkmadan usanmadan konu acıyor tek derdi bu .
Allah başka dert versin bunlara hakkaten versin .

Birde dinden imandan bahseder bunlar bizi beğenmezler .
Biz besliyoruz haberleri yok .
Cahil toplumun bir parçası işte .
Tek derdi kv , görünce ya bir insan bu kadar boş olur mu ?
Şunları görünce acıyorum ülkemin haline .
Bıkmadan usanmadan konu acıyor tek derdi bu .
Allah başka dert versin bunlara hakkaten versin .
Sen beni nasıl besliyormuşdun hayırdır yediğim ekmeği içtiğim suyu sen mi veriyorsun hadsizlik yapma edepli ol şimdi bak işine birazcık karakter sahibiysen konularıma tek yorum dahi yapmazsın.

Ne yapacaktı kadın? Senin için altin yaldızlı davetiye mi bastıracaktı ?

Esimin ailesi ne günah işledi acaba da Rabbim seni verdi onlara :KK51:
Şu gün gelin diyebilir gelin ne demek birgün öyle gidecektik gelmeyin yemek yok dedi geçen sene eee yani...

Sen beni nasıl besliyormuşdun hayırdır yediğim ekmeği içtiğim suyu sen mi veriyorsun hadsizlik yapma edepli ol şimdi bak işine birazcık karakter sahibiysen konularıma tek yorum dahi yapmazsın.
Yaparım öylede bir yaparım ki .
Bomboş bir insansın.
Saçma sapan konularla bu formu meşgul ediyorsun.
Daha önceki konularında ki cahil söylemlerin de ele veriyor seni zaten .
Yok çalışmak günah yok minibüse binmiyorum ..
Ölmeden önce dünyaya yararım olsun diye bir şeyler yap .
Tek yaptığın nefes alıp vermek olmasın .
Sende o kadar edeplisin ki bana edepten bahsediyorsun büyüklerine zerre saygısı olmayan takıntılı bir insansın .

Şu gün gelin diyebilir gelin ne demek birgün öyle gidecektik gelmeyin yemek yok dedi geçen sene eee yani...
Tamam iste kadın önden bilgilendirme yapmış. Günü netleşince 1 2 gün önce arar.
Ayrıca sen eşinin ailesini sevmiyorsun, görüşmek de istemiyorsun, her gittiğinde de huzursuzluk çıkaran birisin ne diye sana özen gösterilmesini bekliyorsun ?

Yaparım öylede bir yaparım ki .
Bomboş bir insansın.
Saçma sapan konularla bu formu meşgul ediyorsun.
Daha önceki konularında ki cahil söylemlerin de ele veriyor seni zaten .
Yok çalışmak günah yok minibüse binmiyorum ..
Ölmeden önce dünyaya yararım olsun diye bir şeyler yap .
Tek yaptığın nefes alıp vermek olmasın .
Sende o kadar edeplisin ki bana edepten bahsediyorsun büyüklerine zerre saygısı olmayan takıntılı bir insansın .
Büyük olana saygım var haketmeyene olmayana yok senin gibi insanlarda dahil buna seni görmüyorum güle güle.

Tamam iste kadın önden bilgilendirme yapmış. Günü netleşince 1 2 gün önce arar.
Ayrıca sen eşinin ailesini sevmiyorsun, görüşmek de istemiyorsun, her gittiğinde de huzursuzluk çıkaran birisin ne diye sana özen gösterilmesini bekliyorsun ?
Ben gittiğimde birşey yapmıyordum annesi boş boş konuşuyordu herşeye şahit olmuş gibi konuşmayın lütfen.

Büyük olana saygım var haketmeyene olmayana yok senin gibi insanlarda dahil buna seni görmüyorum güle güle.
Senin ben görmemen şuan odamda ucan sineğin beni gormemesiyle es değer:)
Gerçekten senin yakınında ki insanlara sabır diliyorum .
Birde bu kadar cahillik beni zehirleyecegi için konundan çıkış yapıyorum .
Yine de senin için iyi dilekte bulunacağım .
Bulunuyorum ; Allah sana en tezindendir bir adet beyin versin, amin.

Back
X