Şimdi ne yapayım?

O kadar tuhaf şeylere takılıyor ve bunları kafanda kurguluyorsun ki tüm hayatı kocasından ve evliliğinden ibaret bir kadından başka hiçbir şey değilmişsin izlenimi veriyorsun. İnsanlar da burada seni ciddiye almıyor artık farkındaysan. umarım düzelirsin

Ben gittiğimde birşey yapmıyordum annesi boş boş konuşuyordu herşeye şahit olmuş gibi konuşmayın lütfen.
Sen geçen de konu açmadın mi. Kv nin komşusu bisiler dedi diye eşini doldurup üzerine salmadın mi kadının??

Yahu sen ne anlatıyorsan burada ona gore yorum yapıyoruz.

Biz senin konularını kafamızdan uydurmuyoruz.

Esinin ailesi sana iyi bile davranıyor. Allah sabır versin o insalara.

Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Bikaç kere okudum ama tam anlayamadım açıkçası
Eşinizin ailesi size “bir gün iftara gelin” dediği için kızdınız sanırım
Gün vermediği için ...
Evet anladım
Peki son cümle? Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünüyorum derken
Orayı anlamadım

O kadar tuhaf şeylere takılıyor ve bunları kafanda kurguluyorsun ki tüm hayatı kocasından ve evliliğinden ibaret bir kadından başka hiçbir şey değilmişsin izlenimi veriyorsun. İnsanlar da burada seni ciddiye almıyor artık farkındaysan. umarım düzelirsin
Ya buradaki bir takım kişiler beni ciddiye alsa ne olur almasa ne olur herkesin uslubu belli ne olduğunu ortaya koyuyor.Ben beni anlayan insanlara derdimi anlatıyorum gerisi boş yorum.

Bikaç kere okudum ama tam anlayamadım açıkçası
Eşinizin ailesi size “bir gün iftara gelin” dediği için kızdınız sanırım
Gün vermediği için ...
Evet anladım
Peki son cümle? Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünüyorum derken
Orayı anlamadım
Planladığım yemekleri yapacağım yani görsün öğrensin belli ki bilmiyor davet ne diye.

Sen geçen de konu açmadın mi. Kv nin komşusu bisiler dedi diye eşini doldurup üzerine salmadın mi kadının??

Yahu sen ne anlatıyorsan burada ona gore yorum yapıyoruz.

Biz senin konularını kafamızdan uydurmuyoruz.

Esinin ailesi sana iyi bile davranıyor. Allah sabır versin o insalara.
Aynı gün eşimin annesi gelip kapıda hesap sordu bana niye gitmiyorum diye kendi kazdığı kuyuya kendi düştü yani...

Ya buradaki bir takım kişiler beni ciddiye alsa ne olur almasa ne olur herkesin uslubu belli ne olduğunu ortaya koyuyor.Ben beni anlayan insanlara derdimi anlatıyorum gerisi boş yorum.
Buradaki insanların düşüncelerini önemsemiyorsan niçin fikirlerini merak ediyorsun? Konularının çoğunda önceki konularına aşina olan kadınlar seni tiye alıyorlar. Nitelikim onların hemen hemen hepsine de yaptıkları yorumlardan ben aşinayım ve genelde hepsi akıl yolunda tavsiye veren insanlar. Bence boş olan sana yapılan yorumlardan ziyade senin konuların..

Buradaki insanların düşüncelerini önemsemiyorsan niçin fikirlerini merak ediyorsun? Konularının çoğunda önceki konularına aşina olan kadınlar seni tiye alıyorlar. Nitelikim onların hemen hemen hepsine de yaptıkları yorumlardan ben aşinayım ve genelde hepsi akıl yolunda tavsiye veren insanlar. Bence boş olan sana yapılan yorumlardan ziyade senin konuların..
Beni anlayan insanların yorumları önemsediğim için paylaşıyorum.Konularım boşsa okumadan geçebilirsiniz.

Arkadaşlar
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum
Şuan tarafsızca yorum yapmam gerekirse ...
Ay sen takıntılısın
Ay seni iyi çekiyolar
Forumu meşgul ediyorsun vb söylemlerde bulunarak kimsenin kimsenin hakkını gasp etmesine hakkı yok
X veya y kim olursa olsun
Herkesin burda ağzının tadıyla konu açmaya hakkı var
İnsanları şuanki veya geçmişindeki dertleri ile vurmaya kimsenin hakkı yok olamaz da
Olabilir herhangi bir konu sahibi saçmalayabilir
Takıntı yapabilir
Bdv kurallarında da belirtildiği gibi
Her konuya yorum yaZmak zorunda değilsiniz

Senin gerçekten şu hayatta başka hiç ilgilendiğin konu bir uğraşın yok mu evde oturup acaba bugün kaynanamın nesine taksam diye kurup burada mı alıyorsun soluğu yok yani çağırsalar kabahat çağırmasalar kabahat yahu kadın müsair zamanınızda gelin demiş bunu bile mübarek gün nasıl böyle kötü yorumlayabiliyorsunız hayret.

Laf olsun diye neden desin ki mesela biz yarın akşam müsaitiz der gidersin yok gelmeyin mi.diyecek Allah aşkına.. yok siz çağıracakmışsınızda sofra kuracakmışsınız da falan daha tam görüşmeye bile karar vermiş değilsiniz valla sabır versin Allah eşinizin ailesine

Ayrıca çağırmak değil niyeti demişsin çağırmış şu gün gelim demiş yemeğim var bilmem ne deyip gitmemişsin bakmış ki. gün verince olmuyor senin müsaitliğine göre çağırmış daha ne yapsın o kadat yaptıklarına kadın melek valla

Son düzenleme:
Beni anlayan insanların yorumları önemsediğim için paylaşıyorum.Konularım boşsa okumadan geçebilirsiniz.
Valla yapılan bu kadar yorum içinde emin ol seni ciddiye alan ve en işe yarayan yorum benimkiler ama tabi sen bilirsin

Arkadaşlar
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum
Şuan tarafsızca yorum yapmam gerekirse ...
Ay sen takıntılısın
Ay seni iyi çekiyolar
Forumu meşgul ediyorsun vb söylemlerde bulunarak kimsenin kimsenin hakkını gasp etmesine hakkı yok
X veya y kim olursa olsun
Herkesin burda ağzının tadıyla konu açmaya hakkı var
İnsanları şuanki veya geçmişindeki dertleri ile vurmaya kimsenin hakkı yok olamaz da
Olabilir herhangi bir konu sahibi saçmalayabilir
Takıntı yapabilir
Bdv kurallarında da belirtildiği gibi
Her konuya yorum yaZmak zorunda değilsiniz
Zaten derdimiz ikide bir konu açmasıyla ilgili değil. Konularının geneli 1 kelimeden kendince anlam çıkarıp bunu dünyanın en vahim olayı gibi lanse etmesi ve bu tavrında da son derece ısrarcı olması. Örneğin hanımefendiye bir telefon sapığı musallat olmuştu neden kocam adamı dövmedi diye konu açtı. Herkes şiddet çözüm değil derken küfretmesin ama dövmesi lazımdı bence diyo. Tuhaf yani. Yapılan iğneleyici yorumlar sık konu açmasına değil kişiliğine istinaden yapılıyor

Benim konularımı boş buluyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz?
Bana bu konuda cevap verip vermemen değil burada mühim olan. Mühim olan acaba ben mantık hataları yapıyor olabilir miyim bu kadar insan acaba haklı olabilir mi diye düşünmen. Üzülüyorum sana

Back
X