Şimdi ne yapayım?

Size göre büyük şeyler nedir merak ettim açıkçası?

Sizin esinizin ailesi ile sıkıntılari az cok biliyorum. Aslinda tamamen haklisiniz. Lakin ne zaman onlar söz konusu olsa,mesela yemek davetiye benim icin kücük mesele, sizin icin büyük sıkıntı. Sizi anliyorum ama onlar öküz ve degismez. Olan size olur diye bu öneriyi yaptim. Onlari bos vermeyi ögrenmelisiniz

Kaynanam iftara geldi yuzunu asti
Kp istedigim sekilde konusmadigi icin esime dovdurdum
Kv susmadi, gorumce agzini hiç açmadi
Giderken hepsi benle konusmayacaklarini soyledi ..ben zaten konusmak istemiyordum
Ertesi sabah kv aradim arada gelip gidelim dedim ama onlar bunu istemedi ..zaten hic istememislerdi
-to be continued...

Hayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.
Kayinvalideniz once ki davetinde bugün gelin diye cagirmis siz gitmemissiniz yemegim var diye,kadin simdide birgun iftara gelin demis aslinda bu sefer size birakmis bu sefer gunu sizin belirlemenizi istemis,bunda kotu birsey yok ki ilk davete gitmediginiz icin boyle yapmis,aslinda ilk cagirdiginizda gidebilirdiniz yemekleriniz dolaba kaldirip ertesi gun yerdiniz.

Niye bir hafta öncesinden davetiye basıp mi gondereceklerdi cagirmıslar işte.
Bence senin kayinvaliden ya çok büyük bir günah işlemiş ya da Rabbim cenneti ona nasip etmek için seninle siniyor başka açıklaması yok çünkü bir insanın başına gelebilecek en kötü seysin. Yazıktir günahtır insanlarla Allah rizasi için bari şu mübarek günlerde huzur bırak.

Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?

Iftara davette ev halkı ne yiyorsa herkes onu yer. Kraliyet sofrası hazırlamak zorunda değil kimse. Siz de onlara normal bir sofra hazırlayın geçin. Eşinize ve esinizin ailesine çok üzüldüm. Gerçekten gelinleri anlayissiz ve iyilik bilmiyor

Yaparım öylede bir yaparım ki .
Bomboş bir insansın.
Saçma sapan konularla bu formu meşgul ediyorsun.
Daha önceki konularında ki cahil söylemlerin de ele veriyor seni zaten .
Yok çalışmak günah yok minibüse binmiyorum ..
Ölmeden önce dünyaya yararım olsun diye bir şeyler yap .
Tek yaptığın nefes alıp vermek olmasın .
Sende o kadar edeplisin ki bana edepten bahsediyorsun büyüklerine zerre saygısı olmayan takıntılı bir insansın .
İslam dininin en büyük sıkıntısı herkesin işine göre yorumlaması oysa Rabbim o kadar kolaylik sağlıyor ki kimse bunu anlamıyor neyse.

Kocaman kadın kız gelin edip oğlan evlendirmiş ama davet nasıl bilmiyor öyle mi ? Sen öğreteceksin yani ?
Nasıl oluyormuş davet ,davet yemeği vs.
Malesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünçler:)

Malesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünecek:)
Tabağı yoktur olamaz mı ?
Benim de yemek takımım yok bende bazen çay tabağına tuz ve baharat koyuyorum yada turşu
İmkanları dahilinde evinde olanla size sofra kuruyorsa buda birşeydir

Sizi ben reelde tanıyorum galiba ama emin değilim tam
Sizde benim ramazan sofram şöyle güzel davet sofralarına puan verelim
Yada tencerelerin kararmış çöpe at
Yada tabaklar uyumsuz olmamış
Yada ben ...karısıyım böyle ucuz giyinemem vs diyormusunuz?

Son düzenleme:
Malesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünçler:)
Minibüse binmek ve çalışmak günah ama kadının sofrasıyla tabağıyla dalga geçmek normal öyle mi ?

Gumus tabakta koysa yaranamazdi kavanozla koysaymis keske cok kinadim kv'ni :63:

Back
X