Şimdi ne yapayım?

Geyikten gitmeyek :dua::halay:

Üye gidiyeahhh diye kalmayak:KK70:
Şarkı uydu ama konuya ve konu sahibine:KK48::rolleyes:Amaaan bee birazda gülelim eğlenelim yaa nedir bu kv kp görümce elti bööö baydık artık yaa. Arkadaş inatlaşmayın hırs yapmayın gülün geçin böyle küçük şeylere takılmayın. Tamam büyük meseleler olur altından kalkılmaz o zaman koyarsın tavrını mesafeni korursun o kadar. Ama yok çağırdı ama istediğim gibi çağırmadı evde yemeğim var:KK57:uuuuvvv bu nedir arkadaş yaa hayatta başka dert mi yok:deli:

Tabiki siz de haklısınız. Kimsenin kimseyi aşağılamaya asla hakkı yok.

Ama şöyle de bir durum var. Morsevere herkes yazdı. Malesef değişmemekte ısrarcı kendisi. Bu yüzden de birçok üye tiye alıyor.
En iyisi yazmamak konularına bilmiyorum

Tabiki siz de haklısınız. Kimsenin kimseyi aşağılamaya asla hakkı yok.

Ama şöyle de bir durum var. Morsevere herkes yazdı. Malesef değişmemekte ısrarcı kendisi.
Buraki herkes bir klavye kadar uzak, kapattigi anda hicbirimiz reelde yokuz sahsin hayatinda.Yarsimci olmakla yol gosterirken asagilamaya calismak arasindaki ince cizgiyi asiyor bazilari malesef.Benim yorumlarima bakarsaniz hepsi elestri, bakin elestri diyorum asagilama degil.

Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?

Çokta takılacak bir şey değil gibi. Herkes gösterişli zahmetli sofra hazırlamaz ki Ramazan ayında birlikte iftar yapmanın anlamı farklı.. Gitmelisin.

Bazen diyorum ki; tereliye böyle topluca sosyal deney mi yapıyor acep bizim üzerimizden :KK14:

Bu kadar mantıklı(?) konunun başka açıklaması olamaz.

O görümce de şimdiye kadar bileklerini dikine kesmediyse, yakında sabırdan erer.

Son düzenleme:
Bazen diyorum ki; tereliye böyle topluca sosyal deney mi yapıyor acep bizim üzerinizden :KK14:

O görümce de şimdiye kadar bileklerini dikine kesmediyse, yakında sabırdan erer.
Tatlım çok önemli bir kitap okurken siteye bakayım diye girdim. Tüm sayfaları tek tek araştırmacı edasıyla okudum. Yok "neden ben hocam neden ben?" diye Recep İvedik üslubuyla bağırmak istiyorum. Gitti bütün dikkat, 30 dk :-(

Bazen diyorum ki; tereliye böyle topluca sosyal deney mi yapıyor acep bizim üzerinizden :KK14:

Ben biraz önce bunu düşünüyordum.Zeki bir kadın bence .Bir kelimeyi alıp müthiş kopurtebiliyor da .Kesin evi de izelasyonludur:63:

Tatlım çok önemli bir kitap okurken siteye bakayım diye girdim. Tüm sayfaları tek tek araştırmacı edasıyla okudum. Yok "neden ben hocam neden ben?" diye Recep İvedik üslubuyla bağırmak istiyorum. Gitti bütün dikkat, 30 dk :-(
Abshdbsnsn :D
Allah affetsin ne diyelim.
Bakalım kahramanımız tereliye yarın hangi “kocam ve sülalesi” minvalinde bir konu ile aramıza gelecek

Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
hiç anlaşılır bir yazı değil. davet ettiler diye mi kızdın? yoksa etmeseler daha mı kizardin? sonuçta kendine gel derim.

Back
X